Drömmar om foto och tygskor

En dag som den här, med klarblå himmel och strålande solsken, kändes det extra härligt att vira min ljusa halsduk runt halsen. Solens starka strålar får mig inte bara att inse att jag behöver städa (tänk vad mycket damm lite ljus kan avslöja), utan det får mig också att känna vårkänslor. Jag blir glad och känner mig piggare, vilket behövs i den stress jag annars känner av ganska rejält just nu. En ljus halsduk känns vårig och jag känner bara för att plocka undan allt mörkt och vintrigt. 


Trots kylan som likt igår bet tag i mina kinder under cykelturen till skolan blev jag sugen på att plocka fram alla mina tygskor som har fått lämna plats i skohyllan för alla vinterskor och -stövlar. Tänk att inte behöva bry sig om ifall det är en glipa med bar hud mellan strumporna och byxorna, eller för den delen mellan jackan och halsduken. M-m-m!

Det är också dagar som den här som jag dessutom känner mig lite ledsen över att jag inte äger någon kamera och att jag inte är det minsta bra på att fotografera. Annars hade jag gått ut och fotat allt som solens strålar når. 




Och imorgon är det februari! Ett steg i vårens riktning.
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0