If these walls could talk.

Höstmarknad med mammi på förmiddagen idag. Båda två konstaterade att vi egentligen inte tycker om marknaden, men att vi likförbannat går dit varje år ändå ^^ Allt folk som bara knör, och står i vägen och har med sig sina barnvagnar in i minsta lilla vrå. Usch säger jag bara. Men ja, jag och mamma gick dit iaf, men kollade även i lite vanliga affärer och så. Jag köpte mig en mössa, ett par vantar, en schal och en bh ^^ Så ett helt okej besök i staden ändå.
Jag har även övningskört massa idag. Gick riktigt bra i slutet :) Känns äntligen som om körkortet i alla fall är inom räckhåll.

Nu blir det chill resten av kvällen, är så galet trött, så ska nog kika på ett oth-avsnitt och sova tidigt idag :) Och imorgon bär det av till Kalmar för att gå på elfsborgsmatch. Hoppashoppashoppas verkligen att elfsborg vinner. Skulle vara otroligt gött! Det är grymt tråkigt bara att både Ishizaki och Anders Svensson är skadade och borta resten av säsongen. Menmen, vi får hoppas på att resten av laget fixar det ändå :)

peace


Staring out into the world across the street
You hate the way your life turned out to be
Broken down like a mirror smashed to pieces
You learned the hard way to shut your mouth and smile


swerve out of control

Det här blev en riktigt trevlig dag :) Riktigt trött och flummig i skolan, vilket gjorde allt lite roligare.
Efter skolan var det gymet som gällde med Assarsson. Kul det med :)
På kvällen var det kalas för storebrorsan, och jag hade fått i uppdrag att göra tårtorna. De blev rätt så bra faktiskt.
När folk åkt hem från kalaset, kände jag mig alltmänt rastlös och uttråkad, så funderade ett tag på att gå ut och gå en sväng, men så frågade några av mina kära vänner om jag ville leka med dem en stund, och det ville jag ju såklart! Så resten av kvällen spenderades hemma hos Tina med Malin, John och självklart Tina själv, trött och flummigt där med :D Massa trevligt!

finished


Come on, oh my star is fading
And I see no chance of release
And I know I'm dead on the surface
But I'm screaming underneath

until the last drop falls.

Jag älskar verkligen dagar då allt känns bra ända tills man känner på sig att en jävla ångestattack är påväg. Hoppas för övrigt att alla förstod ironin i den meningen.
Idag har det varit en bra dag, trots att jag varit grymt trött. Har kännt mig rätt så glad hela dagen, ända tills för en stund sedan. Humöret bara sjönk, utan nån som helst jävla anledning. Verkligen skitkul att känna sig helt misslyckad och vara bitchen nummer ett mot alla. Blä på mig!
Förlåt för att jag skriver sån här skit här, skrämmer väl iväg de få läsare som finns genom att framställa mig själv som ett psykfall.

That's me. I'm sorry.

Time will show, the last word is for me.
If you fail to see the problem we have, one room full of walls.
Jar of love isn't dry until the last drop falls
.

like dark turning into day.

Idag fyller min käre storebror 21 år! Så denna dagen började med att jag, mammi och lillebrorsan grattade honom! =)
Skolan började 9.30, eftersom det var halvklass på fysiken idag - vilket innebar sovmorgon för mig. Det var välbehövligt vill jag lova :) Trots sovmorgon var det ändå en seg dag, hade fyra rätt tråkiga lektioner!

Efter skolan var det i alla fall gymet på friskis som gällde. Hade lovat en kompis, och mig själv också för den delen, att våga mig dit. Jag ångrar mig verkligen inte! Var riktigt kul faktiskt, och grymt gött att träna :) Träffade min kompis och hans kompis där, och sedan kom även en av mina klasskompisar dit, så jag behövde inte känna mig helt ensam och vilsen :) Känner dock att träningsvärken redan börjar komma. Hade ju redan lite träningsvärk sedan innan ^^ Men jag tycker faktiskt om träningsvärk. Det betyder ju att man har varit duktig och tränat =D
Blir nog träning några fler gånger den här veckan. Spinning imorgon och på lördag och gymet på fredag :)

bless

At the crack of dawn. That's where I wanna be.


today will soon be yesterday.

