2 december

Idag har jag fått min dos av kontrollerad grissjuka! Ja det vill säga att jag har vaccinerat mig mot den nya influensan, eller svininfluensan som den så fint kallas. Sprutan gjorde inte särskilt ont, men nu börjar det kännas lite ömt i armen. Får hoppas på att arm-ont är den enda biverkning jag får, för jag hinner inte bli sjuk eller nåt nu. Har massor att göra i skolan. Imorgon ska en del av slutprojektet lämnas in och vi är tyvärr inte riktigt klara med det än, trots att vi idag spenderade 8,5 timmar i skolan. I slutet var vi alla så sjukt trötta att vi bara skrattade. Snodde till exempel varandras telefoner och skickade suspekta sms till varandra.

Trots ont i armen, trötthet och att jag inte alls hunnit med allt jag tänkt idag har det varit en helt okej dag. Väldigt rolig måste jag säga, tro det eller ej med tanke på att den mest spenderats i skolan. När jag kom hem var dessutom min cykel fixad! :D Det var ett monsterhål i däcket, så alltihop fick tydligen bytas. Jag har verkligen en snäll hyresvärd som fixade det åt, men jag får nog gå upp till honom imorgon och tacka och ge honom lite pengar för att han fixat nytt däck och grejer. Det som är lite trist är att jag precis vant mig vid att åka varm buss till och från skolan. Nu måste jag cykla i kyla och regn, men det är mest positivt med cykelbar cykel igen faktiskt. Slipper gå när jag ska handla till exempel!

Julkalendern var aningen bättre imorse faktiskt och jag har insett att jag nog inte kan kolla med så extremt kritiska ögon längre. Jag är ju trots allt ingen liten barnrumpa längre, kanske är logiskt att jag inte gillar barnprogram lika mycket nu som då.. Jag hoppas dock på att det imorgon blir ännu bättre!

- Paulina
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0