wednesday

Jahapp. så har projektet börjat då! =) Vår uppgift är att komma på en produkt eller tjänst inom ett visst område (min grupp fick "Work") som vi tror kan bli en stor trend i framtiden. Sedan ska vi ha en "mässa" med varsin monter där vi presenterar våra produkter för föräldrar, lärare och lite annat folk som kommer. Allt material ska skrivas på engelska, men vi får presentera våra produkter på svenska som tur är. =)
Jag hamnade väl kanske inte nån drömgrupp direkt, men det ska nog gå bra. =)

Idag fick vi även våra klasströjor som vi ska ha med till Tyskland. De var rätt coola faktiskt, blev bättre än jag trodde. När flera i klassen gick runt med dem i skolan, verkade väl andra på skolan dock inte jätteroade. De hörde en del "fyfan vad fula", "nu kan vi mobba dem ännu mer" och så vidare.. men vem bryr sig ^^ Haha. vi är ju bättre än alla andra! Eller, är vi det? ;) haha

På idrotten idag var det vinterjogg som gällde. Kändes ju väldigt passande idag, när det ösregnade. Väldigt mycket vinter asså ^^ Det var väl kanske inte jätteroligt att gå ut och springa i sånt pissväder, men man var ju liksom tvungen. Kändes rätt gött efteråt ändå. Och nu börjar det kännas i benen ^^

Nu sitter jag och skriver lite på engelskan som ska vara inlämnad i morgon. Uppgiften är att skriva tre stycken "business letters". Värsta svårt. och grymt tråkigt! Men får väl skylla mig själv som måste göra det nu.. jag hade ju faktiskt kunnat göra det tidigare.. men som vanligt gör jag allt sista kvällen! =P Så smart är jag.


We are the same. We are strong and blessed and so brave.
Tack för att du är så grym =)


sunday

Och så var den här helgen över.. känner mig inte jättetaggad inför en ny lång skolvecka, men det som piggar upp just nu är att projektet börjar på tisdag! kommer bli grymt kul, även om det säkert blir rätt mycket jobb med. Får hoppas på att man kommer i en bra grupp. Annars blir det jobbigt.
Nåt annat som piggar upp är ju såklart att jag haft en grymt go helg. bästa på länge! =) Tack alla som har förgyllt den åt mig =)

sovmorgon imorgon. börjar 9.25.  Grymt gött! =)

I feel so much stronger now.
saknar dig =)

thursday

även fysiken avklarad nu då! wunderbaar! det gick faktiskt helt okej, trots att jag knappt pluggat nåt alls.. känns bra.
och snart är det helg! ska bli såå sköönt! mysmys

Den här dagen har gått grymt segt asså. vid halv åtta kändes det som om klockan var typ tio, och jag var jätterastlös! Har kollat på tv /kört singstar större delen av eftermiddagen/kvällen. visserligen ganska skönt, för jag har kunnat göra det utan dåligt samvete. för jag har iinga läxor nu! =D wihoo. (lite engelska till nästa vecka bara, och webbdesignen då.. men orkar inte tänka på det idag ^^)

imorgon är det låång sovmorgon som gäller! Har inställd kinesiska pga. att folk har utvecklingssamtal. Det betyder att jag börjar 10.40 weey ^_^

You brought my life back.

wednesday

bara fysiken kvar nu då den här veckan! så grymt skönt att både engelskan och matten är avklarad. dock så är jag väl inte megataggad för fysiken men.. snart är det helg. ^^ och nästa vecka börjar äntligen projektet! =D Ska bli riktigt gött med lite omväxling, även om det kommer bli en hel del vanliga lektioner också.
Sedan är det Tyskland som gäller v.10 ! =D ska bli riktigt nice.
det som känns mest jobbigt just nu är nog ändå webbdesignen.. ska vara klar med hemsidan torsdag vecka 10. men då är vi ju i tyskland, så måste vara klar tidigare. och jag har maassor kvar att göra. =( uschusch. men ja.. det löser sig nog. man måste tänka positivt! ^^

..och trots att skolan suger för det mesta så är jag glaad =) framsteg lilla paulina ^^

I think about the little things that make life great.
I wouldn't change a thing about it.
This is the best feeling.


monday

den jobbigaste veckan på länge har börjat !
engelskauppsats imorgon, matteprov på onsdag och fysikprov på torsdag. Jag kan ju lugnt säga att jag läääängtar till på torsdag kväll! Inte för att skolskiten är över då men.. har webbdesignen kvar.. usch. den känns grymt tung! måste verkligen skärpa till mig nu och skynda mig om jag ska hinna bli klar! =S 

sitter med den jäkla engelskan nu! försöker lära mig alla dumma ord! kommer aldrig gåå!! =(
stackars mig ^^


you cheer me up! I miss you =)

sunday

Och nu så var man hemma i grymt tråkiga Borås igen. =/  Saknar Åre och alla goa människor jättemycket! Så fruktansvärt trist att komma tillbaka till skolan nu igen, med galet mycket prov och skit!  vill inte vill INTE!!

