turn the world around.

SNÖ! nu?

Jo, faktiskt så snöade det imorses när jag åkte till jobbet. (så tidigt så att alla normala människor som har lov ligger och sover) Frågan är om man ens kan kalla det snö. Det var nog lite mer slaskliknande, och det försvann så fort det landade på backen. Men ja, vi bor ju trots allt i Borås. Snart ingen skillnad på årstiderna här längre. Ingen riktig sommar och ingen riktig vinter :(
Och min släkt kan inte förstå varför jag vill flytta härifrån?! =O
Tänk, den dagen när jag föddes, för exakt 6570 dagar sedan faktiskt för den som vill anteckna, var det massor med snö! Och det var ändå tidig november. Nu finns det ju inte en chans i världen att det är snö i början av november i Borås.

Men slut på gnällandet! Nu har jag äntligen lov på riktigt =D Inget mer jobb på ett tag! Så imorgon blir det Göteborg och Universeum med Jossan :D Hon ska dit för sitt projektarbetes skull, och snäll som jag är så följer jag med som världens bästa sällskap ;)


Jao, en gång var man söt ^_^
Oh you just got be happy
But sometimes thats hard
So just remember to smile, smile, smile
and thats a good enough start

And now I'm so far away.

en vecka kvar :)

Nu är det lov! Riktigt gött att slippa skolan ett litet tag. Visserligen så har jag jobbat idag, och ska jobba tisdag och onsdag också. Men man slipper iaf läxorna!

I helgen var det fullt upp, kollade på Idol hos Emelie i fredags, Högskoleprovet i lördags och sedan "Björn, Måns, Soran & Özz" på kvällen. Heelt jävla underbart! Så fruktansvärt roligt :D
Igår var det Göteborg och elfsborgsmatch med Emelie, hennes pappa och bror. Var trevligt, men tyvärr var matchen en riktig besvikelse. Elfsborg spelade rätt kasst, och förlorade stoort! Så nu är det nog inte så troligt att det blir SM-guld. Men det är inte heelt kört ännu! ;)

Förlåt för ett otroligt tråkigt inlägg ^_^

So tell me
Tell me that I'm not all alone
And everything's alright

Read my mind.

13dagarkvar!!! =D sedan är det JAG som är 18!

Men ja imorgon är det Matte D prov som gäller. Jag är väl inte megataggad för det kanske, men det känns ändå som om jag har hyfsat bra koll på vad vi har prov på. Så vi får väl hoppas på det bästa.
Bara tre skoldagar kvar innan höstlovet är det i alla fall. Ska bli skönt att slippa alla jävla läxor ett liitet tag. Istället blir det jobb tre dagar och sedan chill resten av lovet.

Måste bara säga att Lördag kommer bli den jobbigaste men också den roligaste dagen på länge ;) Först högskoleprovet 8.30-16.20. Blir nog tungt. Men sedan på kvällen kl. 22.30 är det "Björn, Måns, Soran och Özz" på Folkan som gäller! Kommer bli gryymt nice :D

hm. sovdags!

Across darkened skies, I traveled without a light.
I sank in the well of my mind. Too deep, never to be found.

happyface.

Trevlig avslutning på dagen vill jag lova ;) Satt här hemma, kollade lite på tv, och så ringer John och säger att jag ska titta ut genom fönstret =P Där ute står han och två killar till i min klass. De hade tydligen inget att göra, så de bestämde sig för att åka runt lite och hamnade utanför mitt hus :D Haha. Så jag stod på balkongen och tjötade med dem ett tag, ruskigt kallt, men trevligt =)
Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Skolan och sen hem och slöa bara. Kollade på idol och slutet på "Wedding Crashers" innan, och nu blir det snart sova :)

Hearing your voice all around
The last place we're going is down
I'll blindly follow knowing you're leading the way

no matter how far

Svenskatalet blev klart runt ett inatt :O Som sagt, jag är alltid ute i god tid! Men grymt skönt att ha det gjort nu, och det gick faktiskt riktigt bra. Jag hade till och med hunnit lära mig det hyfsat bra. Det var grymt kul efter svenskalektionen iaf, för väldigt många i klassen babblade om det som just jag hade sagt :O Det ser jag som något positivt ;) De kom ihåg vad jag hade pratat om, så då kan det inte ha varit helt ointressant. Wihoo! ^^

