It's gotta be this one.

Imorgon är det första december, vilket innebär att folk börjar känna julstämning, köpa julklappar och längta till julafton. Alla förutom jag! Är så galet osugen på jul i år. Vet inte vad det är för fel på mig. Jag har alltid gillat julen innan, men inte i år. Är inte ett dugg sugen på att köpa julklappar och jag tycker bara att alla är så hysteriska. Och inte är det nån julstämning nånstans. Visst, alla ljusslingor, ljusstakar och stjärnor överallt är väl fint, men varfan är snön?!? Jag saknar de vita och mysiga jularna man hade när man var liten. Då när hela familjen var samlad hela julafton och bara hade det trevligt. Nu för tiden är det bara ett jävla stressande och häktande hit och dit. Visserligen åker jag bara mellan två ställen på julafton. Mellan mamma och pappa. Men jag vill inte ha det så! Jag vet att det är många som åker fram och tillbaka jättemycket på julafton, och de trivs med det för de har haft det så hela sina liv, men jag är så bortskämd med att alla i släkten kommer hem till ett ställe och spenderar hela dagen där. Det var så det alltid var när jag var liten. 
Men nu är det nya tider, och jag får väl helt enkelt vänja mig vid att det är såhär det är nu, och om jag känner mig själv kommer jag säkert tycka att det är helt okej sen när det väl är julafton. Men just nu hade jag inte tackat nej till att resa bort över jul och bara skita i allt...Watch the city lights
as they shine
Watch the shadows crawl
on the ground tonight
I'll give you anything you want
Just give me everything I need

See me through the eyes of grace

ge mig pannkakor, någon!?
jag har varit sugen på pannkakor i flera veckor nu. Men har jag fått några?! Nä, såklart inte. Så om någon snäll själ i min närhet känner för att äta pannkakor med mig, så är du mer än välkommen :D
 
Som vanligt borde jag inte sitta här. Jag borde sitta med näsan nedtryckt i min kinesiskabok, eller kanske religions-, fysik- eller matteboken. Japp, jag älskar när det är massa på en gång i skolan! Det bästa jag vet. Det är därför jag sitter här istället för att plugga ;)
Nej. jag ska nog faktiskt dissa både datorn och skolböckerna snart för att sova lite :) Sov inte allt för mycket inatt. Dels för att jag var korkad och gick och la mig sent, och dels för att jag drömde massa sjuka drömmar. Jag kommer inte ihåg en enda av dem, men jag vaknade i alla fall mitt i natten av att tårarna bara rann :O Helskumt verkligen. Måste drömt nåt jätteläskigt ;)

Jag känner mig förövrigt lite halvt mörbultad just nu. För det första så är båda knäna blåa efter min fina flygtur från scenen på trädgårn i lördags, och för det andra så sträckte jag baksidan av ena låret idag när jag tränade. Verkligen lyckat.


Don't leave me now, Don't fail me now
You're all I see, You're everything
.

coming home tonight

helghelghelg! :) inte helt fel, bortsett från att jag borde ägna hela den här helgen till att plugga, vilket inte kommer att ske, hur mycket jag än försöker. Har redan försökt både med matte och religon idag. Jag kom nästan ingenstans, vilket gjorde att jag till slut gav upp. Jag blir så arg på mig själv!

Innebandyn igår var i alla fall galet kul! :D Märktes dock att jag inte spelat på ungefär 1,5 år. Men jag var inte helt värdelös ändå. Gjorde faktiskt ett mål, som förövrigt var ett av de snyggaste som gjordes, och inte bara enligt mig, utan flera andra tyckte också att det var snyggt! Att det var nästan enbart tur, behövs väl kanske inte nämnas ;)
Idag har jag dock en jädra träningsvärk i rumpan! Men det får det vara värt, för det var jättekul att äntligen spela igen :D


You're all I hoped
I'd find In every single way
And everything I could give
Is everything you couldn't take

