måndag, annandag påsk

Och så var påsken typ över.. men som tur är så är lovet inte över... det har precis börjat. såå skönt att slippa skolan ett tag nu. Det enda tråkiga är att jag ska jobba nu minst tre dagar istället. 7.30-17.00 =( inte skitkul direkt.. Det som får en att gå upp på morgonen är att man får pengar för det. Och pengar är ju grymt bra! ;) Det är jättemånga saker jag vill köpa nu.. men vill inte göra åt alla mina pengar på en gång liksom.. Så därför är det ju bra att jag "får" lite mer nu. haha

Idag har anna och hennes familj varit hos oss, och ätit våfflor =) Det var trevligt, men framförallt gott ^^ Har inte ätit våfflor på skitlänge. Efter våfflorna blev det lite tvspel med anna och hennes syster jenny. Vi körde Guitar Hero och dansmatta. Riktigt kul :)
Sedan när annas familj åkte hem, så gick jag och anna ut på promenad. Men vi borde nog ha tittat ut genom fönstret innan vi bestämde oss för att gå ut. Det snöade nämligen skitmycket, och när vi sen gått ett tag så blev det halv snöstorm. Ruskigt kallt! Men det var trevligt ändå =)

Nu är jag så sjukt trött, så måste sova snart! Och det är väl bra iofs.. måste ju orka upp tiidigt imorgon och sen jobba hela dagen =( suck... Som tuur är så ska anna också jobba på samma ställe! Och då har jag ju åtminstone någon att prata med. Det är bra =D


I will be all that you want.
Cause you keep me from falling apart.


tisdag, projektet över

Jag är så sjuukt trött! Har haft fullt upp i skolan hela dagen, och så var det redovisning på projektet innan ikväll. Redovisningen var en liten mässa, där varje projektgrupp hade varsin monter där vi marknadsförde våra produkter.
Min grupp hade en smoothiemaskin som produkt, och i våran monter bjöd vi på nygjord smoothie. Det var väldigt uppskattat, och alla sa att den var jättegod. =) Det var jättemycket folk på mässan. Nästan alla föräldrar, och så massa andra släkt och vänner till alla i klassen. Konstigt nog så var jag inte alls nervös när jag skulle prata med folk om vår produkt, utan det var bara roligt! Tyvärr så fick vår grupp ingen av de priser som delades ut (bästa idé, bästa monter, bästa event och bästa säljare) men jag är riktigt nöjd ändå. Och det känns ganska skönt att projektet är över, men samtidigt lite trist att gå tillbaka till det vanliga i skolan..
Menmen.. imorgon är vi lediga! =D underbart! Sedan är det vanlig skoldag på torsdag och sen är det loov! Ska bli så grymt gött! jobba lite, träffa kompisar, träffa E <3 och sova massor =)

men ja.. nu ska jag nog sova snart.. är grymt trött efter att ha spenderat i stort sett hela dagen i skolan. (bara två timmar mitt på dagen som jag var hemma en stund, och sedan handlade ingredienser till smoothien)
Har ont i typ hela kroppen, framförallt benen, så ska bli skönt att gå och lägga sig =)


Forget what's in the past, tomorrow is here.
You are all I need. <3


fredag, heelg

Jag överlevde även denna veckan. puh.. Underbart med helg nu iaf! =) Helgen är typ fullbokad också.. inte en lugn stund ^^ Men det är skoj.. även om jag hade velat softa lite.. Menmen. softa får jag väl göra nån annan gång =) Det är ju trots allt lov snart! =D Och nästa vecka blir nog inte jättejobbig i skolan. Eller... har projektredovisning på tisdag kväll, så måndag och tisdag blir väl rätt hektiska med att få klart allting. Men sen så är vi LEDIGA på onsdag! wiihoo! underbart! =D Sedan är det vanlig skoldag på torsdag, och sen leeedigt i en vecka! =D ska visserligen jobba minst två av dagarna, men ändå.. slipper skolan iaf =)

Just det.. jag blev klar med webbdesignen =) kanske inte direkt blir mvg, men blir godkänd iaf! =) På måndag ska vi lägga ut våra sidor på internet. Ni kan ju bara GLÖMMA att jag säger adressen till er.. sidan är rätt b, så vill inte skämmas =D

I wanna wake up where you are.

onsdag = jobbig dag

Idag var det första skoldagen igen på lite mer än en vecka. kändes grymt tungt att gå upp imorses. dock så blev det en helt okej dag i skolan. Min grupp kom riktigt långt med projektet, och det känns inte som om vi har allt för mycket kvar nu =) vi ser ett slut liksom ^^ haha.

