jul =D

GOOOOD JUUUUL!!!

(ermh... det är lite sent, vilket betyder att det egentligen är juldagen idag. jag veeet! men det är ju tanken som räknas!! =P)


pussåkram skumbanan :)

.

am I unlovable, or is it just bad luck?

misery

=D

LOOOOOOOOOOOOOOOOV !!!
=D =D =D


äntligen

nu är allt äntligen över!!! Inget kvar i skolan nu! och snaart är det lov! =D

fick föresten MVG på engelskatalet!! =O Det var första gången i hela mitt liv jag fick mvg på ett tal! (alla ämnen inräknat!) Jag blev skitförvånad men såå glad när min lärare sa det!
Jag fick göra mitt tal först, för jag var frivillig! Det var tur, annars hade jag nog blivit ännu nervösare, och förmodligen pratat skitsnabbt. Nu var jag ganska lugn, och pratade i helt okej takt. (även om det kunde gått lite långsammare)

Kinesiskan idag gick också hyffsat bra tror jag. Det finns nog till och med chans för vg.. Men jag kanske inte ska hoppas för mycket ^^

Iaf.. idag fick jag även reda på resultatet på teknikutveckling och företagande - provet. Jag fick mvg =D och min lärare sa att jag var den som fick bäst av dem som gjorde provet på den dagen man skulle göra det! =D ( det var nämligen några som var sjuka den dagen, och då fick de göra det senare.. De fick samma/bättre resultat än mig. men min lärare sa att det ändå var bättre gjort av mig, eftersom de som gjorde det senare fått tips om vad som var med av alla oss som gjorde det originaldagen)

Förlåt om jag låter skrytsam eller så... Men jag är så glad just nu!! =D =D =D

P.S. tycker synd om alla er som har era engelskatal imorgon. Vet hur ni känner just nu! D.S.

pusss

usch

jag tycker INTE om skolan just nu! Har  engelskatal på tisdag, som jag inte är klar med på långa vägar. och så kinesiskaprov på onsdag, och jag kan ingenting! BLÄ!

Vill ha lov nuuuuu!!!!!

snart

Nu är det lite mer än en vecka kvar tills jullovet! Det ska bli sååå skönt med lov! =D
Nästa vecka är dock inte jätterolig. Jag har engelskatal och kinesiskaprov. =( Men ska försöka att plugga lite nu i helgen så att jag inte får IG. haha Vi får se hur det går.. Jag är ju inte världens mest motiverade person. Och självdisciplinen har inte synts till på väldigt länge. Jag måste verkligen skärpa mig. Annars kommer jag aldrig palla 1,5 år till i skolan.
Mm..... har bara hälften av gymnasietiden kvar efter jullovet sen.. Det känns VÄLDIGT skumt. Jag kommer så väl ihåg när man gick i typ trean eller nåt och tyckte att alla som i sexan var så himla stora. Och för att inte tala om de som gick på högstadiet. De var ju nästan vuxna! Hjälp liksom.. Vid den tiden visste man väl knappt vad gymnasiet var..
Och nu... nu är det snart studenten som gäller.. och efter det... ja då måste man själv ta tag i allting.. då är man väl vuxen på riktigt antar jag... Usch.. så himla läskigt...
Som tur är så går ju 1,5 år inte alltför snabbt.. Och dessutom så blir det en hel del riktigt grymma grejer innan dess. Man ska ju till Kina igen. Men med klassen den här gången. Fatta vad grymt det kommer bli =D

Nej.. nu är klockan mycket.. Har varit uppe läänge idag. Gick upp klockan 6 för att jag skulle vara i skolan klockan 7. Jag var nämligen med i skolans luciatåg. (som för övrigt inte var så värst bra.. Våra uppsjungningar var väl inte bäst om man säger så ^^)
Nu måste jag iaf sova. Innan jag somnar på tangentbordet, för jag vill ju inte vakna upp imorgon med rutor i pannan.

Kramhejs

argh!

HATAR skolan just nu! Är så sjukt mycket så det känns som om jag när som helst kommer trilla ihop och dö. kommer inte palla allt! =O

suck.
 


RSS 2.0