söndag.

Så har man kommit hem ifrån en riktigt trevlig helg på Hönö. Har varit riktigt fint väder med, om man bortser från igår kväll, då det ösregnade. Men det var inte alltför jobbigt faktiskt  =P
Fint väder innebar frukost på klipporna vid havet både lördag och söndag. Heelt underbart! :)
Träffade en del folk som var med i Åre också. men det var typ Hej och inget mer. =P Lite trist kanske, men jaja.

Just nu sitter jag i alla fall och försöker bli grym på gitarr. Ni kan nog gissa hur det går! Jag är snart proffs! (inte)
Ont i fingrarna får man iaf ^^ Men jag har lovat mig själv att jag ska kunna spela hyffsat efter sommaren i alla fall. Men får väl se hur det går. jag brukar inte hålla saker jag lovar mig själv, tyvärr. =/ Jag borde hitta någon snäll människa som kan offra sig och lära mig spela lite bättre. Men var hittar man en med sånt tålamod? För tålamod måste man ha om man ska lära mig nånting. jag kan vara en riktig surpuppa =)
Den här gången är mitt försök att lära mig spela lite mer allvarligt iaf. Har börjat lära mig lite barréackord nu, så det går ju iaf framåt. =) Senast jag bestämde mig för att lära mig att spela så blev jag så suuur på barréackorden att jag gav upp helt och hållet. ^^

Nej, nu ska jag fortsätta spela lite, sedan måste jag göra ett allvarligt försök med att bli klar med min packning. Mamma lär inte bli glad på mig om jag segar järnet imorgon bitti, för hon vill förmodligen komma iväg tiidigt (alldeles för tidigt för min smak förmodligen) Just det. kanske skulle berätta att vi ska åka iväg med husvagnen, uppåt i Sverige nånstans ^^ Kan nog bli rätt trevligt. får hoppas på det iaf =)

såå. jag skriver väl här igen om två veckor eller så, när jag kommit hem! ;)

Byebye folks.

It haven't always been this way. Memories stuck from yesterday's.
A colour deep inside of me. This isn't who I wanna be.
What are we truly aiming for? I cover my eyes just to ignore.
A colour deep inside of me. This isn't who I wanna be.


torsdag.

Nu sitter jag här och glor, som vanligt. Och jag tänkte att jag skulle skriva ett fint litet inlägg, egentligen enbart för att berätta att jag har en väldigt snäll vän som heter John! =) Trots hans rätt ökända humörssvängningar så tycker jag massor om honom! ;) Vet inte om han vet om det själv, men han hjälpte mig verkligen när jag mådde dåligt en tid. Idag är mitt självförtroende 100% bättre än vad det var för lite drygt ett år sedan. Och det är mycket tack vare honom, men såklart även tack vare mycket annat.
Japp. nu vet ni det :)

När jag ändå skriver kan jag ju berätta att jag bara har en dag kvar att jobba nu, innan jag är ledig i några veckor :) Dessutom en väldigt soft dag. Slutar redan kl. 13. Ska bara vara på kontoret och sortera lite papper med, och det är inte allftför ansträngande :)
Dessutom! så drar jag, Malin och Tina till Hönö imorgon :D kommer blir så grymt nice =) Var helt underbart att vara där förra året. Så hoppas och tror på att det blir lika häärligt nu =) Tyvärr så blir det inga fiskpinnar i år. (säkert ingen som fattar vad jag menar nu. men jag jag kläckte en skum kommentar förra året när jag misslyckades totalt med att steka fiskpinnar^^) men vi överlever nog ändå! ;) Vi är ju trots allt den oslagbara trion! =D


puss&kram hejsvejs ha det fint
show the dimples ^_^


Now that the world isn't ending, it's love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it wont'do.


söndag.

jaha. så har det gått ungefär en månad av sommarlovet redan. mer än en tredjedel alltså. känns trist att tänka på det på det sättet, men jaa. det är ju sant.

Hultsfred var grymt nice :D Såg flera skitbra band och träffade massa trevligt nytt folk. Det enda som sög var att jag blev rejält sjuk därnere, så jag låg halvdöd en halv dag eller så. och dessutom så ställde Linkin Park in sin spelning pga sjukdom. LP var anledningen till att jag åkte till Hultsfred så jag blev såklart skitledsen, besviken och arg. Men har nästan kommit över det nu. Kan ju inte sura över det i all evighet. Hoppas på att de kommer till Sverige snart i alla fall. för jag MÅSTE se dem någongång i mitt liv. så är det bara :)

När jag kom hem från Hultsfred var jag jättejätteförkyld i en vecka, så kunde inte jobba. har fortfarande men från den jäkla förkylningen. Måste fått nåt jobbigt elakt virus på Hultsfred eller nåt. Missade iaf "bara" första veckan på jobbet, så nu har jag jobbat två veckor, och bara en vecka kvar att jobba innan det blir sommarlov på riktigt :)

Har föresten även hunnit med att vara i Frillesås över midsommar - riktigt trevligt. och så har jag träffat några kompisar som jag inte träffat på evigheter! Det var riktigt roligt att träffa dem igen :) Ska förhoppningsvis träffa dem snart igen. får inte gå så lång tid emellan asså!

Nu i helgen bär det förmodligen av till Hönö och Hönökonferensen. Det ska bli riktigt kul det med. Förhoppningsvis hittar jag lite folk från Åre där med. Skulle vara riktigt trevligt att träffa dem igen. Var också alldeles för länge sedan. Det har väl kanske iofs sina anledningar, som jag faktiskt inte orkar berätta om här.

Har föresten kommit fram till en del saker jag måste göra någongång i mitt liv.
Så för den som är intresserad, så ska jag:
- Se Linkin Park live
- Åka till Californinen
- Hoppa Bungyjump
- Hoppa fallskärm
och ja.. det finns massor med saker till som jag vill göra.. men just de här är VIKTIGA ;)


Have a nice time. Smile!


Won't look back when I say goodbye.
I'm gonna leave this hole behind me, gonna take what's mine tonight.


RSS 2.0