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har hänt en del, men har verkligen inte haft nån motivation till att skriva här. Känner att jag egentligen inte har det idag heller. Men eftersom jag var inne och ändrade designen på bloggen lite, så tänkte jag att då fick jag väl skriva ett kort litet inlägg också.
Försöker att inte verka för tjatig, men idag är det 42 dagar kvar till min födelsedag. Inte jättelång tid ändå, så det går nog snabbt.

Måste bara säga att nu är det en av de bästa tiderna på året. Den tiden när det är höst och det inte regnar. Heeelt underbart! Kallt, stjärnklart, mörkt. Hur mysigt som helst. Den här tiden är det som mest perfekt för att tända ljus och bara mysa, eller ta en liten promenad på kvällen och kolla på stjärnorna. Älska <3
Den här tiden tänker man också väldigt mycket, i alla fall jag. Vilket kanske inte alltid är jättebra, för det kan få en att må dåligt, men samtidigt kan det vara väldigt skönt. Väldigt skönt är det också att prata med vänner om allt som rör sig i hjärnan. Har redan haft ett riktigt deeptalk mitt i natten med en vän. Fick ur mig en hel del som jag aldrig tidigare pratat om, och det var faktiskt lite av en lättnad. Det är så otroligt jobbigt att gå och fundera på saker, men aldrig prata om det.

sov sött


Searching all my days just to find you
I'm not sure who I'm looking for
I'll know it, When I see you
Until then, I'll hide in my bedroom
Staying up all night, just to write
A love song for no one


sunday

Har varit fullt upp den här helgen. Igår firades Anna och Matilda - väldigt trevligt! och sen så gick jag hem till några kompisar till familjen där delar av min familj redan var. Trevligt det med. Ett av "barnen" gick i min klass ettan till sexan. Kul att träffa honom med, var ett tag sedan sist :) Och han var lika snygg som vanligt =) hihi

Idag har jag övningskört en del, och träffat släkten. Trevligt trevligt. Hann även med att åka lite fyrhjuling. Åkte dock bara med min farbror, för det var så svinigt kallt om händerna så ville inte köra själv.
Sedan så var jag och kollade på elfsborgsmatchen på pizzeria Viking. Blev 0-0. Riktigt surt, för nu är det ganska liten chans till att vinna guld =( 
Och så kollade jag ju självklart på premiären av "Hål i väggen" Var efterlängtat vill jag lova! :D Har tyckt i flera år att det borde komma till Sverige!! Var väldigt kul iaf, borde dock varit längre. Det tog slut för snabbt ;)

Nu är jag även anmäld till högskoleprovet. Känns både bra och jobbigt. Men det går nog bra får vi hoppas på :P
Det är i alla fall den 25 oktober. Samma dag som jag, Malin och Tea ska gå och kolla på Björn Gustavsson! =D kommer bli riktigt kul! :D

Förkyld har man hunnit med att bli också, jätteroligt verkligen.

glory




I thought love was, More or less a given thing.
The more I gave the less I got, oh yeah.
What's the use in trying, All you get is pain.
When I wanted sunshine, I got rain
.

nine eleven.

Imorses vaknade jag med lite ont i halsen =/  Och nu på kvällen kan jag ju inte direkt påstå att det har blivit bättre. Blir väl förmodligen till att vakna upp imorgon med en superförkylning påväg :( Inte roligast kanske.
Menmen, det har i alla fall varit en trevlig dag! Sovmorgon betydde massor! Började inte skolan förrän kl. 10.40. underbart.
Efter tre inte allför roliga, men ändå helt okej lektioner åkte jag hem för att äta lite och slå in paket till Fanny som fyller 18 idag =) Sen kom Malin också, och vid kvart över fem åkte vi ner till stan för att åka bussen till Sandared och hem till Fanny på kalaaas! =D
Blev en riktigt rolig kväll, med allt ett barnkalas helt enkelt måste ha! Hamburgare/korv, glass + maränger, diverse lekar, fiskedamm och slutligen lite singstar :) Riktigt trevligt.
Men när jag och fyra till sedan skulle ta bussen 22.09 från Sandevi så kom den aldrig :O Västtrafik är lika värdelöst som vanligt!! Stod där och väntade i typ tjugo minuter, innan Tea ringde sin mamma och bad henne hämta oss. Och snäll som Teas mamma är så gjorde hon det :)

Men nu börjar man bli lite småtrött, och halsen gör ont :(   så det blir sova som gäller.
Let it be.

