16 juni

Idag har jag och Rasmus varit i Göteborg. Det blev lite shopping, äta jordgubbar i Kungsparken och äta god sallad från hemköps salladsbuffé till lunch på Skansen Kronan. Sedan blev det lite mer shopping, glass i centrum och hårklippning för oss båda. Har varit en minst sagt härlig dag och förhoppningsvis blir det mer sådana framöver. Jag har till exempel bestämt att vi ska till Borås Djurpark någon dag (kanske lyckas lura med mig kusinen också?). Sedan så måste vi till Liseberg någon dag också och till havet och bada och... ja massa roligt skall hinnas med i sommar! 

Här kommer i alla fall några små godbitar från dagen :)

(Jag bestämde att Rasmus skulle posera lite i trappan!)

Tack för en underbar dag Rasmus <3


- Paulina13 juni

Sitter för tillfället hemma hos mamma och väntar på att tiden ska gå. Klockan fyra är det kalas för Johannes som gäller och då får jag träffa bland annat mormor och morfar som jag inte träffat på evigheter! Har varit i Borås i drygt en vecka nu och har faktiskt hunnit med en hel del. Har bland annat jobbat tre dagar på Almenäs café, vilket har varit riktigt roligt! Är så otroligt stor skillnad mot mitt tidigare jobb då jag mest stod/satt och stirrade in i en vägg medan jag packade varor. På Almenäs får man göra så mycket olika saker och man får träffa folk, vilket oftast är trevligt. 

Jag har även hunnit med att skriva den sista skolinlämningen för den här terminen. Var inlämning senast igår men jag lämnade faktiskt in redan i fredags kväll, jag tror att jag kanske har blivit duktig på senare dagar. Eller inte alls, med tanke på att jag väntade ända till på onsdag kväll med att börja skriva. Det flöt dock på riktigt bra och jag skrev fyra sidor mer än vad man behövde. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag inte behöver komplettera för annars har jag sommarlov nu på riktigt! 2,5 månader framöver blir det full njutning av att vara ledig. Först och främst blir det ytterligare 5-6 veckor här i Borås, sen blir det en sväng till Malmö innan det är dags för Turkiet! 

När jag är i Borås brukar det bli blogginlägg väldigt sällan, men folk gnäller lite på mig, så jag ska verkligen försöka att uppdatera lite oftare i fortsättningen!

- Paulina

1 juni

Det har varit minst sagt händelserika veckor det senaste. Mängder av foton har tagits och jag tänkte därför beskriva den senaste tiden med mindre text och massor med bilder istället. Roligare både för er och för mig!


Jag och Siri var ute och gick i Pildammsparken en dag. Då visade hon mig den här fina utomhusteatern.
Jag gick hem från skolan en dag och från sjukhuset en annan dag. Då tog jag lite härliga bilder.


Jag hade fruktansvärt tråkigt en kväll. Resultat: fota i trädgården.
Åkte en sväng till Lund och kollade på Lundakarnevalen. Aningen högre standard på grejerna än i Teknis kortege.
Efter själva karnevalen så umgicks jag med en klasskompis som bor i Lund och flera av hennes vänner.


Inne i ett tält på karnevalsområdet fick man för 15kr testa Tens, det vill säga att man fick ström skickad genom armen och sedan skulle man spela spel medan armen ryckte helt galet. Läskig känsla men otroligt roligt!
Jag och några klasskompisar gick Blodomloppet. Jag stod en stund och suktade efter alla picknickkassar som delades ut till alla lag. (vilket vi inte var, och därför fick vi ingen kasse)
Den 27:e var det AVK-utställning i skolan, där vi ettor och tvåorna ställde ut de projekt vi arbetat med under året. Var riktigt trevligt och roligt att se vad alla åstadkommit. Sen så var ju gratis-maten och gratis-drickan bara ett plus!


Jag och Rasmus tog en trevlig liten cykeltur en kväll.Många bilder! Men man säger ju att en bild säger mer än tusen ord, och eftersom jag är så dålig på att uppdatera nu för tiden så måste jag ju kompensera! Snart kommer jag i alla fall hem till Borås! :D Har bara skola imorgon och på torsdag, sen blir det till att njuta av det fina vädret i Malmö några dagar innan vi styr hemåt med bilen FULL av min packning! 

- Paulina

RSS 2.0