En bokmals återkomst.

Har läst ut "En minishopaholic i mammas fotspår" och dessutom hunnit läsa en av ungdomsböckerna: "Ursäkta att man vill bli lite älskad" nu. Åh så härligt att ha kommit igång med läsningen igen. Och jag kände igen mig så mycket i den sistnämnda. Kanske inte varje detalj men alla känslor, tankar och det dåliga självförtroendet var ju mig på pricken! 



Satt och kollade runt på lite bloggar innan och läste om någon som förde statistik på sin läsning. Det tog mig omedelbart tillbaka till högstadietiden då vi i sjuan fick i uppgift att skriva ner alla böcker och dess sidantal som vi läste. Min lista blev snabbt väldigt lång, då jag var i en av mina bokslukarperioder. I åttan någon gång hade de flesta i klassen för länge sedan slutat skriva men jag vägrade. Jag höll på med min lista ända till den dag vi slutade nian, och det blev många A4-papper för att inte tala om hur många sidor det tillslut blev. Tror nog att jag har kvar listan hemma i Borås någonstans. Kanske ska leta reda på den någon gång mest för att bli nostalgisk.

Nästa bok är redan påbörjad och den heter "Ett litet hål i mörkret" och den ska jag fortsätta med om en stund när jag har läst på lite inför seminariet imorgon och sedan kommit i säng. 



Dagens kvällsmat blev äpplebitar med vaniljkesella och kanel. Mums!

Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0