18 november

Äntligen är första och sista tentan för det här året avklarad! Den var dessutom galet mycket lättare än vad jag trodde innan, och jag kunde nästan alla frågorna utan att ens behöva tänka efter. Sån otroligt skön känsla att göra klart provet på ca. 45 minuter när man hade 4 timmar på sig. Vore ju skönt att sätta ett VG också, men man vet ju aldrig om man man har skrivit tillräckligt utförliga svar på vissa frågor.

För att fira att tentan äntligen var över kom två kompisar över till mig på kvällen igår och så lagade vi lite tacos och chokladpudding och så kollade vi på film. Riktigt trevligt faktiskt då vi inte kände för att fira genom att festa som många andra i klassen gjorde. Däremot gjorde detta att jag inte hunnit städa, inte hunnit baka muffins som jag hade tänkt och inte hunnit börja läsa på texterna till seminariet. Men det hinns väl med nån annan gång. Rasmus kanske kan städa annars... För idag har äntligen Rasmus kommit ner till mig igen! :D Underbart att få träffa honom igen, drygt två veckor känns som väldigt låång tid, men det är samtidigt bra att vi kan ses så ofta som vi ändå gör. Tänk om jag hade flyttat till Luleå, som jag tänkte ett tag. Gah, panik!

Som många av er kanske hört på nyheterna är det minst sagt storm här nere i Skåneland idag. Imorse var det inte så farligt, jag hade lite lagom medvind större delen av vägen, ganska jobbig motvind i slutet men annars kändes det inte direkt som att en storm var på väg. När vi satt i skolan och jobbade med projektet hörde jag av en klasskompis som hört på radion att de varnar allmänheten för storm senare under kvällen. Nån timma senare kommer några andra klasskompisar förbi och säger att det är helt sjukt väder ute. När vi själva en stund senare bestämde oss för att avsluta för dagen och gå hem fick vi det bekräftat. Det blåste sjuukt mycket och till råga på allt ösregnade det. Jag kände direkt att cykling nog inte ens var att överväga då man verkligen fick kämpa för att ta sig framåt. Jag lämnade därför cykeln på centralen, efter att jag och några till bokstavligt talat kämpat för att gå dit, och sedan tog jag bussen hem. Lilla jag på min extremt lätta cykel hade nog inte varit alltför stabila om jag valt att cykla hem..Lite blandade bilder från den senaste tiden. Den första är på det pariserhjul som sen en tid varit placerat inne i centala Malmö. Den andra är från när vi gjorde vår tidsplan till husbåtsprojektet. Bild nummer tre visar hur tråkigt jag hade en dag när jag pluggat till tentan flera timmar irad. Då är det farligt att ha massa roliga pennor i närheten. Sista bilden är från ikväll, då jag faktiskt slapp att diska efter tacosen. Nästan lite väl chill att bara kunna sitta i soffan och kolla på!

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0