Frön, nötter, flingor och gryn.
Jag är inne i en riktig müsli-period just nu, och det tillsammans med att min lilla ugn inte klarar av så stora satser egen müsli åt gången gör att jag istället får göra det ofta. Idag gjorde jag dock en hel sats, och körde två omgångar i ugnen istället. Idag gjorde jag dessutom müslin utan någon råsocker, och det var minst lika gott som med! Så om man vill ha en lite nyttigare variant funkar det bra att helt skippa sockret.
Sedan bytte jag plats på lite saker i mina glasburkar, så att müslin fick en större burk. Havregrynen fick flytta till en för tillfället tom pastaburk och i den gamla, lite mindre müsliburken hällde jag upp lite frön av olika slag som också kan vara gott i yoghurt eller fil om man inte alltid vill äta müsli.
Imorse tog jag frön av olika slag, gojibär och lite honung i filen.
Ett gott alternativ till müsli!
Kram!
Sedan bytte jag plats på lite saker i mina glasburkar, så att müslin fick en större burk. Havregrynen fick flytta till en för tillfället tom pastaburk och i den gamla, lite mindre müsliburken hällde jag upp lite frön av olika slag som också kan vara gott i yoghurt eller fil om man inte alltid vill äta müsli.
Imorse tog jag frön av olika slag, gojibär och lite honung i filen.
Ett gott alternativ till müsli!
Kram!
Kommentarer
Trackback