The seasons come and go

Den här dagen började inte bra! Vaknade 08.08 tack vare att jag fick ett sms från john där det stod "vi är i skrivsalen i röda villan". Jag fattade såklart inte ett piss, innan jag tittade på klockan och insåg att jag hade försovit mig ganska rejält. Min första lektion började för 8 minuter sedan, och john var snäll och skickade ett sms för att han trodde att jag inte visste var vi skulle vara, och därför inte var i tid. Men nej, det slutade med att jag kom till skolan klockan nio, och då tyckte jag inte att det var någon mening med att gå den sista stunden på lektionen, så då gick jag och skrev ut min samhällskunskap och sedan gick jag till Arkens rum nere i källarn och spelade lite gitarr innan några av mina kompisar kom dit. Det första malin säger när hon ser mig är "skolkare!" samtidigt som hon ler med hela ansiktet. Visst, visst. Jag får väl skylla mig själv! =) Men jag måste ha gått i sömnen i natt eller nåt. För jag är 100% säker på att jag satte klockan på väckning igår (jag tror jag kollade tre gånger till och med) och den ringde inte imorses. Nu tror ni säkert att jag bara har stängt av den och inte kommer ihåg det, men mamma sa att hon inte heller hade hört den, och därför hade hon trott att jag hade sovmorgon. Mamma brukar nästan alltid annars väcka mig om jag inte går upp lika tidigt som vanligt och fråga när jag börjar, om hon inte är säker på att jag har sovmorgon, men inte idag. Nejnej. Just idag när jag verkligen inte hade sovmorgon, då struntade hon medvetet i det, för att hon inte ville att jag skulle bli sur på henne. suck.

Trots den jobbiga starten har det ändå varit en trevlig dag. De två lektionerna jag faktiskt var på var inte alls så jobbiga som de ibland kan vara, och jobbet efter skolan var inte heller lika segt som vanligt. Trots att jag jobbade ända till 18.15 kändes det som att jag hade kunnat jobba nån timma till, om jag bara hade haft något mer att göra :P
Nu är det logistik-plugg som gäller, men jag har bestämt mig för att sova tidigt idag! Imorgon är det veckans segaste dag, och jag känner att jag nog skulle behöva en natt med 8 timmars sömn. Vi får se hur det går bara.. Jag brukar ju inte vara så bra på det där med att lägga mig i tid.
All I do is think of you

I'm on the long road home
The road that leads me straight to you

you're my sun

För ett tag sedan så sa en kille i min klass att bloggar nog är det mest onödiga som finns. Vem orkar läsa om vad någon gör på dagarna liksom?
Faktiskt så håller jag till viss del med honom, och speciellt när det gäller min egen blogg. Har jag någon gång skrivit nåt vettigt här?! Nej, inte direkt. Trots det så fortsätter jag skriva och hoppas nånstans inombords att det ändå finns någon mening med att jag skriver överhuvudtaget. Visserligen är jag ingen aktiv bloggare som skriver varje dag, och min blogg läses väl inte av en halv befolkning eller så.. Jag är ingen blondinbella direkt.. Vilket jag med närmare eftertanke är ganska glad över. Eftersom det bara är ett fåtal som läser så är det är ingen som bryr sig om jag inte skriver på flera veckor, och därför räcker det om jag skriver lite då och då, när jag har något trevligt att säga...

såja, ytterligare ett i stort sett meningslöst inlägg. Visst är jag duktig?

Believe in your dreams, because dreams really do come true.
<3

new year, new expectations, new me?

Julen är över och 2009 har börjat. Julafton blev trots att jag var sjuk rätt trevlig tillslut, om än ganska hysterisk, som vanligt. Jag fick många bra julklappar och träffade alla mina närmaste släktingar :) Började firandet hos mormor klockan ett med julmat (som jag dock knappt fick i mig nåt av pga att jag var sjuk) och efter det var det mest chill fram till kalle anka och sen blev det julklappsutdelning. En väldigt lugn och skön första del av julafton. Sedan bar det av till pappa där resten av släkten redan var. "Tomten" kom på besök och sedan var det julklappsutdelning även där. Helt galet hysteriskt. Julklappar överallt och folk som ropar hej vilt. Men okej, det hör till...

Nyår tillbringades i Vemdalen med Emelie, Malin och Malins föräldrar. Åkte dit upp i måndags och kom hem igår kväll, så man är allt lite småtrött idag. Men det var verkligen fem underbara dagar! Underbar skidåkning och underbara vänner. Kan inte bli bättre :)

berättar inte allt om Vemdalen här, så om du vill läsa mer och se fler bilder så kommer jag inom kort att lägga upp massor på paulinab.bilddagboken.se så gå in där och kolla vetja :)


Oh, this is the start of something good.
Dont you agree?


RSS 2.0