10 april

Long time no see. Det var nästan pinsamt länge sedan jag skrev här, men jag har varken haft tid eller orkat. Åkte till Borås efter skolan på skärtorsdagen. På kvällen var det middag hos mamma som gällde, med massa trevliga människor som jag inte träffat på länge. Följande dagar bestod också av en hel del ätning på olika ställen och massa folkträffande. Verkligen en hellyckad påskhelg! Som avslutning på Boråsvistelsen lagade jag och Rasmus trerätters till hans familj, vilket enligt mig blev riktigt lyckat det också.

Som ni kanske förstår kan jag inte berätta om varje liten minidetalj som har hänt sedan jag skrev sist, även om jag skulle vilja det, så jag försöker komprimera helt enkelt! Efter fem härliga dygn i Borås var det dags att åka tillbaka till Malmö igen. Under helgen hade jag faktiskt börjat bli nästan frisk från min förkylning, men nån timma innan jag skulle köra tillbaka till Malmö började jag känna mig febrig, och det är ungefär som jag känt mig ända sedan dess. Har haft feber i omgångar under de senaste fyra dygnen, har svettats som i en bastu på nätterna, haft svårt att sova, fått jätteont i halsen och varit allmänt seg och konstig hela tiden. Har dessutom inte haft någon tid att vila så det hinner ju aldrig bli bättre.

I torsdags var vi lediga från skolan, men då hade jag, Siri och Ie bestämt oss för att åka ner till Falsterbo för att kolla in en tomt till ett projekt i skolan. Vi hittade dock inte exakt rätt tomt, då det förmodligen hade skett en del ombebyggelser sedan den karta vi hade ritades, men vi fick i alla fall känslan av hur området var och såg ut. 

Igår kom min faster, farmor och kusin ner till Malmö för att hälsa på mig. Jag var först i skolan från halv nio till fyra och hade 3D CAD-prov och sedan övning i Samtalsmetodik. När jag slutat mötte jag de andra i stan och så fikade vi lite innan vi åkte hem till mig. Imorse var det uppstigning vid halv åtta, efter en sjukt jobbig natt med konstiga drömmar, kyla varvat med svettningar och lite för lite sömn för min del. Vi skulle åka och hämta Benne och Numwan på tågstationen i Svågertorp då de kom hem från Thailand idag. Var roligt att träffa dem igen men kändes ganska sorgligt att skiljas från bilen. Var verkligen bekvämt att ha bilen att ta till om det var lite dåligt väder eller om man var allmänt slö någon dag.

Nu ska jag i alla fall försöka ta det så lugnt som det bara går de närmaste dagarna för jag måste verkligen bli frisk. Vill börja träna igen, och orka med saker! Nu är jag ju helt trött dygnet runt på grund av feber och att jag inte får sova ordentligt på nätterna. 

Förlåt för att jag bara gnäller och gnäller och för att jag skrev ett så långt och tråkigt inlägg, ni behöver inte tycka synd om mig men ni får gärna göra det, åtminstone lite grand! :)

-Paulina

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag tycker synd om dig. Kram

2010-04-11 @ 10:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0