5 mars

I förrgår lyckades jag äntligen dra med mig Rasmus på hans livs första spinningpass, och tro det eller ej men han tyckte faktiskt att det var roligt! Är så stolt över mig själv.. och honom såklart!

Har ikväll kollat på Let's Dance, givetvis! Har följt det (nästan) maniskt den här säsongen. Egentligen tycker jag inte att det är extremt bra och det slutar ofta med att jag springer runt och håller på med massa annat samtidigt som jag kollar litegrand varje gång jag slirar förbi tv:n. Precis vad som hände idag, men jag kollade åtminstone på alla de första, poängsatta danserna. Jag tänkte därmed att jag skulle inta en ny roll nu.. Paulina aka. Modebloggerskan.
Det är nämligen så att jag, som Rasmus märkte, hade väldigt starka åsikter om vissa kläder som var med i dagens program. Det är inte så att jag tänker berätta för er vad som är rätt och fel och så, för det har jag seriöst ingen aning om. Jag tänkte bara säga att först och främst: Claudias klänning! Vad tänkte de med? Hon som faktiskt är ganska smal såg ju jättestor ut i den klänningen! Big nono!! Sedan: Mattias partners klänningband hade vridit sig.. Katastrof! Som tur var rättades detta till på vägen in till Green room. Lucky for her! Sist men inte minst: Willys hängslen. Herregud! Har man stor mage behöver man ju faktiskt inte spänna hängslena riktigt så hårt att de flyger av... Illa!

För att återgå till något mer vardagligt, tänkte jag berätta att jag var hundvakt förra lördagen. Helt okej, men en aning klängig hund.. Han buffade på mig i stort sett hela tiden, ville bli klappad och lekt med. Jag kände ganska tidigt hur det började klia på mina underarmar, sedan i ansiktet och i ögonen. Senare på kvällen hade jag fått flera nässelliknande utslag över ena underarmen som kliade nåt så in i... Jag är rädd att det är nån slags allergi, men hoppas på det bästa. Jag får väl helt enkelt kolla upp det någon gång framöver, i framtiden...



- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0