27 oktober

När jag idag insåg att jag kanske inte borde låta grönsakerna, som faktiskt finns i mitt kylskåp, ligga och ruttna bestämde jag mig för att göra en sallad till min kvällsmat som bestod av omelett. Men nu när jag väl bestämde mig för att anstränga mig så mycket skar jag mig givetvis i tummen med en av mina äckligt vassa nya knivar. Så nu gör det ont när jag smsar! Hur ska detta gå?!

Idag gjorde vi äntligen klart broschyren och ikväll har en i gruppen skrivit ut den, så imorgon blir det bara till att förbereda vår redovisning av den som är på torsdag klockan 8. Jag har däremot insett att jag nog inte kommer att hinna klart med de andra uppgifterna vi har till nästa vecka innan helgen, men det kan ju samtidigt vara kul att visa lite därhemma vad jag håller på med här i skolan egentligen, så jag har förmodligen med mig lite skolarbete hem ändå.

Förövrigt så var jag i skolan till halv sex idag och satt och arbetade med bygglovet, så när jag kom ut från skolan var det jättemörkt, men fint ute. Bort mot Turning Torso var himmelen jättefin och jag måste säga att jag verkligen gillar storstäder när det är mörkt ute. Det blir ofta så häftigt ljus ute av alla olika lampor och belysningar som finns på vägar och byggnader.

Ikväll har jag faktiskt börjat packa lite smått inför helgen och jag har tvättat lite kläder redan idag som jag vill ha med mig, så att de säkert hinner torka till på torsdag morgon, eftersom jag går direkt från skolan till tåget på torsdag. Kan bli spännande att ha med sig hela packningen till skolan och gå runt med den hela dagen. Lär ju se ut som en packåsna med väska, dator, ritningar och böcker.

Så här såg det ut när jag kom ut från skolan idag, dock så syns det väldigt dåligt på bilden eftersom jag tog den med mobilkameran.


- Paulina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0