tisdag

är väl inte gladast i världen just nu! massa jobbigt i skolan och allting är allmänt trist.
Det enda positiva just nu är att den här skolveckan är över! och att det är kortege imorgon! Det ska bli riktigt kul faktiskt! Gött att kunna tänka på lite annat än all skit liksom! Men sen i helgen får det bli massa plugg. Fast ska nog åka ner till kusten med husvagnen. Förhoppningsvis kan jag sola lite och plugga samtidigt!

jaja.. det var ungefär så mycket jag orkade skriva idag. Ha det bra eller nåt.


theres nothing you can say, nothing you can do.
theres no other way when it comes to the truth.

monday

Det var en riktigt seg dag i skolan idag. Enda positiva var att jag hade sovmorgon.
Idag har det iaf varit riktigt fint väder. Soligt, men kallt. Fick iofs nyss reda på att det hade haglat massa i förmiddags, men då satt jag ju ändå inne på trista lektioner, så märkte inte det.

Efter skolan åkte jag hem och tråkade en stund. Käkade lite halväckliga nudlar och spelade gitarr! =) Börjar faktiskt bli bättre på att spela nu. måste bara lära mig fler ackord! Om det är någon som vet roliga, hyfsat lätta låtar jag kan lära mig så säg gärna till! (a)
Senare åkte jag ut till Hyberg för att leka med nyingarna. Det var ganska trevligt idag, mycket tack vare på att det var så himla fint väder =D Känns verkligen att våren är påväg nu. och det är uunderbart!
Efter nying så åkte jag ut och övningskörde med mamma och åke. Det gick riktigt bra faktiskt. Eller... gick väl halvkasst i början, med tanke på att jag bara kört 2 ggr innan, och senaste gången var för typ ett halvår sedan ^^ Men efter en stund gick det riktigt bra faktiskt, och jag körde på lite större vägar, och sen fick jag även köra hem! lite småläskigt, för det låg en bil bakom mig hela tiden. Men det gick bra! =)

Nu borde jag egentligen plugga matte, för vi har prov på onsdag. visserligen bara ett prov där man får se lite hur man ligger till inför nationella. men ändåå!
Men... klockan är så mycket. så ska nog sova istället. Är rätt trött!


Now that we're here, Now that we've come this far,
Just hold on. There is nothing to fear,
For I am right beside you. For all my life, I am yours.

saturday

Detta har varit en riktigt seg dag.

Var på stan med mamma i förmiddags och köpte doppresent till Elias. Köpte även ett par jeans och ett par skor till mig själv. Fast mamma betalade skorna åt mig. Tack mamma =)
Jag behövde ha nåt nytt till dopet, med tanke på att jag ska vara fadder år Elias, och då ska jag ju stå där framme och se fin ut =P haha. Egentligen hade jag tänkt köpa en klänning att ha, och jag hittade en jättefin vit. Men den kostade 500kr, och om jag känner mig själv så kommer jag inte använda en helt vit klänning så jätteofta, för jag kommer vara rädd att smutsa ner den. så 500 kr kändes lite väl dyrt. Sen sa min faster att jag fick ha byxor om jag ville, så då fick det bli så. =)

När vi kom hem från stan satte jag mig och slöade i tv:n framför filmen "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". Den var faktiskt ganska bra. Bättre än jag hade trott. Jag gillar verkligen citatet "Livet ska vara som för en fjäril en sommardag" som Henry säger i början av filmen =)
Efter filmen hade jag ont i huvet och var svintrött så gick och la mig och sov i typ en timma. Sen när jag vaknade var det ännu värre. Kändes typ som om huvudet vägde 1 ton, och ögonen vägrade vara öppna. Men drack lite juice, och gick fram och tillbaka i lägenheten en stund så blev det bättre. =P
Sen lagade jag och mamma tacos. Det var riktigt gott =)

Nu resten av kvällen tänker jag inte göra nåt vettigt alls. Bara kolla på tv och slappa. Ganska skönt egentligen med tanke på att jag varit iväg massor jättemånga helger nu. Men det gör även att det känns grymt trist att bara vara hemma. Jag har vant mig vid att vara med massa folk. Menmen. Jag är ändå så himla trött, så hade säkert inte orkat hitta på nåt ikväll. Och jag var ju trots allt med två kompisar igår kväll ^^ Riktigt trevlig kväll förövrigt =) tacktack (a)

