31 mars

Min packning gick inte riktigt som jag tänkt mig, packade först i min lilla bag och fick enbart i kläderna jag ska ha med mig hem. Det slutade med att jag istället fick ta min stora bag, men då kunde jag faktiskt få i allt jag ska ha med mig inklusive jacka och skor. Fick även ta min stora necessär och ändå fick inte hårsprayen och hudkrämen plats i den. Då har jag heller inte de där vanliga sakerna som man brukar ha i en necessär i den, dvs. tandborste och tandkräm, för det har jag ju hemma i Borås. Nu känner jag mig i alla fall nöjd och det enda som återstår att packa ner är datorn efter att jag skrivit klart det här inlägget.

Upplevde min första "ensamma" tankning av bilen för en stund sedan. Det var första gången över huvud taget som jag var och tankade ensam faktiskt, och det gick ju såklart åt skogen. Pumpen slog av hela tiden och jag trodde att jag gjorde något fel, så jag ringde pappa för att fråga om råd. Till slut bestämde jag mig för att byta pump och då kom en man ut som jobbade på macken för att fixa med nåt och då frågade han "tog det så lång tid att tanka?", men då sa jag att det nog var något fel på pumpen, eller så gjorde jag något fel. När jag sedan testade den andra pumpen och vi märkte att det inte funkade då heller, så sa han att det nog var för trångt i bilen så att det därför slog det av hela tiden. Jag fick helt enkelt stå och hålla pumpen hela tiden och tillslut så var tanken full. Spännande måste jag säga. Hoppas på bättre lycka nästa gång!

Nu blir det dusch, tv och sedan sova. Har föreläsning 9-12 imorgon och sedan övning i Digitala Verktyg. Efter det bär det av hemåt. Wiieh!

- Paulina

30 mars

Kaffekokaren invigd! Likaså min fina stekgryta. Kaffet blev dock ganska äckligt, tror jag i alla fall. Känner inte speciellt mycket smak nu, men jag tror det var äckligt iaf. Bättre lycka nästa gång helt enkelt.

Stekgrytan behövdes självklart inte vid kaffekokandet, utan den använde jag när jag skulle laga Chili Con Carne a la Siri (och lite Paulina). Jag insåg då att jag inte känner särskilt mycket lukt heller, drog en ordentlig "luktning" på Chilikryddan och kände inte det minsta lukt. Inte heller nån lukt på spiskumminen.. Riktigt tråkigt måste jag säga när man lagar mat att varken känna någon smak eller lukt, och jag har en känsla av att maten blev ordentligt stark med tanke på att jag kryddade och kryddade utan att det smakade nåt alls. Det återstår helt enkelt att se när jag äter upp resterna som jag lagt i frysen sedan när jag återfått mina borttappade sinnen.

Jag inhandlade idag mitt livs första nässpray! (okej, jag använde väl det när jag var liten, men då köpte ju mamma) Trodde aldrig att jag skulle sjunka så lågt alltså, trotsa mina egna principer, men med tanke på att jag låg i ungefär tre timmar igår och inte kunde sova för att jag dels var helt igentäppt, sedan hade sjukt ont i bihålorna så kände jag att det kanske är värt att testa. Sjukt obehaglig känsla är det i alla fall att spruta upp nån läskig vätska i näsan, usch och fy!

- Paulina


29 mars

Det var något lurt med Malmös bilförare när jag cyklade till skolan idag. Hörde säkert tio stycken som tutade på olika saker. Först och främst hördes tutande innifrån Mobilias parkering, men det är förståeligt för där är det alltid kaos numera eftersom de håller på och gräver massa så att det blir jättetrångt. Sedan hörde jag ett antal tutor på avstånd och efter det såg jag en bil som tutade på en man som gick över övergångsstället precis framför den. Mannen tog ett minst sagt vackert skutt upp i luften och småsprang sedan resten av biten. När han väl kommit över gatan ställde han sig och småsvor för sig själv samtidigt som han hytte med näven åt bilen. Ganska komiskt. Efter det var det en annan bil som tutade på en annan man som gick över gatan, denne man började istället vinka glatt och jag förstod att de liksom kände varandra. Eller nåt. Nåväl.. jag är i alla fall glad över att ingen av bilarna faktiskt tutade på mig, vilket jag redan varit med om alldeles för många gånger.

