26 oktober

Jävla Malmöbor! Lär er trafikregler för helvete! Har idag TVÅ gånger blivit tutad på av två jävla bilister. En gång påväg till skolan och en gång hem från skolan. Hur stört är inte det?! Och de jädrans bilisterna hade fel båda gångerna, och det är faktiskt inte något jag bara säger nu, utan det är faktiskt så! Jag har folk som håller med mig! Om jag har grönt vid ett övergångsställe och det kommer en bil, som visserligen också har grönt men som ska svänga över övergångsstället så TRO FAN att jag har företräde. Jag blir så sjukt förbannad! Argh!!! Jag slutar snart att cykla för att slippa bli påkörd eller nåt med tanke på att Malmöbor tydligen inte kan köra bil!!

Nej förlåt, nu har jag släppt ut aggressioner så det räcker för flera veckor. Jag ska inte börja oroa er därhemma om att det är farligt i trafiken här, jag har bra koll och bra bromsar också för den delen. Jag kan ju istället berätta hur jag har spenderat min dag. Började med en lektion om perspektivskisser imorse klockan 8. Var väl helt okej, men kändes inte värt att gå upp så tidigt för. Efter det satt vi och jobbade med vår broschyr, som förövrigt nästan är helt klar nu, ett par timmar.

Väl hemma efter skolan gick jag ut för att fota lite olika miljöer och saker till bildredigeringsuppgiften som ska lämnas in om en vecka. Uppgiften är att vi ska ta ett foto på en miljö, sedan redigera bort något av vikt ur bilden och därefter klippa in något annat. Sedan skall bilden sparas i olika format för både tryck och webb. Jag var bland annat på en lekplats här i närheten och tog lite kort på gungor, träd osv. Har även börjat arbeta med ett par bilder, så vi får se vilken jag till slut väljer. Jag ska i alla fall försöka få det färdigt innan jag åker till Borås så slipper jag tänka mer på det.

Ikväll blir det till att sova tidigt, då jag känner att det har blivit alldeles för lite sömn den senaste tiden. Börjar kännas nu att vi har mycket att göra. Trots detta känns det faktiskt för tidigt att ha lov, som många grund- och gymnasie-skolor har nu. Kanske är anledningen till det att jag började den här terminen ganska sent, så om ett par veckor lär väl jag också känna ett enormt behov av lov. Men då är det inte långt kvar till jullovet istället!När jag åt middag idag hade hönorna och tuppen sammanträde utanför mitt fönster :)

- Paulina

Kommentarer
Postat av: Marita

Finns alla kycklingar kvar eller har du käkat grillad kyckling någon dag, haha?

Jag gillar ditt foto med blomman. Känns hoppfull på något sätt. Typ, sommaren är inte helt slut än trots alla höstlöv i bakgrunden.

2009-10-26 @ 20:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0