Pluggpaus

Igår tog jag en liten paus ifrån pluggandet (eller ja, jag läste en artikel på morgonen, men efter det tog jag pluggpaus resten av dagen). Det gjorde att jag sysslade med lite annat och därmed inte skrev något på bloggen heller. Bland annat tog jag bussen till stan. Det ösregnade nämligen, så hur gärna jag än ville cykla så kändes det inte som en bra idé. Där gick jag och kikade lite i klädaffärer med förhoppningen att shoppa "på riktigt" för första gången sedan jag flyttade hit. Jag har ju flängt runt i massa affärer, men det har mest varit möbler, gardinstänger, hinkar, blommor, mat och sånt där fixfix liksom. Igår var jag ute efter en gosig kofta eller tröja, men hittade ingen som föll mig i smaken. Istället blev det en gosig halsduk. 



Jag köpte dessutom lite smink på The Body Shop. Behövde framförallt ett nytt puder, och har varit supernöjd med deras. Tänkte därför att jag testar deras rouge också och hoppas att det är lika bra.



Det är förövrigt riktigt svårt att fota något som är helt spegelblankt utan att få med sig själv. Funderade en stund på att helt enkelt göra en snygg min i speglingen, men eh.. nej. Det blev inte riktigt så snyggt som jag kanske hade önskat..

Nu måste jag tyvärr återgå till mitt pluggande. Hoppas att ni har en trevlig söndagskväll!
Kram

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0