15 december

Imorgon ringer klockan 04.30. Sedan bär det äntligen av hemåt mot Borås. Eller hem och hem. Numer är ju faktiskt Malmö mitt hem, men Borås kommer alltid att vara min älskade hemstad. Jag har längtat och sett fram emot att få åka hem så länge och det gör jag fortfarande. Dock känns det en aning konstigt att vara borta från Malmö så länge nu, jag har ju liksom alla mina saker här. Alla mina kläder, min säng, ja allt liksom. Så det känns konstigt att behöva välja ut vad man ska ha med sig till Borås och försöka komprimera packningen så mycket som möjligt för att få med sig allt på tåget.

I alla fall så har jag fixat skjuts till centralen imorgon, så jag slipper ta mina väskor på bussen också. Eller fixat och fixat. Jag ansträngde mig väl inte särskilt mycket för det, utan de jag hyr hos erbjöd sig att skjutsa mig när jag var uppe och pratade med dem innan. Jag fick även lite rabatt på nästa hyra för att jag ska vara hemma i Borås en hel månad. Ja, jag har faktiskt jullov i över en månad, vilket känns helt galet underbart! Så jag åker förmodligen ner till Malmö igen runt den 16 januari.

Nu måste jag dock sova så att jag åtminstone får några timmars sömn inatt. Hade tänkt sova vid niotiden idag, men det gick ju som vanligt åt pisvängen.

Kramgodnatt
- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0