12 januari

Jag satt här framför datorn och hade ganska tråkigt. Då såg jag plötsligt en liten flik högt där uppe i rutan. En av mina "favoriter", som råkar vara min blogg! Oj vad jag nästan hade glömt bort den, och jag förstår om ni också gjort det, så aktiv som jag har varit det senaste.. 

Men lite updates kanske (äntligen) är på sin plats? 

Ännu ett nytt år har inletts vilket för mig innebär ännu ett år av plugg. Vilket jag tycker är roligt! Jag gillar att plugga. Men just nu känner jag mig faktiskt ganska trött. Vi håller fortfarande på med ett projekt som påbörjades och varade hela förra terminen, vilket känns oerhört segt. Jag har lagt så oerhört mycket tid på det projektet och nu börjar min hjärna kännas lite mör. Vad som dock är positivt är att vi är i sluttampen! På fredag har vi äntligen redovisning av hela projektet och efter det är det förhoppningsvis endast några små eller inga kompletteringar alls som behövs göras. Och eftersom de andra kurserna sen förra terminen är avklarade och godkända kan jag äntligen börja se fram emot lite nya och fräscha kurser som den här våren bjuder på. Den 20:e januari kör vi igång. Då med "Byggd miljö: Arkitektur och byggnadsteknik". Sedan lite längre fram blir det "Byggd miljö: Projektkurs 2", "Animation", "Gruppkommunikation och ledarskap" och sist men inte minst "BIM" som står för Building Information Modeling.

Om vi bortser från skolan då? Jo, som ni alla kanske vet så bor Rasmus här nere hos mig nu också. Och det går bra, vi trivs och bråkar inte alltför mycket. Vi turas om med allt det där tråkiga, nödvändiga osv. osv. Parlivet funkar fint helt enkelt.


Barcelona i höstas med klassen och en klass från ett annat program som vi har projektarbete med.



Just nu längtar jag mest efter vår och sol. Vill ha barmark så att jag kan cykla :)
Hejs!

Kommentarer
Postat av: Marita

Äntligen! :)

2011-01-13 @ 13:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0