Skolan var i alla fall inte särskilt ansträngande idag, om man bortser från att jag satt och snörvlade hela föreläsningen och ville gå och snyta bort vad som kändes som halva hjärnan. Mysigt va? Läraren gick igenom slutprojektet i kursen Digitala Verktyg, vilken innebär att vi ska göra ett hus i 3D-CAD. Uppgiften verkade verkligen mycket lättare än vad jag trott så jag är inte särskilt orolig över den. 

Väl hemma från skolan, efter en ytterst plågsam cykeltur hem; det kändes ungefär som att min hjärna var fylld med nåt starkt frätande samtidigt som jag hade en tung hjälm på mig, kände jag att jag verkligen skulle behöva sova lite, så jag tog två alvedon och däckade i sängen. Sov knappt två timmar vilket var otroligt skönt, men jag kommer säkert inte kunna sova ikväll.. Är väl iofs ingen större panik, behöver inte vara i skolan förrän klockan 11 imorgon för att träffa Dóra och jobba lite projektet, så att vi blir klara med vårt lilla delmål innan jag åker hem till Borås på torsdag. *Lääängtaaar*

Puss
- Paulina

28 mars

Varför måste det alltid klia så nedrans mycket i mina öron när jag är förkyld?! För förkyld är precis vad jag är. Snörvlar och nyser och är allmänt seg. Jag ser det dock som ganska positivt att jag är sjuk just den här helgen, för då hinner jag förhoppningsvis bli frisk tills på torsdag då jag ska hem till Borås! :)

Tittade nyss ut genom fönstret och fick syn på på massa snödroppar! Funderar på att trotsa förkylningen och gå ut och ta ett kort på dem, bara för att de är så fina.

Igår, då jag också var sjuk, passade jag på att anstränga mig lite extra, korkad som jag är. Jag städade (inte klart dock, så det måste jag göra idag) och sedan bestämde jag mig för att möblera om lite. Jag vred sängen 90 grader och bytte plats på byrån. Jag är helnöjd med resultatet, för nu ser det ut mer som ett eget rum och det ser faktiskt större ut. Jag råkade dock ut för ett litet missöde under min ommöblering. Ett ben på byrån råkade gå av! :O Men händig som jag är löste jag det skitbra! Tog fram hammare och tång, hittade några såna där grejer man sätter fast sladdar med i hörn, tog bort plasten från dem och använde dem som små spikar för att spika ihop benet, sedan skruvade jag ihop byrån igen. Helt perfekt, nästan stabilare än vad det var innan. Åh vad jag är bra! 


FÖRE



RESULTAT




- Paulina

26 mars

Hallihallå! Idag har jag varit så himlans duktig. Jag har trotsat min otroliga ångest över att söka jobb och har åkt runt och lämnat mitt CV i flera olika affärer, är så stolt över mig själv. Får hoppas på att det händer nåt också bara, men jag får väl ringa runt och tjata på dem sen också!

Som ni kanske ser har det dykt upp en tjej i grön bikini nedanför varje blogginlägg. Den har jag lagt dit för att jag är med och tävlar på nelly.com. Jag har designat den fina (enligt mig) bikinin, och ni får väldigt, väldigt gärna rösta på den genom att trycka på länken som finns nedanför bilden, för det är galet härliga vinster ;) Så RÖSTA för sjutton gubbar ! :D

Nu har jag kollat på Let's Dance, helt klart rätt personer som var med i finalen och för mig spelade det inte så stor roll vem som vann, men jag är nöjd med resultatet! :) Nu blir det istället sängen, kanske lite tittande på Cougar Town och sedan sova. Har varit en lång dag, även om jag tog en liten powernap på 1,5h innan Let's Dance började.


