30 november

Eftersom min cykel fortfarande har punktering (Ja, jag vet att jag är lat som inte har fixat det ännu) så fick det bli buss till skolan även idag, och förmodligen även imorgon. Jag var dock uppe och pratade med min hyresvärd innan och han sa att han skulle kika på det imorgon. Härligt! Visserligen har det varit ganska skönt att åka buss de senaste dagarna. Det tar ca. 35 minuter hela vägen, men det är ändå väldigt smidigt och framförallt billigt! Eftersom jag här i Malmö fortfarande åker som barn så kostar det 11 kronor för en biljett, och nu när jag har köpt mig ett busskort så är det ännu billigare, kostar endast 8.80. Lite skillnad mot Borås om man säger så! På något konstigt sätt känner jag mig faktiskt mer hemma här när jag åker buss än när jag cyklar. Kanske är det för att jag i stort sett alltid åkte buss till skolan i Borås, så det känns så ovant att cykla överallt, men det ska ändå bli skönt när jag får min cykel fixad igen, när det nu blir.

Idag efter skolan var jag även en sväng inne i centrum med en klasskompis, vi skulle titta på papper till presentationsritningarna. Det är verkligen jättefint i centrum nu. Ljusslingor och granar överallt. Verkligen jättemysigt! Det fina pariserhjulet är också kvar och lyser fint och bredvid det är det en stor julgran med en skridskobana runtom. Myyys! Jag måste verkligen ta mig en liten tur i stan snart bara för att titta på allt fint :)

Efter stan var jag iaf en sväng på mobilia. Hittade jättefint omslagspapper som jag ska ha till mina julklappar sen när jag väl köpt dem. Det fanns dock så himla många fina sorter så det slutade med att jag köpte fem rullar! Men det är alltid bra att ha. Tro det eller ej, men efter detta var jag inne i blomsteraffären och köpte mig en julstjärna! :O Jag kände att jag måste ju få lite mer julstämning än bara ljusslingan som jag satt upp runt några av alla rör här i köket. Jag fick dock köpa en kruka till den också, för att de fyra jag har är upptagna redan. Jag hittade en lite lagom julig kruka; svart med lite glitter på sådär. Tyckte det passade mig fint.

I lördags var det i alla fall utgång som gällde! Började med tacos och förfest hemma hos mig. Sedan bar det av in till stan. De två första ställena vi gick till var det 20-årsgräns och egentligen var det 20 även på det tredje stället vi testade, men vakten var snäll och släppte in oss ändå! Var riktigt bra musik och jag hade verkligen jätteroligt. Vi orkade dock inte stanna till klockan 5 då stället stängde, utan vi åkte hem halv fyra ungefär. Siri och Fredrik åkte med hem till mig i en taxi och så käkade vi lite rostat bröd och drack vatten för att om möjligt undvika baksmälla. Jag vet inte riktigt om vi lyckades, men jag mådde faktiskt inte så jättedåligt på söndagen så. Bortsett från att jag mitt på dagen började få väldigt ont i nacken vilket fortfarande inte har gått över. Jag tror dock inte att det har nåt med lördagen att göra, jag har säkert bara sovit konstigt eller nåt.

Åh, jag får ju inte glömma att berätta att jag idag har invigt min stavmixer som jag fick i födelsedagspresent. Det blev smoothie med fil, banan, ananas och hallon. Galet gott!

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0