Egentligen har hela den här veckan varit seg. Jag var sjuukt nära på att somna två gånger i skolan den här veckan. tror till och med att jag sov några sekunder. ^^ Har aldrig varit så trött på lektioner innan. Men skönt att den här veckan är över iaf. Hade två redovisningar och ett prov. Allting gick hyfsat bra, och provet som jag var mest nervös för gick riktigt bra faktiskt. Får lätt vg i alla fall =) Och det känns grymt bra, med tanke på att det provet är avgörande för mitt betyg i idrott. Jag är tvungen att få bra på det om jag vill ha högre betyg än g i idrott. Samtidigt måste jag förbättra mitt träningstillstånd också. Men det ska nog gå bra. ^^ Måste bara få lite bättre självdisciplin först. =) Det gäller inte bara träning iofs. Jag måste verkligen börja plugga mer om jag ska få de betyg jag vill ha. Just nu känns det som om jag halvt skiter i skolan. Och så borde det INTE vara! Måste skärpa till mig.
Menmen. idag är det lördag. Inget pluggande idag. Vi har faktiskt inte så mycket till nästa vecka. Så det är ingen panik ännu. Men ska försöka plugga lite imorgon kväll iaf. Efter elfsborgsmatchen =) Ska på den med lite folk från klassen. Det ska bli riktigt trevligt. Och jag hoppas verkligen att Elfsborg vinner. Vi behöver ha lite poäng nu!

De som orkat läsa ända hit, tack för att ni tog er tid (a) tihih.
puss&kram


Saknar dig så sjukt mycket. Jag önskar verkligen att vi kunde träffas oftare.
Tänker på dig hela tiden. <3


måndag

Idag har det varit en rätt trevlig dag =)
Jag har fått tillbaka mitt älskade busskort, eftersom jag hade tappat det i en kompis bil i lördags.
Skolan var inte alltför jobbig heller, sovmorgon plus massa roliga experiment på fysiken förgyllde liksom dagen ^^
Idag har jag även köpt hultsfredsbiljetten! =D känns grymt gött att det är bestämt att vi ska åka nu! men det finns numera ett antal mindre kronor på mitt konto. ^^ men vad gör man inte för att få åka på festival. haha.
Jag har även hunnit med att leka lite med nyingarna på Hyberg; inte alltför ansträngande, och efter det så var jag på elfsborgsmatchen. Elfsborg vann med 3-0 mot AIK. såå grymt gött :D Elfsborg var skitbra hela matchen med, så det var riktigt kul att kolla. och Ishizaki gjorde mål även denna matchen. =D han är gryym ;)


Idag är det ett halvår sedan du lämnade oss. Trots att vi inte var lika nära vänner då som när vi var små, så känns det otroligt tomt. Jag kan verkligen inte förstå varför livet är så orättvist.
R.I.P. Sebastian
jag kommer aldrig glömma dig!



Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie, you're so divine.


tråksöndag

Hej alla.. längesedan jag skrev nåt nu.. har nog inte orkat..

Det har iaf varit en väldigt trevlig helg. I fredags var det åre-återträff och efter det holy friday i Fristad. Det var riktigt trevligt att träffa folket igen. =)
Igår var jag på cirkus maximum med kusinen och lite mer släktingar. =) Det var rätt trevligt, men jag insåg att jag nog är för gammal för cirkus xD det var inte alls lika kul som när man var liten... hmm :P
Efter cirkusen var det iaf immanuelskyrkan som gällde. bara massa trevligt folk där med :)

meen, något som inte är lika kul är att jag tappade mitt busskort igår.. är såå sur på mig själv :@ jag köpte det liksom i måndags!! men som tuur är så hade jag faktiskt registrerat kortet på västtrafik ^^ duktig som man är xD så jag får väl gå och spärra det på måndag, och hoppas på att jag får ett nytt =P

Idag blir det en tråkig dag.. måste plugga idrott =( Har prov på onsdag. och det provet är typ jättestort och betygsavgörande.. blää! Sedan så måste jag nog städa med... Mamma kommer hem från teneriffa ikväll, och jag antar att hon inte vill städa så fort hon kommer hem... inte för att det är såå stökigt men ändå.. ^^

I could sit here for days and days just hanging with you alone.
You make me smile.      

RSS 2.0