30 december

Jag får ganska dåligt samvete när jag tänker på att bloggen nu för tiden faktiskt, men inte hjälper det, jag skriver ändå allt mer sällan. Det har varit likadant tidigare gånger som jag försökt mig på det här med bloggande. Jag tänker dock att jag ska sätta fart igen sen när jag är nere i Malmö. Nu här hemma i Borås har jag så himla mycket för mig hela tiden att jag inte hinner (orkar) skriva på bloggen.

I alla fall så tänkte jag skriva lite kort om julen. Julafton spenderades först hos pappa där det var jullunch klockan ett med släkt och så. Efter kalle anka, som var lika tråkigt som vanligt, var det julklappsutdelning och sedan bar det av hem till mormor och morfar där det blev ännu mer julklappar och sedan lite gröt och mackor med julskinka. Jag fick massor med fina och bra paket. Jag kunde faktiskt pricka av hela önskelistan. Fick bland annat en dammsugare, vilket kanske inte är så roligt egentligen, men ack så nödvändigt. Fick även en smörgåsgrill, bakformar, ipodhörlurar, datorväska (vääldigt behövligt, det vet mina vänner nere i Malmö), filmer, smink osv. osv. Tänker inte skriva upp alla julklappar här, jag vill ju liksom inte skryta. Hihi ;)

På julaftonskvällen gick jag ner till Rasmus och hans familj som bor i närheten av mormor och morfar. Där bytte jag också lite julklappar och av Rasmus fick jag One Tree Hill säsong 6 på DVD. Perfekt! :D

Imorgon är det nyårsafton och då blir det till att fira min mormor som fyller 80 år. Vi ska fira med närmaste familjen bara här hemma hos oss med god mat och så. Senare och vid tolvslaget har jag inga planer för vad jag ska hitta på ännu. Kanske letar jag reda på min pojkvän som jag jag kan pussa gott nytt år eller så hittar jag kanske några andra att vara med. Vi får se helt enkelt :)

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0