Efter skolan åkte jag hem och var hemma i en kvart ungefär. Sedan åkte jag till friskis och tränade. Galet jobbigt idag, men känns gött nu efteråt.
Efter träningen gick jag och tog "påfyllningsvaccination" mot Hepatit A, så nu har jag plåster på armen *putamedläppen* Sprutan gjorde inte direkt ont, men jag kommer säkert få ont i armen imorgon. Det fick jag förra gången jag tog den.. Kunde inte lyfta armen högre än axeln utan att det gjorde ont, och så fick jag feber och grejer med. Förhoppningsvis slipper jag det den här gången!

Nu ska jag bara läsa ett kapitel i Logistiken, sedan blir det slöa hela kvällen! Wunderbaar =D



Let me know what plagues your mind
Let me be the one to know you best
Be the one to hold you up
When you feel like you're sinking

Running as fast as I can

Det är inte ofta man ligger platt på rygg på golvet i skolan! Men ja, det gjorde jag idag! Tack vare mina två kära vänner Josefin och John. Jag sitter på en såndär rullstol i datorsalen när John plötsligt får för sig att ta tag i mina ben och dra iväg med mig (?) Jag som precis då höll på att rita fina måttsstreck med Jossan ropade nåt i stil med "neeeeej" åt John, så Jossan tänker att hon ska göra en god gärning och tar tag i min stol för att inte John ska dra iväg med mig. Tanken var ju god iaf, om det inte hade varit så att när de drog i mig från varsitt håll så råkade stolen givetvis trilla omkull, och jag åkte rakt ner på golvet. Hm... Ja, tanken var ju som sagt god Jossan, och det är väl tanken som räknas. Inte sant?
Jag överlevde dock den lilla incidenten, så nu sitter jag här och pluggar ihjäl mig istället..  HAHAHA, vilket skämt! Jag kan ju inte direkt påstå att jag är särskilt effektiv med skolarbetet just för tillfället. Sitter och försöker få ihop min del till svenskatalet som är imorgon (!) Som vanligt är jag ute i god tid.
Trots att jag borde vara jäkligt stressad just nu för att jag inte är klar, så sitter jag här och stirrar framför mig. Vart i helvete tog min ambition vägen?! Den har inte synts till på x antal månader. Hmpf...



aaaah?! that's me :O


Don't wanna talk this one out
This time I won't let you bring me down
Won't let you shut me out
This time I know
I don't wanna think about you


don't know which way I'm going

Projektarbetsdag idag, vilket innebar inga lektioner :D Så Emelie och Malin kom hem till mig och så har vi arbetat med projektet :) Vi hann även med att laga en delikat middag (köttbullar och makaroner) och göra otroligt goda chokladbollar! =D
Efter oerhört effektivt arbete. (Faktiskt så kom vi riktigt långt) så åkte vi till friskis och tränade Core, så vi har varit duktiga hela dagen!
Har på tal om ingenting även kommit på att jag måste göra en "påfyllningsvaccination" för Hepatit A snart. Så mamma tyckte att jag skulle göra det nån dag nu.. Blöh!

Hmpf. Jag lovade mig själv att stänga av datorn absolut senast kl 23 idag. Det gick ju väldigt bra. INTE!
Men ja, nu blir det plugg en liten stund, sedan soova!

Pusshejsvejs
I hear you laugh, I heard you sing
I wouldn't change a single thing

Looking for hope, somehow somewhere.

Dagen började otroligt bra. klockan ringde 6.00 (alltid lika roligt) och jag går upp och ska tända lampan i mitt fönster. Då råkar jag riva ner en blomkruka med en kaktus på golvet. Jag ser liksom i slowmotion hur den trillar ner, och plötsligt är det jord över hela golvet. Väldigt kul. Men jag kunde ju inte direkt ställa mig och dammsuga kl. 6 på morgonen, så jag sopade ihop jorden så gott jag kunde och lät det vara så till efter skolan.  (hoppas alla förstod att "otroligt bra" var ironi)
Skolan var ändå helt okej idag. gick bara 8-12. Vi fick bland annat tillbaka fysikproven. Blev godkänd i alla fall, även om resultatet inte var det bästa kanske ^^
Sedan jag kom hem från skolan har jag nördat framför datorn och tv:n i stort sett hela dagen :O Helt stört! Jag har massa läxor att göra, men har inte gjort en enda.. Jäkligt bra Paulina!!
Ska försöka göra lite nytta imorgon, då vi har Projektarbetesdag, vilket innebär att vi inte har några lektioner. Malin, Emelie och jag ska därför försöka jobba lite med vårat projekt, och sen blir det träning :) Men jag ska även försöka göra lite av alla de femhundra övriga läxorna vi har. Och nej, det var inte alls överdrivet ;)