Staying home alone on a Friday
Flat on the floor looking back
On old love, or lack thereof
 After all the crushes are faded
And all my wishful thinking was wrong
I'm jaded, I hate it


tröttdag

Idag har jag varit jättetrött hela dagen, men det har ändå varit en kul dag. Kanske delvis på grund av tröttheten. ^^
Började i alla fall dagen med att ta skolfoton. Något som jag verkligen inte gillar. Man lyckas alltid bli så fruktansvärt vacker på dem (inte). Men denna gången fick jag åtminstone stå upp :D Fick stå i mitten på mittenraden ;P Sen var det enskilda foton som gällde, uschush. Efter att fotografen tagit mitt kort sa han typ; "hm.. inte illa". Kan ju tolkas lite hur som helst, men jag hoppas på att det blev halvbra iaf ^^
Sedan var det Matte D, Samhällskunskap B och efter det Matte D igen. Inte alltför roliga lektioner direkt.
Efter skolan åkte Malin med mig hem. Blev lite käk, och sen singstar :) Jag var dock så himla trött så höll på att somna ^^
Klockan fyra skulle vi ta bussen till friskis och träna, men nu är det så att vid min busshållplats går det två olika bussar förbi. Åttan som går via sjukhuset, och sexan som går via coop forum och även förbi friskis. Vi skulle ta sexan, som gick hel. Vi går ut till busshållplatsen och hoppar på bussen som kommer. Efter 3 hållplatser säger Malin: Men hallå! vi sitter ju på åttan! (åttan går 5 minuter före sexan) Precis då åkte bussen från sista gemensamma busshållplatsen! Väldigt smart av oss  ^^ (mest mig kanske, som hade koll på busstiderna och det).
Det betydde att vi skulle vara tvungna att gå från södra torget, och det skulle bli skittajt med tiden. För vårat pass som vi bokat började halv! Himla kul, och till råga på allt var jag kissnödig xD
Vi kom till friskis 8 minuter innan passet började, och skulle stämpla in, men då krånglade tydligen det där. Så vi fick biljetter till ett annat pass (?) Lite småstressigt, men vi fick snacka med en som jobbade där och så fick vi andra biljetter och blablabla. Det slutade med att vi fick lämna våra biljetter till instruktören först, sedan springa och byta om skitsnabbt och sen gå in till passet. Men vi hann faktiskt innan det började :O  Dock så hann jag inte kissa xD

Efter träningen åkte jag hem och käkade, sedan övningskörde jag med pappa till stallet eftersom jag skulle rida. Väl där så tyckte pappa såklart att jag skulle parkera, men det fanns bara enskilda platser, och jag har bara parkerat på platser som det är tomt runtomkring. Men pappa gav sig inte, och så fick jag parkera mellan två bilar för första gången. Det gick riktigt bra faktiskt :D Parkerade till och med rakt. Stolt över mig själv ;P
När jag körde hem sedan efter ridningen körde jag på motorvägen för första gången! =) Gick riktigt bra det med, och det var faktiskt väldigt kul. Inte alls lika läskigt som jag trodde ;)

Menmen, nu ska jag sluta babbla. Måste verkligen sova. Innan idag sa jag att jag tänkte gå och lägga mig kl tio idag! Det gick ju bra ^^
Sovmorgon imorgon förresten =D och på torsdag och fredag med.  Underbart ^_^




When did I lose my sense of purpose?
Can I regain what's lost inside?
Why do I feel like I deserve this?
Why does my pain look like my pride?


sunday

Ikea idag med Emelie, John och Malin :)  Men jag köpte ingenting, förutom mat och en dricka ^^ De andra tre däremot handlade massor! ^_^  Ganska tråkigt att inte köpa nåt, men samtidigt är jag stolt över mig själv, för det var ju inget jag behövde, så det hade säkert bara vara onödiga grejer jag handlat i så fall ;P