- Paulina

25 mars again

Jag tänkte på en sak.. Jag har faktiskt ända sedan jag kom ner till Malmö senast längtat tills jag ska få åka till Borås igen. Det har varit en sån period helt enkelt, med hemlängtan men framför allt med pojkvänssaknad! Nu har jag dock ändrat mig. Eftersom det i Borås är lite halvkallt med snö kvar och det här i Malmö är snöfritt och strålande sol så vill jag inte längre hem. Jag tycker istället att alla som jag saknar kan komma ner till mig och fira påsk! Perfekt, eller hur? 

Nej, skämt åsido. Klart att jag längtar hem, men jag önskar att det hade varit lika fint väder i Borås som i Malmö. Eller förresten, kanske inte ändå! För nu kan ni därhemma vara riktigt avundsjuka på mig som bor i en så härlig stad med värme och allt. Hihi. Idag har det verkligen varit helt perfekt väder. Strålande sol, klarblå himmel, nästan sommarvärme. Underbart! Och inatt hörde jag på P3 att det imorgon skulle komma in varma vindar från saharaöknen. M-m-m, kan ju inte bli annat än bra! 

- Paulina

25 mars

Sitter i skrivande stund ute i trädgården i T-shirt och njuter av solskenet. Kollade på termometern innan och den visade 12,5 där det var skugga, vilket betyder att det är ännu varmare här i solen. Helt underbart. Det känns nästan som sommar, gräset är till och med grönt.

Har läst lite på GPT07:s resedagbok, där de skriver om allt de gör i Kina. Jag blir så fruktansvärt avundsjuk att jag mår illa. Önskar verkligen att det var jag och min gamla klass som var där, längtar tillbaka så att det gör ont! Samtidigt är det kul att läsa, för jag vet precis vad de skriver om, alla ställen, alla känslor. Nåväl, jag ska tillbaka till Kina någon gång. Det vet jag, för det har jag bestämt! Om inte annat så får jag väl dra med mig kusinen när han blivit lite större.

Nu ska jag strax ta cykeln och bege mig till Siri i det fina vädret. Vi ska eventuellt göra lite våfflor (om Siri bestämmer sig för att köpa ett våffeljärn eller inte) och annars bara sitta och chilla i solen på hennes balkong innan det blir dags för stenhård träning klockan 18. 

(om en vecka är jag påväg hem till Borås!)

- Paulina

24 mars

Jag såg två tjejer på min gata innan som kastade tennisboll. Nostalgi! Lite senare såg jag även några som hoppade studsmatta på en tomt en bit härifrån. Nu är det vår på riktigt! :) Hade minst sagt varit trevligt om pappa lyckats sätta upp vår studsmatta hemma också till påsk, men jag har en känsla av att klimatet i Borås inte tillåter det riktigt än..

Jag åt pyttipanna med stekt ägg till middag idag. Hände dock en liten incident när jag skulle steka äggen. Jag lyckades fint med de två första äggen som jag knäckte mot stekpannan, sen fick jag för mig att knäcka ett ägg mot spiskanten = dumt! Jag knäckte det självklart lite för hårt, och sen var det ägg över hela spisen, några sekunder senare även över hela mina händer när jag försökte torka bort det. Jätteäckligt!

Indoor Walking tidigare idag. Körde riktigt hårt idag, mycket motstånd, mycket svett! Kände mig dessutom väldigt hurtig som var på gymmet både innan och efter och tränade magen. Lär väl inte kännas lika skönt imorgon på skivstång/spinning-passet bara, men det får jag ta!



Bara för att jag var så söt när jag var liten!

