9 oktober

Det blev ingen igår, men idag testade jag och Rasmus Falafel för första gången. Efter att ha sett de något suspekta bollarna av kikärtor som vi skulle äta blev vi en aning skeptiska och undrade vad det var vi gett oss in på. Vi blev dock glatt överraskade. Falafel är ju faktiskt gott!

Idag har jag även inhandlat saker som behövs till kursen 'Visualisering i bild och modell'. Köpte skärkniv, stållinjal, tejp, sax osv osv. för nästan 400kr. Känns rätt sjukt att lägga ut så mycket pengar på skolan, men så länge det inte är böcker med massa information som man måste lära sig som jag köper är jag mer än glad. Saker som används till ritningar och modeller är bara roligt att köpa. Som flera av er säkert vet är jag helt såld på pennor, suddigum, papper, block och allt sånt där. Det finns ju sååå mycket roliga saker i sådana konstnärsbutiker som jag hängt en del i nu sedan jag började på det här programmet. M-m-m!

Imorgon blir det Köpenhamn över dagen. Ska bli riktigt mysigt och trevligt, och ska verkligen försöka njuta då det är Rasmus sista dag här nere hos mig på ett tag. Sedan kommer vi inte att träffas förrän jag kommer hem till Borås 29okt-1nov. Då blir det till att fira min födelsedag och förhoppningsvis träffa så många som möjligt av allt Boråsfolk som jag saknar massor vid det här laget! Känns stört att inte ha varit hemma på över en månad, och att jag inte kommer komma hem än på ett bra tag heller.

Förresten, jag kanske ska berätta hur jag gjorde med lägenheten jag var och tittade på häromdagen. Jag bestämde mig tillslut för att tacka nej till den då jag skulle behöva betala två hyror nästa månad i så fall och jag kände att det blev lite väl plötsligt. Jag har nu istället fått en ny tid nästa vecka för att kolla på en annan lägenhet som blir ledig från och med 1 jan. Jag hoppas verkligen att den är lika fin som den andra, för då bestämmer jag mig nog för att ta den! Längtar efter att få flytta och bo i en egen lägenhet. Med vita väggar!! Min ideallägenhet sedan flera år tillbaka. Knasigt jag vet, men jag har i flera år haft en såndär bild av hur jag vill att min framtida lägenhet ska se ut. Stilren med vita väggar överallt, en svart soffa och många gröna växter. Ungefär.

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0