8 november, igen

Vet ni vad som hade varit gött? Om jag helt plötsligt blev vänstersidad för ett tag. Ja ni vet, vänsterhänt, vänsterfotad och sådär. För som det är nu känner jag att min stackars högra axel/rygg håller på att bli utsliten. Så mycket som jag sitter vid datorn och så många (dåliga) tunga väskor som jag släpar runt på kan nog inte vara bra. Därför hade det varit bra om den sidan fick lite avlastning för ett tag!

Nåväl.. drömma kan man väl. Jag är i alla fall precis hemkommen från ett riktigt gött spinningpass. Väldigt populärt tydligen då det inte fanns en ledig cykel i salen. Åtminstone inte till en början. Det var nämligen en kille som verkade ha glömt sina skor, men beslutat sig för att testa ändå. Mycket dum idé enligt mig, då tramporna har piggar som ju förmodligen inte är så sköna att trycka fötterna mot. Det insåg den här killen efter ett par låtar och gick därifrån. Bra idé enligt mig!

Förövrigt så var det ett himla spring idag på passet! Vet inte om det kanske var extra många kissenödiga människor som var där, men det var ganska irriterande, kan jag tycka, att folk inte kunde sitta still! Dessutom, tro det eller ej, fanns det ytterligare ett spännande (?) moment på dagens träningspass. Det var nämligen en äldre herre som satt snett bakom mig som vid flertalet tillfällen lät som, ja en uggla ungefär.. Väldigt lätt att tappa fokus för ett par sekunder varje gång det hände! När vi andra dessutom stretchade i slutet, ja då satt han kvar på cykeln och trampade baklänges! 

Men som sagt, mycket gött pass! Jag kände att jag verkligen fick ut något av träningen och det är absolut ett pass jag kan tänka mig att gå på igen!

Hejsvejs. Nu ska jag läsa det jag inte läste innan (d.v.s. allt som jag innan sa att jag skulle läsa) och sedan tänkte jag pilla lite mer med Illustrator om jag hinner innan det är dags för sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0