- Paulina

23 mars

Det ligger en död nyckelpiga i min brevlåda :O

Dagens inlägg ska handla om bajs. Eh ja, nu är det inte så att jag ska skriva om just bajs i sig, det känns faktiskt ganska konstigt. Det jag istället tänkte berätta är att det märks att det är vår nu. För förutom att solen skiner och snön är borta så luktar det hundbajs överallt. All den skiten som hundägarna inte orkat plocka upp under vintern kommer fram nu och börjar lukta. Blä. Sedan, för att fortsätta på det fina ämnet jag valt, så såg jag en minst sagt besynnerlig bil när jag cyklade till skolan idag. Först och främst så tror (?!) jag att den hade en riktigt ful brun färg. Dessutom var den så sjukt smutsig och rostig och äcklig att det helt enkelt såg ut som att den hade bajs över hela sig. Verkligen inte okej.

Nu tänkte jag sluta vara omogen och istället berätta att jag idag invigde mina fina rosa skor! Matchade dem dessutom med mitt nya rosa nagellack och min svart/rosa scarf. Ojojoj, vad snygg jag var!

Next: Diskning av mitt enorma diskberg och sedan mysa ner mig i soffan framför TVn. 

Pusspaj
- Paulina

21 mars

Varför ska degen till sirapskakor vara så sinnessjukt god? Jag mår nästan illa nu, och ändå är det inte så att jag slutar äta. Nejdå, istället går jag och småäter allt möjligt krafs som jag hittar i mitt kök, och det är inte lite det. Blää! Jag borde verkligen laga nån riktig mat till mig, så att jag blir ordentligt mätt och inte orkar äta massa onyttigt. Fast.. jag måste ju faktiskt provsmaka kakorna sen också när de väl är klara, det är ju ett måste. 

Har haft en trevlig helg, med sjukt mycket onyttigheter känns det som. Jag får träna stenhårt den kommande veckan så att jag kompenserar lite. Alice in Wonderland 3D var bra och jag kunde än en gång konstatera att Johnny Depp är underbar!
Idag är det exakt ett år sedan jag åkte till Kina med GPT06, känns helt sjukt att det var så länge sedan, samtidigt som det faktiskt känns som en evighet sedan jag var där. Skumt. Jag längtar i alla fall tillbaka och jag saknar den underbara klasskänslan vi hade i slutet av trean. Menmen, förhoppningsvis blir min nuvarande klass riktigt bra om ett tag också. Vi ska ju faktiskt till Barcelona i oktober! Ska bli riktigt roligt! Denna gången är jag dock inte lika bortskämd, utan nu får vi betala resan själva, men det är det nog värt tror jag! :) Ska försöka boka flyg och så snart, så blir det extra billigt. 

I fredags gjorde jag nog årets ogärning. Jag hade varit i stan för att hämta biobiljetterna (vilket jag iofs inte gjorde eftersom bion var stängd, och jag hann inte vänta en timma i stan på att de öppnade), och när jag kom till bilen som stod på parkeringsplatsen vid Triangeln, kom det fram en tjej till mig och frågade om jag hade startkablar så jag kunde hjälpa dem med deras bil. Jag sa typ: "Eeeeh, jag vet faktiskt inte. Jag tror inte det, det här är inte min bil så jag vet inte." Samtidigt tänkte jag nåt i stil med att det finns säkert startkablar i bilen, men jag orkar inte kolla och jag har faktiskt ganska bråttom och det finns ju faktiskt ett hundratal bilar till på parkeringen och massa andra människor som de kan fråga! Så jag hjälpte dem helt enkelt inte, utan jag åkte därifrån. Jag har faktiskt lite dåligt samvete för det, men som sagt, det fanns jättemycket folk runtomkring som de kunde fråga. Om det bara hade varit jag där, på en enslig väg nånstans så hade jag ju såklart hjälpt dem, men ja.. Jag är en dålig människa helt enkelt.

