snart

Nu är det lite mer än en vecka kvar tills jullovet! Det ska bli sååå skönt med lov! =D
Nästa vecka är dock inte jätterolig. Jag har engelskatal och kinesiskaprov. =( Men ska försöka att plugga lite nu i helgen så att jag inte får IG. haha Vi får se hur det går.. Jag är ju inte världens mest motiverade person. Och självdisciplinen har inte synts till på väldigt länge. Jag måste verkligen skärpa mig. Annars kommer jag aldrig palla 1,5 år till i skolan.
Mm..... har bara hälften av gymnasietiden kvar efter jullovet sen.. Det känns VÄLDIGT skumt. Jag kommer så väl ihåg när man gick i typ trean eller nåt och tyckte att alla som i sexan var så himla stora. Och för att inte tala om de som gick på högstadiet. De var ju nästan vuxna! Hjälp liksom.. Vid den tiden visste man väl knappt vad gymnasiet var..
Och nu... nu är det snart studenten som gäller.. och efter det... ja då måste man själv ta tag i allting.. då är man väl vuxen på riktigt antar jag... Usch.. så himla läskigt...
Som tur är så går ju 1,5 år inte alltför snabbt.. Och dessutom så blir det en hel del riktigt grymma grejer innan dess. Man ska ju till Kina igen. Men med klassen den här gången. Fatta vad grymt det kommer bli =D

Nej.. nu är klockan mycket.. Har varit uppe läänge idag. Gick upp klockan 6 för att jag skulle vara i skolan klockan 7. Jag var nämligen med i skolans luciatåg. (som för övrigt inte var så värst bra.. Våra uppsjungningar var väl inte bäst om man säger så ^^)
Nu måste jag iaf sova. Innan jag somnar på tangentbordet, för jag vill ju inte vakna upp imorgon med rutor i pannan.

Kramhejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0