Every memory of walking out the front door
I found the photo of the friend that I was looking for
It's hard to say it, time to say it

Goodbye, goodbye.

There's no escape.

Seg men soft dag idag. Sov jättelänge och sen har det blivit lite plugg och lite allmänt slöande. Den enda ansträngning jag gjort var att gå ut och gå en sväng innan ikväll. Fast jag diskade i och för sig den enorma högen med disk innan idag ockå. Det är konstigt att det alltid blir så mycket disk när mamma inte är hemma (a) haha.

Nu kikar jag på "Se upp för dårarna". Verkar vara en lite halvskum film, men helt okej ändå. 
På tal om den filmen, alla som sett den, så har jag börjat fundera på att bli polis :O Men jaa. jag har inte bestämt mig än om jag ens ska försöka söka. Verkar vara rätt svåra fystest. Vet inte om jag klarar det ^^




What good is a life, with no one to share,
the light of the moon, the honor of a swear.
We can try to live the way in which you speak,
taste the milk of your mother earth's love,
spread the word of consciencness you see,
we are everything we need.

Why do you think you know me

Trots att jag sov drygt åtta timmar inatt kände jag mig helt klubbad imorses när jag vaknade. Har drömt massa skumma drömmar hela natten, så kan väl knappast ha sovit särskilt djupt. I alla fall. Efter en seg men helt okej dag i skolan var det träning med Emelie som gällde :) spinning. Var väldigt kul, men fick ont i magen i slutet =/ Och sedan när jag kom hem blev det bara värre. Hade så sjukt ont att tårarna bara rann! Men efter att ha lagt mig med en värmekudde på magen en stund så gick det över! ;)

Resten av kvällen har ägnats åt logistikplugg. Har prov imorgon. Tror ändå att jag kan allting hyfsat bra, men jag hoppas att det inte är alltför konstiga frågor. Finns rejält med saker som är lätta att blanda ihop.

timetosleep

I try to make you see my side
Always trying to stay in line
But your eyes see right through
That's all they do.

I'll find my way through night and day

Idag hade vi studiedag. Men jag jobbade 8-17. Skitkul verkligen (?) Trodde nästan jag skulle somna ett tag ^^ Menmen. får ju iaf lite pengar för det. Enda anledningen till att jag offrade min lediga dag!
Resten av veckan kommer bli tung. En hel del i skolan, men det fixar sig. Snart är det helg ^^


Idag är det 1 år sedan Sebastian dog. Helt ofattbart. Känns som om det max är några månader sedan. Jag har fortfarande så svårt att förstå att han verkligen är borta. Känns så orättvist!
tänker på dig    R.I.P.

tears

Look at the stars look how they shine for you
And all the things that you do

still haven't found what I'm looking for.

Upp tidigt imorses för att dra till det otroligt häftiga stället ullared. Gick skitbra att köra idag :) Trots att det var världens pissigaste väder på vägen dit. Öste ner hela vägen. Var lite läskigt att köra när det regnade så mycket, har aldrig gjort det förut. Men det gick bra.
Dagens inköp var mest sånt som man måste ha, typ schampoo, tandkräm och sånt. Men köpte även hårfärg, två linnen och lite annat krafs.
Jag och mamma har även ändrat om lite i vardagsrummet idag. Köpte nya gardiner, kuddar och så idag. Så vi har slängt massa gamla tråkiga saker och möblerat om lite ^^ Blev rätt bra faktiskt :)

Nu ska jag bara fixa en grej till projektet och sen blir det faktiskt sova! Är massa trött.

power


If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
Then we'd see the day when nobody died

flying high

Göteborg med Malin idag :) Målet för oss båda var att köpa jeans! Bara jag som hittade ett par. Jag köpte även en t-shirt och två par trosor ^^ Malin däremot hittade inget alls =/ 
Kanelbullar åt vi också! Det är ju trots allt ett måste på självaste kanelbullens dag! 

