25 november

Dagens MINUS: Punktering på vägen hem från skolan, vilket resulterade i en "härlig" promenad på 35 minuter resten av vägen hem. Jag var dessutom tvungen att skynda mig för att hinna till spinningpasset klockan 18.

Förutom detta har det varit en helt okej dag. Kände mig inte extremt taggad för grupparbetet i skolan, så jag fick väl kanske inte jättemycket gjort, men jag får väl kompensera det imorgon istället. Jag har även idag äntligen plockat upp gitarren för första gången (!) sedan jag flyttade hemifrån. Var jätteroligt att spela igen och jag förstår verkligen inte varför jag inte gjort det de senaste månaderna. Har nog inte haft tillräckligt med tid för att sätta mig och spela, men nu ska det bli ändring på det! Jag får inte glömma mer än det jag redan gjort och jag vill ju faktiskt bli bättre på att spela och det är inte så lätt om man spelar med flera månaders mellanrum varje gång.

Spinningen idag var lagom jobbig men väldigt rolig. Jag hade lyckats få med mig Siri och Fredrik också, och det var första gången som Fredrik körde spinning. Han såg extremt rolig ut innan han till slut fick kläm på hur det skulle gå till. Efteråt sa han även att han tyckt att det varit jätteroligt och jobbigt. Där fick han! Han som hela tiden sagt att spinning kör man ju bara som uppvärmning och att det är fjolligt. Pff!!

Nu blir det sooova, ska orka upp vid, få se nu.. 10 imorgon eftersom det är tentavisning kl 12. Härligt med sovmorgon, även om jag egentligen har sovmorgon varje dag nuförtiden. Jag börjar nästan alltid klockan 10, men det känns faktiskt som att gå upp mitt i natten! :O Det är nog dels för att jag är så van vid att aldrig börja tidigt längre och dels för att det är så oerhört mörkt och kallt jämt! Jag måste ju ta bussen imorgon med, eftersom min förbannade cykel numer har ett platt bakhjul, så jag kan inte vara lika seg som vanligt på morgonen imorgon. 

God natt!
- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0