13 november

Jag vet vad felet med mig är! Eller ja asså, inte allmänt, det har jag fortfarande inte kommit på, men när det gäller mig och bloggskrivande. Jag vill jämt berätta om precis allt som hänt, varje liten detalj, och då blir det så himla mycket att skriva att jag redan innan känner att det kommer bli jobbigt, så då struntar jag i att skriva i stället. Sedan när jag väl skriver blir det ju logiskt nog ett ännu längre inlägg istället.. Jag borde faktiskt skärpa mig, för jag försöker i alla fall intala mig att någon därhemma läser och tycker det är någorlunda intressant att få reda på vad jag har för mig. Eller?

Den senaste veckan har till större delen bestått av att plugga inför tentan i arkitekturhistoria som jag har på tisdag. Det är riktigt mycket man ska lära sig, bland annat massor med gamla byggnader, när de byggdes, var de finns och vem som ritade dem. Detta plus att vi ska kunna det mesta om de olika tidsepokerna. Jag känner dock att det börjar fastna nu och jag kommer ju helt klart kunna skrapa ihop poäng som räcker till ett godkänt.

Förutom allt plugg har det inte hänt jättemycket, dock finns det ett par nämnvärda saker jag kan skriva om. Till exempel om när jag skulle till Netto och handla häromdagen. Det första jag möter när jag kommer in på Netto är en kvinna som verkligen granskar mig uppifrån och ned, med avsmak i blicken (Jag lovar!!). Jag blir genast jätteosäker och kollar om jag har nåt konstigt på mig eller nåt, vilket jag inte anser att jag har, och när jag går förbi henne och ser att hon vänder sig om och fortsätter granska mig går det inte att känna sig annat än illa till mods. Det är såna saker som får mig att få torgskräck asså! Helt sjukt :S

Nämnvärd sak nummer två var att jag i förrgår än en gång kunde konstatera att folk, denna gången en lastbilschaufför, inte kan köra bil! Jag cyklar fint på en cykelbana på väg till skolan när det plötsligt kommer en liten lastbil i full fart och tvärsar cykelbanan precis framför mig så jag tvingas tvärbromsa. Jag tänker att men då kör jag bakom när han kört förbi. Då bestämmer sig människan för att göra en snabb U-sväng, rakt över cykelbanan igen! Jag tvingas än en gång bromsa och tänker att men nu kan jag väl cykla bakom den istället då.. Men DÅ bestämmer han sig för att tvärbromsa och sen börja backa!! Allt detta sker verkligen i jättehög fart också och jag är säker på att chauffören inte hade minsta koll på oss som var på cykelbanan!

Förövrigt; ösregn och motvind är ingen bra kombination! Kändes som om någon hällt en hink med iskallt vatten över mig när jag kom hem från skolan idag. Mysigt...

- Paulina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0