23 januari

Igår kom pappa, Gunnel och Elias ner till mig i Malmö. De hade med sig alla mina julklappar, resten av mina kläder, ullared-inköp och lite till vilket var mycket trevligt att plocka upp. Det var väldigt trevligt att träffa pappa och dem också, givetvis!

Idag har jag visat runt dem lite i Malmö, bland annat var vi i min skola och kollade lite. Kändes ganska ödsligt såhär på en lördag måste jag säga.. Vi kollade även in Turning Torso (börjar bli en vana för min del nu) och åt lunch inne i centrum.

Jag har förresten gått och dragit på mig en ordentlig förkylning. Näsan rinner oavbrutet hela tiden och jag känner mig lite allmänt bedrövlig sådär. Har som tur är inte ont i halsen eller nån hosta, men det lär väl komma.. Det brukar det göra. Så till alla er som läser detta nu: Tyck synd om mig för bövelen!! Jag hoppas verkligen att det går över snabbt, för vi har en gruppredovisning på fredag och om den inte går bra riskerar man underkänt i kursen! Helt galet intensivt med en kurs som bara är 5 veckor, men det blir nog kul.






- Paulina

Kommentarer
Postat av: Annika

Jag tycker synd om dig

2010-01-24 @ 10:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0