igång igen dårå!

Idag började skolan igen. Var rätt kul att träffa massa folk igen, men känns väl samtidigt lite tungt att behöva gå upp tidigt på veckorna nu igen. Idag var det dock ingen jättejobbig dag. Samling i aulan kl. 8. Rektorn snackade i ungefär 5 minuter och sen kollade vi på ett bildspel med massa bilder från massor som hänt på skolan. jag var som tur var inte med på någon bild. Men det klart, det var ju mest "de coola" på skolan som var med. De i elevkåren och så ^^
Efter mötet i aulan, som tog ungefär en kvart så hade vi 45 minuters fri tid innan vi skulle samlas i mentorssalarna. Väl där så fick vi lite papper och våra nya skåp. Mitt nya skåp var två skåp ifrån mitt gamla. Kändes verkligen nödvändigt att flytta ^^ Men aa, fick några "nya grannar" iaf. kan ju alltid vara trevligt.

Efter att allt var klart i skolan så gick i stort sett hela klassen till cafe Viskan, men där var det så lång kö, så jag och 7 pers till gick till cafe Orion istället. Satt där ett tag och softade :) Sedan gick vi runt på stan lite snabbt, och efter det knalleland. Efter ett tag började folk åka hem, och tillslut var det bara jag, Malin och Emelie kvar. Vi bestämde oss för att gå till Hemmakväll (blä på det namnet!!) och hyra lite filmer. Vi hyrde tre stycken komedier och drog hem till mig och kollade på alla tre i ett sträck. Endast en liten paus för tacos i mitten :D Riktigt trevligt!

Over and out. Pusshej


I'm far from the answer,
to the question I forgot.
I pretend I know it all,
but all I know is what I'm not.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0