Förresten! Jag har numer en kaffekokare, så alla ni som är beroende av kaffe har faktiskt ingen ursäkt för att inte hälsa på mig längre. Sådetså! Tack så mycket Hans och Annika! :)

- Paulina

18 mars

Härligt väder idag! Enligt Siri skulle det vara årets hittills varmaste dag, och det kändes faktiskt så! Speciellt när vi gick ut från skolan strax efter tre, då möttes vi av varma vindar! Jag kände för att kasta av mig jackan och skutta runt lite, men jag behärskade mig då jag inte vill att mina vänner ska förstå att jag är mer galen än vad de redan tror. 

Kom nyss hem från friskis. 90 minuter skivstång/spinning. Lika galet jobbigt som förra veckan men OJ vad duktig jag känner mig nu. Det är nästan så att man skulle ta sig en glass bara för att kompensera, men nej! Jag ska hålla mig i skinnet och istället göra mig en riktigt smarrig, grov macka med sallad på. Sådetså!

Imorgon är jag egentligen ledig, men jag och Dóra ska till skolan ändå klockan 11 och rita lite på vårat fina fritidshus i Cad. Jag undrar hur länge vi pallar stanna.. en, två timmar kanske,? ;) När jag väl kommit hem ska jag i alla fall baka kladdkaka innan Kristoffer intar Malmö. Kommer att bli en spännande helg. Hjälp! Det blir i alla fall Alice i Underlandet 3D på lördag, skojsigt.

pusspaj!
- Paulina

16 mars - again

Wooh, två inlägg på en dag! Måste vara rekord, och rikigt jobbigt för er som får ännu mer trams att läsa om. Jag tänkte iaf att jag är tvungen att lägga in några bilder på mina fina dagsresultat. 


När jag var och slängde tidningar och metallskräp (!!) vid Mobilia innan idag passade jag på att gå in en sväng på blomsteraffären och köpa mig själv en bukett tulpaner. Kunde alltså byta ut min lite halvvissna julstjärna som fortfarande stod på köksbordet till något mycket trevligare!




Här är min fiiina müsli som jag gjorde innan. Både snyggast och godast blev den. Sådetså!




Och här har vi lite kardemummakakor. Jag måste dock ha misslyckats med nåt, för de blev helt smuliga och trillade isär, så det är mest bös nu. Men det är ju smaken som räknas, och den är underbar!




Nu när jag kopplade in mobilen och la in bilderna insåg jag att jag ju hade massa fina bilder som jag inte har lagt in från den senaste tiden, så här kommer några av dem också. 


Jag och Siri gjorde        En av Pressbyråarna     God mat som jag och   
semlor en dag.             som bytt namn.             Rasmus gjorde en kväll.



Slutligen: En macka helt enkelt!



- Paulina



16 mars

Folk har frågat och frågat, hur gick det egentligen med toapappret? Jo, jag klarade det! Jag höll alltså mitt löfte om att inte köpa något nytt till den dagen då jag fick studiebidraget. Det var dock precis på gränsen, med fyra ynka rutor kvar innan jag tillslut cyklade hem med en stor paket nya fina favorittoapappersrullar.

Då var man nere i Malmö igen, efter en riktigt härlig helg i Borås. Körde bil själv ner igår och det gick riktigt bra. Jag var lite orolig för om jag skulle hitta hela vägen, men det gick fint. Kändes lite ensamt vissa stunder dock, men med hög musik och en påse kakor bredvid sig var det inga problem heller. 

