Left on the sidewalk

Imorgon är det julafton, och jag måste faktiskt helt ärligt säga att jag längtar lite. Jag har inte längre den panik över julen som jag hade för ungefär en månad sedan. Nu är nämligen alla julklappar inhandlade och inslagna, jag vet vad jag ska ha på mig (vilket faktiskt brukar vara ett av panikobjekten) och jag behöver inte fundera över matlagning eller nåt sånt över huvud taget. Det finns vill säga inget mer att ha panik över! Förutom möjligtvis att jag är jätteförkyld. Har ont överallt, känner mig febrig, näsan rinner och känner bara för att sova. Verkligen jättekul dagen före julafton. Men jag tänkte att jag spenderar större delen av den här dagen i sängen framför tv:n med massa One Tree Hill avsnitt så kanske jag mår lite bättre imorgon. Och om jag inte mår bättre imorgon får jag väl i värsta fall ta mig en liten powernap under Kalle Anka. Ingen har ju dött av att missa det..

*tycka-synd-om-mig-själv*

Whenever I see you I need more
And I want you to stay 'til the end
One look at that smile and I'm all yours
Will you just smile at me again

hands starts shaking

Att börja jobba kl kvart i åtta efter att ha sovit tre timmar på natten och fyra timmar natten dessförinnan är inte att rekomendera! Jag kan inte säga annat än att det var tungt att hålla ögonen öppna innan frukostrasten. Men förövrigt var det faktiskt  inte jätteansträngande idag, kändes som om vi bara åt hela tiden. Jobbet bjöd på både frukost, tårta och jultallrik. I och för sig så var det enda som var gott frallan till frukosten. Jag ville inte ha nån tårta och julmat är verkligen alltför överskattat. Bara massa konstiga saker.. Det enda man äter är ju typ köttbullar och mackor med skinka.
Men nog med gnäll! Nu är det äntligen JULLOV! Helt underbart att slippa skolan ett tag.. och trots att snö inte existerar i Borås så börjar det bli lite julstämning i alla fall. Var i Ullared idag med Malin, Emelie och Emelies mamma och köpte i stort sett alla julklappar. Riktigt skönt att ha det avklarat i alla fall. Även om det betyder att jag numera är nästan pank! ;)

Sömnbrist...?!

there's been luck and real good times, the magic spellbind.
the fight's already won, you'll see. Without any doubt.

the night's so cold

Fullt upp hela dagen, så stressad ett tag att jag åt typ fem tuggor av middagen :O Men trots det en riktigt go dag :) Sovmorgon till tio, sen plugga lite och sen iväg till bodakyrkan för att vara med i luciatåget där. Jag var ju till och med lucia i år vet ni ;) Och det gick riktigt bra faktiskt, inget stearin i håret och solot dög. Eldade inte upp nånting heller! :P
Efter kyrkan var det hem och fira mamma som fyllde år i fredags. Massor med frallor och grejer, och sen tårta ;) Inte helt fel.
Sen gick jag ut en stund med Rasmus :D alltid lika trevligt att träffa honom =)
Och nu blir det väldigt snart sängen. Känner att ögonlocken inte riktigt vill vara uppe längre.. jag börjar ju trots allt 8 imorgon, så jag borde kanske sova. Och så måste jag ju vara pigg heeela dagen imorgon eftersom det både är plugg till 110% med Malin för att få klart samhällskunskapsinlämningen och så ska vi även göra sista luciatåget kvart i fyra. gäller att hålla uppe huvudet då minsann, bokstavligt talat :)


   


You saved me from my past, with just a harmless dance
Sedated, I hate it, too afraid to make a move
You're so friendly, the night's ending, I still haven't made a move
Please can I see you again, I don't want this night to end

keep me warm.

Om en vecka är det looov! :) Och om två veckor är det juldagen. Men sjukast av allt är att om tre veckor är det 2009 :O
Nu är det i alla fall inte så mycket kvar i skolan. "Bara" en samhällskunskapsinlämning (längsta ordet nånsin?) som skall lämnas in på måndag. Känns liiite tungt faktiskt, med tanke på att den ska vara minst 5 sidor. Men jag överlever nog det också får vi hoppas på.
Blev förövrigt jätteglad imorses när jag vaknade och drog upp rullgardinen. Det var ju alldeles vitt :D  SNÖÖ <3 Jag hoppas verkligen att det kommer mer nu innan jul! Så det äntligen kan bli lite julstämning. På tal om det, så köpte jag mina första julklappar igår! Och vad det är kan jag inte skriva här, om utifall att de som ska få dem råkar läsa ;) Men nu är det bara typ 14 julklappar kvar att köpa då ^^ det går ju snabbt! haha

Imorgon blir det ut i skoogen med Malin och Emelie efter skolan, det vill säga hem till Malin, och arbeta oerhört effektivt med projektarbetet, och sen idolfinal :)  Och för att vårat plugg ska bli så effektivt som möjligt har vi kommit fram till att Tacos + Glass + Godis = Sant  (fast  -godis för mig då eftersom jag inte äter såntdära, men däremot dubbelt upp med glass^^) Det kommer helt klart bli en grymt nice kväll ;)

Hittade förresten en gaalet snygg bild på mig och Malin när vi hade som allra roligast på msn en gång för längesedan :D Hahaha


 
tycker om dig vännen :)


Hands in the fallen snow

Numb to the winter cold
But we don't mind
'Cause we'll get warm inside.
<3

Too much time without you.

Julstämningen börjar komma lite smått... Bakning av pepparkakor hemma hos mormor idag bidrog litegranna, men det är långt ifrån nån riktig julstämning ännu. Har lite smått ångest över att jag inte vet vad jag ska köpa för några julklappar än också.. Men det löser väl sig. Årets julkalender är inte heller världsbäst. Inte ens snö nånstans?! De är för fan inomhus hela tiden! Vad är det för skit?!? :(

Igår var jag och några kompisar i alla fall och kollade på Bullet For My Valentine i Lisebergshallen! Galet bra! =D De spelade dock bara i en timma, vilket var lite tråkigt! De hade gärna fått spela några låtar till. Och jag önskade att de skulle spela "All These Things I Hate" som var den första låten jag hörde med dem, men nepp det gjorde de inte. Men förövrigt var det otroligt bra :D
Det var så fruktansvärt varmt bara! Man svettades typ värre än på ett spinningpass ;) Och faktumet att man i princip stod på varandra gjorde det ju inte direkt mysigare! Kände att det var ju tur att man inte skulle på dejt efter konserten, då hade man förmodligen skrämt iväg den stackars människan så fort man kommit i närheten. haha ;)
Jag träffade även några kompisar som jag inte träffat på länge.  trevligt trevligt :)

             


Nu blir det snart sova, vilket jag egentligen borde gjort för ungefär 2 timmar sedan. Jag förstår verkligen inte att det kan vara så svårt att gå och lägga sig.. För egentligen är det ju väldigt mysigt att sova :)


I've been far away, When I see your face, My heart bursts into fire.
Hearts burst into fire.

RSS 2.0