När vi åkt hem från Göteborg spenderades resten av dagen framför tv:n hos Malin. Först elfsborgsmatchen mot Helsingborg. Slutade 2-2. Helt sjukt spännande match! Inte en lugn stund! Och båda lagen var grymt nära att göra fler mål i slutet. Elfsborg fick i alla fall med sig 1 poäng, bättre än inget.
Tacos i halvlek blev det också. Muums!
Senare blev det det nya programmet  "Stjärnor på is". Var rätt bra faktiskt :)

Imorgon blir det övningskörning till Ullared. Ska köpa balsam och hårfärg. Sedan lär det väl bli lite annan onödig skit också. Brukar bli så ^^

sweet dreams

You can't know, oh no

you can't know
how much I think about you,
no It's making my head spin
Looking at you

unconditional love

Ibland gör man beslut som man faktiskt är nöjd med! Igår klippte jag mig, rätt mycket faktiskt! Och jag är helnöjd! :) Inte ofta det händer!
Fysikprovet igår gick väl dock som väntat. Åt helvete! Skulle tro att Börje har det rätt kul när han rättar mitt prov, alla mina svar är helt fucked up. Men ja, jag hoppas på att bli åtminstone godkänd.

Idag var det skolan som gällde. Inte alltför ansträngande dag faktiskt. Efter skolan gick jag och Malin runt på stan ett tag, jag provade maassa jeans, men hittade inga bra. Hittade däremot en überskön och fin tröja som jag tänker önska mig i födelsedagspresent. (exakt en månad kvar idag) Den var nämligen lite för dyr för att jag ska ha råd att köpa den själv!
Sedan var jag duktig och tränade på gymet. Var typ 7c-återträff där ^^ Det var 3 personer från min gamla klass som där :P
När jag varit duktig i över en timma blev det hem lite snabbt, käka mat och göra mig iordning för att sedan åka ner till stan och träffa Fanny, Emelie och Josefin. Vi drog och kollade på en spelning med AVI. De var riktigt bra, även om de själva inte var så nöjda efteråt. Det var dock sjukt hög volym, så mina öron mår inte så bra nu. ^^ Efter spelningen drog vi i alla fall och käkade pizza. Gott :)

Imorgon blir det Göteborg med Malin för att leta jeans :)

the end



I see my world crumble and fall, before my eyes
I know, I know.
Dark will turn to light, in time I'll be alright
I know, I know

on fire for you

Ibland gör man val som man ångrar. Fysik B är ett sådant! I alla fall känns det så just nu. Fysikprov imorgon känns liksom inte alltför roligt. Fattar inte ens hälften av allt det vi har prov på, så vi får väl se hur det går.

De senaste dagarna har jag haft fullt upp typ. Har varit i skolan, tränat, pluggat och jobbat lite hemma. Likadant blir det imorgon. Börjar dock med lite sovmorgon imorgon! Sköönt! Sen ska jag klippa mig kl. 10 (äntligen!!) sedan blir det skola; tre megatråkiga lektioner som jag förmodligen bara knappt kommer överleva. Tredje och sista lektionen är fysikprovet. ÅÅÅNGEST! Efter skolan blir det iaf spinning, och sedan hem och plugga lite. Och sedan ska jag faktiskt bara chilla!!!

Idag var jag i skolan från åtta till halv fem! :O Helstört. Men vi hade lärarfri lektion det sista, och då gick de flesta hem, men jag och några till satt kvar och studade fysik, sedan när vi egentligen slutat så satt jag och två andra kvar ytterligare 1 timma för att försöka förstå lite mer. Det gick ju sådär.
Efter skolan tränade jag på gymet på friskis. Riktigt gött att bara skita i skolan för en liten stund och svettas lite ^^ Var även en kille som jag tror flörtade med mig?! haha ^^ han var till och med riktigt snygg :O :D

Nej, nu ska jag dissa datorn och slänga mig i sängen och soova! Orkar inte mer fysik nu, det får gå som det går helt enkelt!

grace

I'm gonna stand and say,
that I'm nothing on my own,
and I love you, please come home
.

RSS 2.0