thursday

It hurts...

Why is life so hard?

Ibland undrar jag verkligen vad det är för fel på mig. Varför är jag så ledsen? Finns det ens något att vara ledsen för? Jag har mina vänner, min familj, ett hem, kläder, mat... ja jag borde väl vara lycklig?! Men det är ändå något som saknas.. något som gör att jag är ledsen, trots att jag inte visar det. Kanske är det kärlek som saknas.. Givetvis får jag kärlek från min familj och mina vänner, men kärlek från en kille som jag älskar tillbaka, det får jag inte... Och det känns så orättvist....
Dock så tror jag inte att det är det enda som gör mig ledsen.. Det är något mer. det är jag säker på.. Jag vet bara inte vad det är.. och det gör mig orolig...  äsch... jag kanske bara behöver prata med någon.. men med vem? vem orkar sitta och lyssna på när jag pratar om hela mitt liv, och beklagar mig över att jag är så ledsen, och tycker att det är så synd om mig. Nä.. man skulle tycka att jag var självisk, och att jag borde vara nöjd med allt bra i mitt liv. Det finns ju trots allt människor som har det sämre och människor som kämpar för sitt eller andras liv.  
Suck. jag är nog faktiskt alldeles för självisk...jag borde inte klaga.. men det är svårt.. jag orkar inte må dåligt.. jag orkar inte vara ledsen..

why won't you love me..?

...

allt känns lite bättre nu... skolan känns inte lika oändligt fruktansvärt hemsk längre. Men jag längtar ändå väldigt mycket till lovet vecka 7. Då blir det Åre ! =D =D Ska bli jätteskoj att få åka skidor igen =D Hoppas bara att jag inte trillar allt för mycket.. har ju inte åkt på ett år ungefär.. =)  Men det ska nog gå bra =P

Idag är det iaf fredag.. sköönt med helg nu!  har inte jättemycket plugg heller. det gör att helgen känns ännu bättre. =)
njuter av den här känslan just nu... snart kommer väl paniken tillbaka.. men ska inte tänka på det nu.

ha det fint. 

ILLA

Okej... det här är illa. Vääldigt ILLA!
Det har gått en vecka på den här terminen, och jag har redan panikångest! känns som om jag bara komemr trilla ihop och dö snart! Väldigt snart! kommer aldrig klara den här terminen!
Helt galet att man kan vara så här skoltrött! =S  Vill Ha SOMMARLOOOV!!!! :'(

Jag känner bara för att lipa! LipaLipaLIPA!
Snälla någon. kom och hjälp mig =(

RSS 2.0