Nu ikväll har jag suttit och klinkat på gitarren. Gör faktiskt en hel del framsteg. =D Kan till och med ta barreackord hyffsat enkelt nu. Men mitt problem än så länge är att jag är lite för långsam.. Går inte så snabbt som det borde att byta mellan ackorden. Eller, mellan de vanliga ackorden går det hyffsat snabbt, men när jag ska ta barreackorden går det lite långsammare. Menmen, det är väl bara att öva, så klarar jag väl det med så småningom :)
Jag försöker också lära mig att lösa rubiks kub helt.  Kan lösa den helt förutom sista steget. För jäkla svårt att komma ihåg! Typ 20 olika vridningar man ska minnas! ^^ Men får väl bli mer övning även där ^^


Nu tänker jag iaf gå och lägga mig.
Smile

Maybe, I'm just not good enough for you,
 And maybe, i just don't wanna be like you,
And maybe I just don't wanna know,
How low you're ready to go,
I'm not gonna change, you can't make me
.

lördag

Klockan är 12 och jag har redan hunnit vara duktig ^_^ Tränade på friskis kl 10. körde ett spinning medel pass. Riktigt jobbigt, men riktigt gött =D Nu tänkte jag snart sätta mig och göra fysikläxan som vi har till måndag, och sedan blir det slapp i flera timmar innan kräftskiva här hemma hos mamma ikväll. Jag känner inte folket som ska komma hit, men jag tänkte att jag käkar lite mat och försöker vara trevlig en stund iaf. Sen får vi se vad som hittas på. 

Just det!! Nu har äntligen One Tree Hill säsong 6 börjat! =D första avsnittet kom i måndags, men såg det igår. Huur bra som helst =) Kan knappt vänta tills avsnitt nummer 2 kommer ^_^   älskar OTH =D





One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt, and pillars of sand

torsdag

Idag började jag skolan 10.40 = låång sovmorgon! helt underbart. Och eftersom jag var skittrött igår kväll och somnade tidigt så sov jag mycket inatt. Mer än 8 timmar! Det behövdes verkligen vill jag lova! =) Men förmodligen blir det till att sova tidigt idag med, för jag är lite småtrött. Känns som om jag inte gjort annat än rört på mig idag. Cyklade till och från skolan, och har tränat ett spinning medel pass. Så energin börjar sakta men säkert minska.
Nu sitter jag i alla fall och räknar lite matte. Gör lite tal om sinussatsen som jag inte hann med i skolan. Ganska enkelt ändå, så inte alltför ansträngande.
När jag är klar med matten tänkte jag lägga in lite ny musik på ipoden, och sen blir det nog faktiskt sängen. Kanske läsa lite i "systrar i jeans - fjärde sommaren" innan jag somnar. =)

glorious


Cause sometimes I miss knowing someone's there for me.
And sometimes I need someone to say, "You'll be all right. What's on your mind?"


3september.

Idag har det varit en seeg dag. Gick upp halv sju, sen skola från 8 till 15.20. Fem stycken sega lektioner. Den enda som gick hyffsat snabbt var matten! =) Fattar faktiskt det vi håller på med nu, och det är huur gött som helst! Hatar att inte förstå!
Efter skolan åkte jag hem till lilla farmor som fyller år idag. Käkade smörgåstårta, och sedan glass, vilket ledde till att jag blev jättemätt! Var även skittrött, så höll på att somna i soffan.
När farmor var färdigfirad blev jag skjutsad av min snälla bror till friskis, där jag var med på ett Spinning Medel pass. Var lite halvjobbigt eftersom jag var så mätt, men det var gött ändå =) Det spelades även en Linkin Park -låt. =D Gjorde att allting kändes mycket lättare ^_^ I alla fall, när jag kom ut från friskis ÖSregnade det. Humöret sjönk genast, och gick allmänt depp bortåt busshållplatsen. Lyckades då trampa i en vattenpöl och min ena sko vattenfylldes. JIPPIE!

Nu sitter jag i alla fall hemma och segar här framför datorn. Kollar runt lite på internet på olika balklänningar. Vet ungefär vad jag vill ha för någon, men det finns ju så sjukt många fina, och jag vet inte än om jag ska köpa en färdig, eller om jag ska låta nån sy upp en åt mig eller hur jag ska göra. Menmen, jag har ändå ett tag kvar att fundera ^^

Just det! Idag är det exakt 2 månader kvar tills min födelsedag! weey! längtarlängtar!! =)

Be happy,
grrrreeat.

Up Where the mountains meet the heavens above
Out where the lightning splits the sea
I could swear that there’s someone somewhere
Watching me


RSS 2.0