20 december

Nu när jag är hemma har jag så mycket att tänka på att jag knappt hinner med att blogga. Samtidigt så är det ju faktiskt för er här hemma som jag i huvudsak skriver för, och nu har ni ju koll på mig ändå. Vad jag däremot kan skriva lite snabbt om är att jag i Torsdags åkte iväg till Ullared med Rasmus. Dit åkte även två av mina klasskompisar från Malmö, så vi träffades där och shoppade julklappar för fullt. Var riktigt trevligt, och det var väldigt roligt att få köra bil igen. Det är verkligen jättetråkigt att inte ha möjlighet att köra nånting nu i Malmö när jag väl har mitt körkort. Därför tänker jag köra så mycket bil som jag bara kan när jag är hemma i Borås. Jag har till exempel kört varje dag nu sedan jag kom hem. Har bland annat agerat fylletaxi åt min bror och sedan min kära pojkvän och hans vänner. ^^

Idag blir det nog till att slå in alla julklappar, som äntligen blev färdigköpta igår. Ska satsa på snyggaste paketen även i år. För även om jag inte fick nån slags utmärkelse för det, så anser i alla fall jag att mina paket var galet snygga förra året! Sedan ikväll så blir det Liseberg. Är riktigt fint väder idag, även om det är kallt, så det kan nog bli trevligt. 

Kan ju förresten passa på att säga att jag fick VG i kursen Arkitekturens Grunder. Hade VG på alla tre delmoment, så jag är riktigt nöjd! Nu återstår det bara att vänta på resultatet på de två andra kurserna, men de kommer nog inte förrän efter jul, så jag kan ta det lugnt och bara chilla heela jullovet! Underbart!

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0