28 oktober

Imorgon, äntligen bär det av till Borås! Längtar verkligen. Det ska bli så roligt att träffa alla igen! Men innan det är dags att sätta sig på tåget är det redovisning av broschyr och sedan arbete med nästa veckas inlämningar som gäller. Min grupp ska träffas kvart i åtta imorgon bitti för att se så att vi har full koll på redovisningen som börjar kvart över åtta. Detta betyder att jag måste cykla senast kvart över sju hemifrån och om jag ska hinna packa det sista, göra mig i ordning och äta frukost innan det måste jag gå upp jättetidigt! Så frågan är varför jag sitter här nu halv elva när jag egentligen borde sovit för åtminstone en halvtimma sedan. Kanske är det för att jag kom hem från skolan strax efter sju och att jag sedan dess har lagat mat, börjat om från början med min packning, packat nästan klart och sedan diskat mitt diskberg. Tanken med denna kväll var även att jag skulle hinna plugga en del, men det har jag ännu inte gjort, så det får endast bli att jag läser ett avsnitt i Arkitekturhistorian innan jag sover. Jag måste även öva lite på det jag ska säga imorgon på redovsningen, men det är nog inga problem för det jag ska säga är ganska lätt att komma ihåg.

Anledningen till att jag kom hem efter sju från skolan idag var att jag och två till satt kvar och gjorde våra friggebodsmodeller som ska redovisas nästa fredag, väldigt skönt att ha den klar för då kan jag istället fokusera på de andra tre inlämningarna jag har nästa vecka. Två av dem ska jag arbeta med imorgon efter redovisningen och innan tåget går och den tredje inlämningen innebär att gruppen till projekt 3 skall göra diverse skisser och skissmodeller på våra husbåtar. Denna inlämning är dock inte förrän nästa fredag, så det behöver jag inte tänka alls på i helgen vilket är väldigt skönt, då jag känner att det ändå kommer att bli rätt körigt i helgen. Vill ju hinna med så mycket som möjligt de få dagar jag är hemma.


Här ser ni processen för mitt friggebodsmodellbygge.
Är ganska nöjd med resultatet faktiskt :)- Paulina

Kommentarer
Postat av: LilleBror

heej syster.

så skönta att man äntligen kan ge dej en kram efter så lång väntan. Jag har faktiskt saknat dej, ganska mkt :)

Och nu för första gången på ett b tag har jag läst din blogg.

Men du skriver inte så långa inlägg och det tycker jag är bra. och det bästa av allt: du lägger upp dina grymt fina bilder,.Din friggebod blev ju as-nice :PKramar din minsta broder!

2009-10-29 @ 18:28:33
URL: http://joojobredberg.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0