23 februari

Jag låg i sängen imorse och sa till Rasmus, "Åh jag hoppas att det är vår när vi går upp". När vi väl gick upp var det helt vitt utomhus. Snö! Igen! 

Nåväl. Våren lär väl komma så småningom, men det känns tungt att ta på sig tjocka kläder varje dag och cykla i isande vindar. Fast just för tillfället kan jag inte ens cykla, dels för all snö och dels för att min cykel har punktering IGEN. Fjärde gången på mindre än en månad som jag får punka på min cykel (plus att jag fått det på Rasmus cykekl en gång också). Jag måste ju vara helt hopplös, eller så är det min cykel som är det.  Jag måste nog köpa en ny cykel till våren, min verkar ha gett upp helt. 

Just nu har jag sportlov! Eller jag skulle nog kalla det 1,5 vecka med studiedagar. För det är inte direkt så att jag kan ta det lugnt och strunta i skolan för ett tag. Nehej! Skolarbete har jag gott om, men det är oerhört skönt att kunna sova lite längre på morgnarna och att slippa ta sig till skolan i kylan. 


En av de fina rosorna jag fick av Rasmus på alla hjärtans dag! :)


- Paulina

1 februari - igen

Åh vad jag saknar dig kusinvitamin! :)KRAAAM!

1 februari

Idag testade jag och Siri cirkelgym för första gången! Vi har pratat om det jättelänge, men det har inte blivit av förrän idag. Det var riktigt jobbigt, men oj så kul! Kände att det var nåt för mig (och jag ska försöka få med Rasmus nån gång också). Man kan bestämma vikt och tempo och allt själv och instruktören springer runt och peppar alla. Kul! Så det tänker jag absolut gå på igen!

Nu ikväll har varit lite huslig (?) och tagit tillvara på bröd som började bli lite torrt. Jag skar det i tärningar och gjorde krutonger av dem. Det blev ganska mycket och jag tänkte att det kan vara gott till mat och så imorgon. MEN! Det visade sig att de blev så himla goda att det knappt finns några kvar. Ligger ett fåtal kvar bara och ser ensamma ut.. Men det var väl bra att de gick åt, eller nåt.. 


En liten skidresa hade jag inte tackat nej till!


- PaulinaRSS 2.0