15 december

Oooh. Nu har jag köpt alla mina julklappar, förutom en! Den som är till den där Rasmus, som råkar vara min pojkvän (vilket betyder att jag vill att den verkligen ska vara bra), som råkar vara den som är allra svårast att köpa till. Han önskar sig bara en svindyr parfym, som han egentligen inte behöver för att han har X antal parfymer redan..  Jobbigt, jobbigt!

Nästa problem som jag brottas med just nu är hur i HELA världen jag ska få hem alla julklappar till Borås! Ett hett alternativ nu är att jag tar mitt monster till resväska och packar alla julklappar i den och hoppas på att jag får plats med lite kläder också.. Kanske ska ta Rasmus resväska också....? Och åka taxi hela vägen hem? Nej, skulle inte tro det. Det allra bästa vore ju om någon vänlig själ kunde hämta mig i Malmö. Nehej, inte det? Någon som känner för att ge mig en bil då? Nähä? Vi får väl se om jag får med mig klapparna eller om jag helt enkelt får behålla dem själv då...

Det tredje problemet (eller problem och problem..?) är att Rasmus jobbar 10-20 varje dag fram till julafton. Det innebär att bara för att jag köpt (nästan) alla mina julklappar så kommer jag säkert få springa runt och köpa Rasmyus julklappar också. För det har han ju inte gjort själv, såklart.. 

Nej, nu ska jag försöka sminka över min förkylningsröda näsa innan jag ska iväg till en klasskompis och fira att det är jullov!

Hejs!

12 december

Kroppen lurades inte. Låg vaken alldeles för mycket inatt och hostade, snorade och mådde illa av det äckliga halsontet. BLÄ säger jag bara! Pallade inte ens gå upp imorse för att åka i skolan i tid. Fick sms:a min grupp och säga att jag skulle komma senare. Och nu sitter jag i skolan, tung i huvudet, som i en liten bubbla och försöker koncentrera mig på att fokusera på uppgiften. Ni förstår att det går bra eller, med tanke på vad jag just nu sysslar med.

MEN, jag tröstar mig med att imorgon är det allra sista redovisningen för terminen. Allt annat är avklarat och godkänt (har gått riktigt bra för mig den här terminen faktiskt) och sen är det bara ett par möten med redaktionen för AVK årsboken innan det är dags att åka hem till fina Borås för jullov. 


Kram, puss och lite snörvel.

11 december

Vill inte, vill inte, VILL INTE bli sjuk. Ändå gör halsen ont och tröttheten börjar sprida sig i kroppen. Nog för att jag kanske har tid att bli sjuk nu, har bara ett par dagar kvar i skolan, men jag har inte den minsta lust att snora och hosta och ha mig nu. Vill kunna träna ordentligt innan det är dags att åka hem till Borås på jullov. Vill kunna njuta av att skolan snart är slut. Vill kunna gå på stan och mysa och leta efter de sista julklapparna.. Men det får väl vänta då..


Suck, snyft, blä :( 
Får hoppas på att kroppen bara luras och att jag vaknar pigg och frisk imorgon!

RSS 2.0