When I hear your voice

I lördags var det utgång för första gången som gällde ;) Först förfest hos mig, och sen trägårn! :) Det var riktigt kul. Träffade även massa folk som jag inte träffat på jättelänge, vilket gjorde det ännu roligare =)

Annars har det inte hänt alls mycket på senaste tiden. Massa skit i skolan däremot. Det sjuka är att jag inte riktigt fattat förrän nu att det verkligen är massor att göra. Jag tycker fortfarande att det känns som om vi precis började skolan efter sommarlovet, och att det jobbiga inte kommer än på ett tag. Men så är det ju tyvärr inte. Nu börjar den jobbigaste perioden på länge, och jag måste nog försöka ta tag i mitt pluggande och få tillbaka min ambition som för tillfället inte existerar.

Snart är det i alla fall helg igen :) Häärligt. Men innan dess är det en skoldag kvar att genomlida, och så imorgon kväll kanske det blir innebandy för första gången på eeevigheter. Jag är rädd för att jag kommer göra bort mig totalt. Kommer knappt ihåg hur man gör ;)  Jag har i alla fall plockat fram klubban från sitt gömställe bakom dörren, och ska försöka testa lite här i mitt rum. Jag lär väl slå ner nåt. xD

be happy

If you fall, stumble down, I'll pick you up off the ground.
If you lose faith in you, I'll give you strength to pull through.
Tell me you won't give up, 'Cause I'll be waiting if you fall.
You know I'll be there for you.


when hopelessness surrounds you

Galet seg dag idag! Började visserligen 10.40 vilket innebar en välbehövlig sovmorgon, men vi hade tre äckligt sega lektioner. Först samhällskunskap där vi hade gruppredovisningar om hur vi trott USAs olika delstater skulle rösta, och hur de verkligen röstade i presidentvalet. Jag fick köra improvisation rakt igenom, eftersom min grupp inte var alltför förberedd ;) En i min klass gjorde i alla fall årets felsägning på deras redovisning. Hon skulle säga West Virginia, men lyckades på något sätt vrida till allt och sa West Vagina istället. Ingen kunde göra annat än att gapflabba xD
Förutom samhällskunskapen hade vi även svenska och fysik. segtsegtsegt! Dock så kändes fysiken inte lika seg som vanligt.  Kan i och för sig bero på att jag och några till satt och körde luffarschack och fyra i rad stora delar av lektionen ;)

and that's itSummon up your ghosts for me
Rest your tired thoughts upon my hand
Step inside the sacred place
When all your dreams seem broken

18 år idag =D

ARTON!       ARTON!       ARTON!     ARTON!       ARTON!       ARTON!       ARTON!       ARTON!    
    ARTON!        ARTON!       ARTON!        ARTON!        ARTON!       ARTON!      ARTON!   
ARTON!      ARTON!      ARTON!      ARTON!        ARTON!       ARTON!        ARTON!      ARTON!
ARTON!       ARTON!       ARTON!      ARTON!        ARTON!         ARTON!        ARTON!   


Som ni kanske förstår, så fyller jag äntligen år idag :D:D  wihooo!


I'm gonna sing those songs

Igår var det kalas för mig hos pappa. Fick massa grejer som jag önskade mig så jag är glad :D
De flesta som känner mig vet hur jag den senaste tiden gnällt över att jag inte är arton. Det sjuka är att nu, när det bara är 2 dagar kvar tills jag verkligen fyller, så börjar jag få ångest :O Det känns så sjukt stort att fylla 18, man blir ju typ vuxen. Och jag känner mig allt annat än vuxen! Visst, självklart kommer det att bli gött att äntligen fylla 18, och ångesten försvinner väl ganska snart. Men ändå..!

Det är förövrigt asnice väder idag :) Så nu tänker jag överge datorn och gå ut en stund!So why should I take your hand,
 when you can't promise happy endings?
Just run away with so much left to share
It's just not enough.


RSS 2.0