23 november

I fredags kom Mamma och lillebror ner till Malmö. Det var trevligt att träffa dem igen även om det inte var så jättelänge sedan jag vad hemma i Borås. När de kommit ner på kvällen gick vi till Mobilia en sväng och handlade mat för kvällen, resten av helgen och även lite som jag kunde spara i frysen. Helt perfekt när någon av mina kära föräldrar är nere, då behöver jag inte handla på länge! När handlingen var färdig och vi var hemma hos mig igen blev det mat och idol-tittande. Rätt person åkte ut och nu är det de fyra bästa kvar.. Nu spelar det inte så stor roll i vilken ordning folk åker ut så länge Erik vinner!

I lördags hade vi bestämt oss för att åka över till Köpenhamn och gå på ströget och sedan Tivoli på kvällen. Det var verkligen jättetrevligt! Perfekt väder, lagom kallt och uppehåll hela dagen. På hemvägen började jag dock känna mig lite konstig, men försökte ignorera det och när vi kom tillbaka till Malmö bestämde vi oss för att äta lite Falafel då mamma och Johannes aldrig testat det. Efter att vi ätit mådde jag dock sjukt illa och senare under natten kräktes jag en gång. De andra var nog rätt oroliga för att jag åkt på magsjuka eller nåt, men jag måste ha ätit nåt konstigt bara helt enkelt.

Dagen efter mådde jag bättre, men var väl inte jättepigg. Vi bestämde oss dock för att åka till IKEA ändå, som vi hade tänkt, för att jag ville kolla på tallrikar och så. Efter mycket om och men, galen beslutsångest och mycket övervägande slutade det med att jag faktiskt köpte nya tallrikar och jag är riktigt nöjd med mitt köp. Dock så fanns inte riktigt alla delar som jag skulle ha, men eftersom det var en helt ny serie så lovade personalen att de skulle få in mer såna, så det blir till att åka till IKEA snart igen för min del.

På kvällen efter att vi ätit åkte mamma, Johannes och Rasmus hemåt Borås igen. Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå, speciellt till Rasmus, men nu är det ju inte så lång tid kvar tills vi ses igen. Den 4:e december kommer Rasmus och hans familj ner till Malmö och hälsar på och sen är det ju snart jul och då kommer jag hem och är i Borås i runt en månad :) I alla fall, efter att de åkt hem igår så såg jag att resultaten på tentan lagts ut på internet. Jag fick 114,5 av 125 poäng och därmed VG. Var bara 4 personer av de som gjorde provet som hade bättre än mig faktiskt, två som fick 115 och två som fick 117. Känns riktigt bra, så nu gäller det bara att få bra på mina ritningar och seminariet så får jag kanske VG i slutbetyg också.

Nu blir det sova så jag orkar upp vid åtta imorgon. Det blir arbete med gruppen och sedan seminarie mellan 13 och 16.

- Paulina

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Grattis! Det måste kännas bra att håva in ett VG så här innan jul.Vi ser fram emot att hälsa på i Malmö om några veckor!Kram

Yvonne

2009-11-24 @ 09:15:05
Postat av: Johannes

4 november????det har ju redan varit :O

2009-11-25 @ 12:24:25
Postat av: Paulina

Oj, fel av mig. Det ska givetvis stå december!

2009-11-25 @ 22:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0