1 december

Idag har jag köpt en julklapp, till mig själv! :O Ja så illa är det faktiskt, men tänk vad bra att köpa till sig själv. Man vet ju precis vad man vill ha. Denna julklapp var dock inte bara något jag ville ha utan faktiskt något som jag behöver, och jag behöver det faktiskt nu med en gång. Jag köpte nämligen en del pennor som jag ska ha till mina presentationsritningar. Riktigt härliga pennor faktiskt, det är tydligen sådana som är bra att använda när man ritar Manga också, så jag får väl helt enkelt börja med det om jag tröttnar på att rita hus. Jag tror dock inte att de pennor jag köpte idag kommer räcka till mina presentationsritningar, jag måste nog ha några fler färger, så jag får väl helt enkelt utöka min julklapp imorgon.

Innan ikväll bestämde jag mig äntligen för att stryka mina dukar, som har legat skrynkliga i klädskåpet ända sedan jag tvättade dem i början av oktober. De blev släta och fina, men jag lyckades däremot missfärga köksbordet totalt. Trots att jag haft handduk under var det stora turkosa (?) fläckar efteråt. Lite smått panik kanske, men jag tror att jag lyckades få bort dem nästan helt. Bordet är dock inte riktigt lika blankt som det var förut, men det gör väl inget..?

Måste bara säga att jag imorse gick upp tio över sju för att kolla julkalendern. Jag blev en aning besviken. Riktigt dålig inledning av årets julkalender, och jag hoppas verkligen att fortsättningen blir bättre, för imorgon blir det till att stiga upp tidigt igen och kolla. Visserligen verkar det ju gå utför för julkalendrarna över huvud taget. Det var bättre förr, det må jag säga!

Imorgon tänkte jag försöka vaccinera mig mot grissjukan faktiskt. Det är öppet för folk som inte är skrivna här i Malmö, både i morgon och på torsdag, så jag tänkte att det kanske är värt att gå dit och få den där sprutan ändå.

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0