Idag tog jag, slö som jag är, bilen till skolan. Plockade även upp Fredrik och Siri på vägen. Efter skolan åkte jag och Siri till Ica Maxi där jag hade bestämt mig för att passa på att storhandla nu när jag hade bilen. Hade skrivit en lång lista på allt jag behövde, så jag fick helt enkelt ta det sjukt stora steget att ta en kundvagn. Kändes nästan lite väl vuxet och ganska läskigt, men det var helt enkelt nödvändigt. Jag sprang (kanske inte sprang, men nästan) runt som en liten tok och plockade åt mig allt jag skulle ha, och lite till, och det kändes som att jag handlade till en hel familj. Jag fick bland annat köpt alla härliga ingredienser till min Chili con carne som jag ska göra nu någon dag. Handlade även massa spännande saker som jag ska göra egen müsli av ikväll och ingredienser till kardemummakaka som jag ska baka nu nån dag. Mums! Jag har förresten avlagt ett löfte till min käre vän Kristoffer som ska hälsa på i helgen att jag ska ha bakat en kladdkaka till honom, så det får jag också göra i veckan. Jag är så duktig! 

Tidigare ikväll var jag iväg och kollade på en studentlägenhet på Lindängen. Det är visserligen ännu längre bort från skolan än vad jag bor nu, och den kostar lika mycket som det jag betalar nu, men jag tänker att det skadar ju aldrig att kolla. Jag är dock ganska säker på att jag inte ska flytta dit, delvis för att jag kände att området var lite konstigt och egentligen alldeles för långt ifrån skolan. Jag cyklade dit nu och det var verkligen inga cykelvänliga vägar dit och jag vill helst inte behöva ta bussen till skolan. Sedan var det lite småsaker med lägenheten jag inte gillade. Den var lagom stor, hade ett jättestort badrum och en balkong, men köksdelen var rätt sunkig, det var en spis med bara två plattor och ett litet kylskåp med endast ett pyttelitet frysfack i. Det kommer inte jag klara mig med, om man tänker på hur min frys och mitt kylskåp brukar se ut nu; helt proppfulla. Jag får helt enkelt fortsätta att leta, nu börjar det ju dessutom att bli varmare ute och då kanske det inte är lika kallt här nere i källaren.

- Paulina

11 mars

Nu är det packning som gäller. Imorgon bär det äntligen av till Borås en liten sväng över helgen. Vi åt för ett tag sedan en otroligt god middag; stekt torsk med potatis och kall sås. Det var faktiskt första gången som jag tillagade fisk här nere i Malmö och jag insåg att jag är väldigt korkad som inte äter fisk oftare, det är ju verkligen hur gott som helst!

Tidigare ikväll var jag och Siri på ett skivstång/spinning-pass på friskis. 90 otroligt jobbiga men roliga minuter! Jag har redan bokat samma pass till nästa vecka, nu är det muskler som gäller! Har även bokat spinning på måndag och Indoor Walking på onsdag. Härligt! Det blir samma IW-pass nästa vecka som jag lurade med mig Rasmus till igår. Han var helt slut efteråt, och jag är stolt över mig själv (och honom) igen. Gör mitt bästa för att få pojkvännen min att träna lite mer kondition och inte bara pumpa på gymmet. Vi skrattade en del i början när vi såg en äldre kvinna framför oss dricka vatten (förhoppningsvis) ur två "Famous Grouse"-flaskor. Sjukt!

Hade mitt första CAD-prov igår, om man bortser från det på gymnasiet då. Det gick riktigt bra faktiskt, var tre ganska simpla uppgifter och man fick ha tillgång till alla stenciler och anteckningar om man ville, men jag behövde faktiskt inte använda nåt av det. Härlig känsla att man faktiskt kan någonting i det programmet till skillnad mot vad man kände på gymnasiet.

Nej.. Packning som sagt!

- Paulina

9 mars

Idag blev det impulsbio med Rasmus, Siri och Fredrik. Vi såg filmen "I Love you Phillip Morris". Den var faktiskt sämre än vad jag trodde och det är ingen film som jag rekommenderar er att gå att se på bio. Den var rolig vissa stunder och är givetvis värd att se, men förvänta er inte för mycket och vänta med att se den tills den kommer ut på DVD istället.

