monday

Det var en riktigt seg dag i skolan idag. Enda positiva var att jag hade sovmorgon.
Idag har det iaf varit riktigt fint väder. Soligt, men kallt. Fick iofs nyss reda på att det hade haglat massa i förmiddags, men då satt jag ju ändå inne på trista lektioner, så märkte inte det.

Efter skolan åkte jag hem och tråkade en stund. Käkade lite halväckliga nudlar och spelade gitarr! =) Börjar faktiskt bli bättre på att spela nu. måste bara lära mig fler ackord! Om det är någon som vet roliga, hyfsat lätta låtar jag kan lära mig så säg gärna till! (a)
Senare åkte jag ut till Hyberg för att leka med nyingarna. Det var ganska trevligt idag, mycket tack vare på att det var så himla fint väder =D Känns verkligen att våren är påväg nu. och det är uunderbart!
Efter nying så åkte jag ut och övningskörde med mamma och åke. Det gick riktigt bra faktiskt. Eller... gick väl halvkasst i början, med tanke på att jag bara kört 2 ggr innan, och senaste gången var för typ ett halvår sedan ^^ Men efter en stund gick det riktigt bra faktiskt, och jag körde på lite större vägar, och sen fick jag även köra hem! lite småläskigt, för det låg en bil bakom mig hela tiden. Men det gick bra! =)

Nu borde jag egentligen plugga matte, för vi har prov på onsdag. visserligen bara ett prov där man får se lite hur man ligger till inför nationella. men ändåå!
Men... klockan är så mycket. så ska nog sova istället. Är rätt trött!


Now that we're here, Now that we've come this far,
Just hold on. There is nothing to fear,
For I am right beside you. For all my life, I am yours.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0