19 januari

Då var man alltså här. I Malmö alltså. Har även lyckats handla lite ikväll, då mitt kylskåp inte innehöll alltför mycket ätbart igår när jag kom ner. Det var en del som behövde inhandlas och jag stod ett bra tag och våndades över om jag skulle ta en vagn eller inte. Att handla med vagn känns ju så otroligt vuxet och läskigt, så det slutade med att jag tog en korg i alla fall. Jag ångrade mig så fort jag lagt ner påsen med potatis i botten; detta skulle aldrig gå! Men det gjorde det! Galet rågat blev det, men det gick!

De närmaste två veckorna är jag förövrigt hönsvakt, brevbärare och plogbil. Det vill säga att jag ska mata och släppa ut/in hönsen, ta in posten och skotta om det kommer någon snö. Allt detta eftersom min hyresvärd och hans sambo är på Kuba och semestrar i två veckor. Är en aning avundsjuk faktiskt, men jag skulle iaf få avdrag på nästa hyra för allt jobb.

Just nu håller jag på att tvätta lite förresten. Måste vänta på att maskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp tvätten och sedan sova. Det störande är att det egenligen skulle varit klart för typ 2 timmar sedan, eftersom jag startade maskinen vid halv åtta. Dock insåg jag när den var klar och jag skulle ta ut tvätten att den var helt torr. Det visade sig att vattnet till maskinen inte varit påslaget! :O Det känns verkligen som en sak som bara jag lyckas med!! Så sjukt irriterande..

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0