7 november

Jag måste verkligen börja skriva på min blogg tidigare på dygnet så att jag inte varje dag gör falsk marknadsföring genom att skriva ett datum som rubrik när det egentligen har blivit ett nytt datum när jag skriver. Äsch.. det blev rörigt, det spelar väl ingen roll egentligen. Nu sitter jag i alla fall i soffan, kollar på MTV, fryser galet mycket om fötterna och lyssnar på andetagen från min hyresvärds hund som ligger och sover här intill mig.

Jag vaknade imorse (förmiddags kanske är ett lämpligare ordval) av att han jag hyr lägenheten av knackade på dörren. Jag flög upp ur sängen, drog på mig en tröja över pyjamasen (Ja, jag sover faktiskt med pyjamas för det är jättekallt här!) och öppnade. Det första han säger är: "Oj, du ser lite sömnig ut Paulina, jag väckte dig väl inte?" Jag kunde inte annat än att mumla fram ett njaeä och försöka få upp mina ögon lite mer. Det han hade knackat för att fråga var i alla fall om jag kunde passa deras hund från fyra och till ungefär tolv för att de var bortbjudna. Visserligen verkar det bli lite längre än till tolv, med tanke på att klockan snart är ett nu, men det gör inte så mycket faktiskt, jag är ju ändå hemma liksom, bara för mig att falla pladask i sängen sen, och det är ju inte direkt ansträngande att passa en hund som just nu ligger och stensover och snarkar här i soffan. Jag antar att jag tröttade ut stackarn innan när vi var ute först en och en halv timma och gick/sprang/spelade fotboll, och sedan var ute en liten kort sväng till. Han är inte längre lika lekfull och pigg som han var innan idag.

Förutom hundpassning har jag varit en kort sväng på det nya IKEA idag. Siri skulle dit och köpa en farsdagspresent till sin pappa och frågade om jag ville följa med. Jag inhandlade två papperskorgar. En till badrummet och en som står vid skrivbordet nu. Är faktiskt nöjd med mina inköp men är nog ännu mer stolt över att jag inte köpte något mer. Det är farligt att ta in mig på IKEA, jag ser jämt så himla mycket saker som jag behöver, eller åtminstone vill ha. Jag funderade lite på att köpa tallrikar och så, men beslutade mig istället för att försöka få med mig mamma dit när hon kommer ner om två veckor, så hon kan vara smakråd.
- Paulina

Kommentarer
Postat av: Marita

Om inte sockarna jag stickade är tillräckligt varma så stoppa in fötterna under hunden vet ja! Låt han göra lite nytta när han ändå är där. Har du koll på vad han heter nu?

2009-11-08 @ 20:30:42
Postat av: Johannes

va liten han är :)

2009-11-18 @ 16:19:55
URL: http://litalenita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0