Trots en helt okej skoldag så har det varit, och är fortfarande, en jobbig dag idag. inlämningen för webbdesignen är imorgon, och jag är inte riktigt klar än.. jag hatar mig själv för det! =/ Men denna gången är det inte baara mitt fel. Min dator har krånglat, så har inte kunnat sitta här på två dagar. Dessa två dagar hade jag verkligen behövt jobba med webbdesignen, men nehepp, så blev det inte. Hela dagen i skolan idag har jag gått runt och oroat mig för om jag överhuvudtaget skulle kunna använda datorn idag, med tanke på att den fortfarande var sönder imorses när jag åkte hemifrån.
Hela vägen hem från skolan satt jag och hoppades att min bror skulle ha lyckats laga den medans jag var i skolan. När jag kom hem fick jag ett halt panikanfall, då jag hittade min dator isärskruvad och min bror låg och sov. jag började fundera ut en bra plan på hur jag skulle komma undan inlämningen imorgon, och bestämde mig nästan helt för att skolka, men så gick jag och väckte min bror och frågade om datorn skulle gå att använda nåt idag. Och då sa han att den funkade igen, han skulle bara skruva ihop den. Fattar ni hur lättad jag blev då?! Jag tror aldrig att jag har känt sån absolut "MÅSTE-HA-DATORN-känsla" förut.
Men.. nu sitter jag här. och det går tröögt. Visserligen har jag inte alltför mycket kvar att göra på hemsidan, men självklart är det ju det jobbigaste kvar. =( Jag har en känsla av att det inte kommer bli så mycket sömn för min del inatt. Jag vill ju trots allt inte få ig på den här jävla skiten. Fast.. Det får jag nog inte, jag har ju ändå gjort grymt mycket, men jag tror inte det blir högre betyg än g. =/ Då måste man göra jätteproffsigt, och ha skitsnygg design.. Menmen. vi får se hur det går.......


önskar att du var här nu, så jag hade nån att krama (a)
saknar dig.

freedag

Och så var man hemma igen. Känns grymt skönt, men samtidigt lite trist. för nu blir det tillbaka till massa jobb med skolan och så.. Men det ska väl gå bra ^^ Har iaf varit några grymt roliga dagar i Tyskland. Min klass är verkligen rolig! Fast det finns ju trots allt några som kanske inte riktigt passar in ^^ Men så får jag väl kanske inte säga... ^^  men det är väl nästan alltid så =P

Nu har jag iaf en lång helg framför mig! Har studiedagar på måndag och tisdag! Grymt gött! =) Och det kanske kan behövas.. Jag måste nog faktiskt plugga en del. Ska bli klar med min hemsida till webbdesignen, eftersom vi har inlämning på torsdag. Nu känner jag mig dock inte jättestressad längre, för jag har inte såå jättemycket kvar, och en lärare som var med i Tyskland förklarade en del grejer för mig och gav lite tips. Så det känns bra =)

Imorgon ska jag i alla fall träffa coolingen ;) ska kolla när han spelar innebandy och sen blir det kanske OC eller nåt sånt trevligt på kvällen =) Ska bli mys! Längtar (a)

resten av helgen blir det väl plugg, och så ska jag till tandläkaren på tisdag! Jippie! ^^ Känns väldigt roligt att gå dit på en studiedag (inte). Menmen. det ska nog gå bra! Har förhoppningsvis inga hål ;) Haha

You're every line, you're every word, you're everything.

sunday

och så var det söndag kväll igen. alltid lika trist att veta att man borde sova, för man ska till skolan dagen därpå. Men idag känns det inte lika tungt. För nu är det en jobbig skoldag imorgon, men sen bär det av till Tyskland =D bussen går 06.45 från skolgården på tisdag, och kommer tillbaka ca. 17.30 på fredag. Ska bli grymt skönt och kul att slippa den vanliga skolan några dagar nu! =)
vad som gör mig ännu gladare är att webbdesignen är framflyttad en vecka! Så nu kan jag typ andas igen ^^

Även denna helgen har varit riktigt go. Träffat massa trevligt folk. Och träffade ju coolingen själv igår med ;) Underbar kväll. =)

tränade idag med. körde spinning på friskis. känner mig riktigt duktig ^^

Follow me there.
A beautiful somewhere,
A place that we can share.

tycker om dig massor =)


RSS 2.0