21 januari

Idag hade vi vår första övning i Muntlig framställning, vilket innebar fyra timmar av lite teori, röstövningar, andningsövningar, korta tal osv osv. Det var lite nervöst vissa stunder men det var faktiskt riktigt roligt. Vi fick även uppgiften att göra ett 4 minuters föredrag till om två veckor. Det ska handla om valfritt ämne men "inom ramen av vårat förmodligen framtida yrke" dvs. arkitektur. Det jobbiga är att det ska filmas och sedan analyseras, men det är skönt att vi bara är en grupp på ungefär 10 personer.

Har idag även tränat på friskis för första gången sedan jag kom ner. Gick till gymet och var rätt taggad innan faktiskt, men när jag väl var där försvann motivationen rätt snabbt. Jag tränade dock i drygt en timma innan jag till slut gav upp och cyklade hem. Bestämde mig för att köra lite spinning och indoorwalking nu det närmaste istället, vilket jag tror är lättare att motivera sig till och komma igång med. Jag måste verkligen ta tag i min träning igen nämligen. Saknar min motivation som jag hade för drygt ett år sedan, då jag tränade ungefär 3 gånger i veckan. Dit vill jag tillbaka!

Nu blir det sova och sen upp "tidigt" imorgon för att släppa ut hönsen och ge dem mat. Skolan börjar dock inte förrän klockan ett med en två timmars föreläsning. Sen är det redan helg och på kvällen kommer pappa, Gunnel, Elias och eventuellt Johannes ner och hälsar på och har med sig alla mina finfina julklappar! Det ser jag fram emot!

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0