En sak i taget.

Ni vet allt det där som man hela tiden tänker att man ska göra. Det man på kvällarna ligger och tänker att "imorgon! imorgon hinner jag göra allt det där!". Det är sånt som för mig aldrig blir av. Tyvärr. Jag har alltid så mycket idéer och planer att jag får panik och inte gör något alls. Men idag hade jag bestämt mig. Något av allt det jag så länge funderat på skulle minsann bli gjort. Min första tanke var något av allt det pyssel jag planerat och handlat på mig saker till. Min andra tanke var att baka nya biscottis till den där burken som stått tom nu ett tag sedan jag tog den sista av förra omgångens biscottis.

Tidsoptimist som jag är tänkte jag att jag kunde ju faktiskt pyssla under tiden jag bakar, för det är ju ganska långa omgångar i ugnen. Nu sprids en härlig doft i hela köket från ugnen och jag har fortfarande inte börjat pyssla. Istället försöker jag varva ner lite (efter att ha handskas med en onaturligt kladdig och kletig deg) med kaffe och fruktsallad. Och kanske blir det inget pyssel alls idag, men jag känner mig ändå nöjd med att ha lyckats göra något på den där långa listan som finns i mitt huvud. 



Jag gillar att äta fruktsallad med gaffel. Liksom ta en bit i taget och njuta av smaken från varje frukt. Speciellt när man äter det utan något till. Annars är ju fruktsallad med vaniljglass underbart gott! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0