I lördags hade mina hyresvärdar 50-årsfest, och för några veckor sedan frågade de mig om jag ville hjälpa till i köket. Jag tänkte att det kunde vara lite kul, och det är ju aldrig fel att tjäna lite extra pengar så jag sa ja. Jag började "jobba" vid tre på dagen med att fixa dukning och skära mängder med korv. Vid sextiden kom gästerna och då var det ganska lugnt ett tag tills dess att det var dags att ta hand om all disk efter maten. Riktigt stressigt ett tag med sjukt kladdiga tallrikar, en halvkass diskmaskin och ett väldigt litet och ostrukturerat kök (det kröp i mina stackars pedant-fingrar, jag ville så gärna få ordning på det, men jag lyckades hålla mig ifrån onödigt arbete). Samtidigt var det förberedande av kaffe plus efterätt. Vid den här tiden hade dock Rasmus dykt upp så att jag fick lite extra hjälp vilket var väldigt skönt. Efter en massa disk, en del småätande och mycket fixande hade klockan hunnit bli tre på natten och mina ben smärtade när jag stod ute i kylan och väntade på en taxi för att komma hem. Var sjukt skönt att få lägga sig i sängen och sova några timmar innan det var dags för brunch på Espresso House med två kompisar. På tal om Espresso House har jag plötsligt börjat känna ett stort behov av att skaffa mig en kaffekokare. Detta är till Rasmus stora besvikelse, då han är väldigt mycket emot kaffe. Det är jag ju också egentligen, men ibland så är det faktiskt gott och jag har ju faktiskt besökare ibland som vill ha kaffe. Ja får helt enkelt införskaffa en kaffekokare inom en hyfsat snar framtid.

Förresten! Imorse ringde en tjej från Newsec där jag anmält intresse för studentlägenheter, så jag ska på en visning av en etta på måndag. Hoppas verkligen att den är bra, för jag är riktigt sugen på att flytta till något eget nu, även om jag faktiskt trivs helt okej här.



- Paulina

5 mars

I förrgår lyckades jag äntligen dra med mig Rasmus på hans livs första spinningpass, och tro det eller ej men han tyckte faktiskt att det var roligt! Är så stolt över mig själv.. och honom såklart!

Har ikväll kollat på Let's Dance, givetvis! Har följt det (nästan) maniskt den här säsongen. Egentligen tycker jag inte att det är extremt bra och det slutar ofta med att jag springer runt och håller på med massa annat samtidigt som jag kollar litegrand varje gång jag slirar förbi tv:n. Precis vad som hände idag, men jag kollade åtminstone på alla de första, poängsatta danserna. Jag tänkte därmed att jag skulle inta en ny roll nu.. Paulina aka. Modebloggerskan.
Det är nämligen så att jag, som Rasmus märkte, hade väldigt starka åsikter om vissa kläder som var med i dagens program. Det är inte så att jag tänker berätta för er vad som är rätt och fel och så, för det har jag seriöst ingen aning om. Jag tänkte bara säga att först och främst: Claudias klänning! Vad tänkte de med? Hon som faktiskt är ganska smal såg ju jättestor ut i den klänningen! Big nono!! Sedan: Mattias partners klänningband hade vridit sig.. Katastrof! Som tur var rättades detta till på vägen in till Green room. Lucky for her! Sist men inte minst: Willys hängslen. Herregud! Har man stor mage behöver man ju faktiskt inte spänna hängslena riktigt så hårt att de flyger av... Illa!

För att återgå till något mer vardagligt, tänkte jag berätta att jag var hundvakt förra lördagen. Helt okej, men en aning klängig hund.. Han buffade på mig i stort sett hela tiden, ville bli klappad och lekt med. Jag kände ganska tidigt hur det började klia på mina underarmar, sedan i ansiktet och i ögonen. Senare på kvällen hade jag fått flera nässelliknande utslag över ena underarmen som kliade nåt så in i... Jag är rädd att det är nån slags allergi, men hoppas på det bästa. Jag får väl helt enkelt kolla upp det någon gång framöver, i framtiden...



- Paulina

RSS 2.0