Har iaf haft en grymt go vecka. underbar skidåkning och massa nytt trevligt folk!  =D längtar verkligen till återträffen =)

var ett dygn sedan vi sågs. saknar er redan.
yoou... =)


friday = holiday

Nu är det äntligen lov. Känns verkligen som om jag (och alla andra, framförallt min klass) har förtjänat det. Det har varit tunga veckor nu efter jullovet, och det kommer bli ännu tyngre efter sportlovet sedan. Usch. vill inte tänka på alla prov och inlämningar vi har då. Något roligt är iaf att vi har vårat projekt vecka 9,10 och 11. Det ska bli kul. Framförallt att åka till Tyskland tis-fre vecka 10 =D Det kan nog bli riktigt grymt. fast jobbigt också antar jag. Blir ju massa jobb att göra med det...

Imorgon åker jag iaf till ÅRE! =D Ska bli grymt kul ! Har inte åkt skidor på ett år, så det lär väl bli lite vingligt i början, men det ska nog gå bra ^^


So go and think about whatever you need to think about.
Go on and dream about whatever you need to dream about.
And come back to me when you know just how you feel...


thursday again..

torsdag kväll..
Jag har precis gjort klart psykologin som ska lämnas in idag.. Jag är verkligen ute i sista minuten. som vanligt. Jag förstår inte varför jag inte kan lära mig! Jag gör alltid allting sista kvällen, och det är lika jobbigt och ångestfyllt varje gång.

Nu borde jag väl sova.. ska upp tidigt imorgon. =/
Jag har inget busskort, så därför ska jag åka med mamma till skolan. Det betyder att jag kommer vara i skolan 1h 40 min före jag egentligen börjar. suck. Men jag får väl skylla mig själv som är så snål att jag inte ens köper en bussbiljett för 20 kr. ^^
Men Anna ska också komma till skolan så tidigt. och jag kan ju faktiskt göra något vettigt den tiden. istället för att sova, som jag skulle gjort annars.

som sagt.. borde sova nu.. i alla fall snart..



Vår ängel.....  Idag är det fyra månader sedan du lämnade oss här på jorden.
Saknar dig!


monday

idag gick jag och anna hem från skolan.. kände mig väldigt duktig måste jag säga. Har även bestämt att jag ska gå hem på onsdag, torsdag och fredag också. Allt för att jag ska slippa köpa nytt busskort nu innan lovet.. Känns så himla onödigt att förlora nio dagar liksom.. Det kostar ju ändå en del med busskort. =)
Det som känns väldigt tungt är iofs att jag kommer vara i skolan halv åtta på fredag när jag egentligen börjar 9.10. Bara för att jag ska åka med mamma på morgonen.. som tur är så kommer anna också komma så tidigt.. Så vi får väl sätta oss i nåt hörn och studa lite. ^^ Eller kanske sova.. xD

Nej. jag borde väl kanske sova nu iaf.... eller egentligen plugga. Har kinesiskaglosor till imorgon. suck =(  Den här veckan är de riktigt jobbiga. Det är jättemånga som är lika varandra, så man bara blandar ihop alla! Argh! jag blir så trött på den där jäkla kinesiskan!! Menmen.. jag får väl skylla mig själv som valde GPT. Jag tror iofs faktiskt att resan till Kina i trean kommer vara värt alla timmar av kinesiskastud. Men det är ju ett tag kvar till det...
Jag hoppas iaf att jag kan glosorna hyffsat bra nu.. för nu tänker jag sova! Sov inte alltför många timmar inatt, så är ganska trött nu... Jag hatar när man ligger i sängen och är jättetrött, men kan ändå inte sova.. Det är så störande!
Menmen...
Godnatt gott folk.

saturday

Idag har det varit en ganska bra dag. Känner mig glad. Kanske för att jag inte riktigt haft tid att tänka på mina känslor. Har haft fullt upp med att tänka på andra saker.
Jag, mamma och Åke var och tittade på ett hus i Gingri. Det var jättestort, men riktigt gammalt och slitet, så det var alldeles för mycket att göra med det sedan.. Så vi får kika vidare. =) jag hoppas att vi flyttar någonstans som är lite mer centralt.. där det åtminstone går bussar liksom. 
Efter att vi tittat på huset, åkte vi till Gällstad och lager 157. Jag köpte lite linnen och sådär. =) Provade jeans också, men hittade inga bra.

Nu har vi precis ätit lite tacos. jättegott =) och jag ska väl softa resten av kvällen. Blir nog titta på en film eller något lite senare. Ganska skönt med en lugn helg. =) Har träffat folk massa helger i rad nu. vilket iofs är grymt skoj. men skönt att bara vara hemma ibland med =)

Nej, nu ska jag försöka fortsätta att vara glad och ha en bra kväll..

RSS 2.0