10 december

Inlåst i en trappuppgång, ingen mobil, inget passerkort, knappt något folk i skolan.. INTE KUL!! Väldigt nära panikgränsen innan en okänd tjej tillslut hörde mina desperata knackningar och kunde släppa ut mig. Trots att min grupp suttit en liten bit bort runt hörnet från trappuppgången bara så hade de inte hört att jag knackat och jag var inte borta så länge att de hunnit börja undra, även om det kändes som att jag var inlåst i en evighet. Hemskt var det iaf, men jag kom ut, jag överlevde och jag har lärt mig en läxa!

Man skulle ju kunna tro att jag varit inlåst länge, då jag inte skrivit här på alldeles för länge, men jag har haft alldeles för mycket att göra för att orka skriva något. I helgen till exempel var Rasmus och hans familj nere i Malmö och hälsade på mig. Var verkligen jättetrevligt, shopping hela lördagen och sedan fondue på restaurangen Elysée på kvällen. Kvällarna sedan dess har bestått av att göra klart presentationsritningarna till utställingen som var igår men även en del vandrande runt i affärer för att försöka hitta julklappar, eller åtminstone försöka få idéer till vad jag ska ge. Det har dock slutat med att jag bara köpt massa saker till mig själv. Eller massa och massa. Har inhandlat lite nya kläder som faktiskt var väldigt nödvändiga (eller kanske inte). Jag är nöjd i alla fall och eftersom jag ska till Ullared om en vecka med Rasmus och inhandla ytterst billiga julklappar så kan jag ju unna mig själv lite nytt nu innan jag åker hem!

Utställningen igår gick bra och lärarna verkade gilla mina ritningar, så nu är det bara att hålla tummarna för ett VG i kursen, men jag vill inte hoppas på för mycket. Förutom utställningen har vi inget alls på schemat denna veckan, men inte är det lugnt för det. Har jobbat med husbåtsprojektet varje dag och det blir det även imorgon. Trots att vi kan bestämma våra tider själva har det blivit arbete sent varje dag. Igår till exempel kom jag hem vid tjugo över åtta efter att ha varit i skolan nästan 10 timmar. Idag blev det inte så sent, men vi träffades däremot tidigt istället. Gruppen kom hem till mig imorse vid åtta för att vi skulle få klart affischen, som vi sedan lämnat in till tryck idag. Imorgon blir det totalfokus på vad vi ska säga på själva redovisningen som är på måndag, så att vi kan öva på det under helgen och sedan träffas på söndag igen för att kolla av så att allt är okej. Förhoppningsvis blir det inte alltför sent imorgon för jag vill gärna hinna träna innan det är dags för IDOL-final! Träning beror visserligen på om jag är frisk imorgon, nu har jag nämligen lite ont i halsen och det är ju som känt inte världsbäst att träna med ont i halsen, så därför tänker jag nu försöka kurera mig med c-vitamin, halsduk och tv-tittande. Mys!

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0