Ojojoj..

Nu har det varit tyst från mig ett tag. Två förövrigt fullproppade veckor för att vara exakt. Helgen efter att jag skrev senast kom faster, farmor och kusin på besök och dagarna fylldes med trevligt umgänge, lite shopping och till sist Busfabriken vilket kusinen uppskattade väldigt. 

Sedan var det litteraturseminarium på måndagen och på tisdagen bar det av till Borås med min "c-uppsatsskrivpartner". I Borås träffade vi en från Borås Stad och besökte Regementsstaden som skall bli vårt fallstudieobjekt i uppsatsen. Vi hann även med att fika massa gånger, äta lunch på stan och shoppa litegrand. 

Väl i Malmö igen var det dags för tre dagars jobb på Malmömässan där det var Motormässa. Jag jobbade i kassan och lite i Disneys monter som var speciellt för alla glada barn, där Lightning McQueen självklart var största idolen.

Nu i veckan har det varit fokus på träning och c-uppsatsen, med skrivande, läsande och idag handledning. Och nu är det äntligen helg! Imorgon tänkte jag försöka hinna med massa pyssliga och roliga idéer jag har. Senast jag hade såna planer slutade det dock med att jag sov bort halva dagen.. Ska verkligen försöka ta tag i mig själv imorgon och få några av planerna gjorda!

Förhoppningsvis hörs vi igen imorgon! Kanske till och med med några pyssliga bilder.

Kram!

Ett födelsedagskort

I förrgår fyllde min faster år, och då passade jag på att skicka ett litet grattiskort till henne!Såhär såg kortet ut, men jag skrev sedan "Grattis på din dag!" på framsidan och vem grattishälsningen var ifrån på baksidan.
Bandet och knapparna köpte jag på Stoff & Stil som finns här i Malmö. Blomman har jag gjort med hjälp av en pappersstans och som jag sedan satt en liten sticker i form av en "halvpärla" på.


Och imorgon kommer min faster, min farmor och min kusin hit till Malmö för att hälsa på! Ska bli så roligt att träffa dem och att strosa runt i staden, fika och ha det trevligt! :)


Kram!

Fullt upp

Nu var det en vecka sedan jag kikade in och skrev något här på bloggen. Det har hänt en massa, och intervjun jag skrev om förra gången gick enligt mig själv ganska så bra. Jobbet det rörde sig om var som pedagog för barn och ungdomar, dvs. ämnesspecifik läxhjälp. Det verkar dock inte bli något jobb, men som en första intervju för min del känner jag mig ändå nöjd. Jag väljer att se det som nyttig övning inför framtiden, då mitt liv hänger mer på en intervju än vad det gör nu, när jag ändå pluggar 100%. För nu har tillslut exjobbet, dvs. C-uppsatskursen satt igång och det kommer sannolikt att bli en hel del att göra framöver. Just nu är det fokus på litteraturstudier och jag har en engelsk bok att läsa samt skriva ett diskussionsunderlag utifrån till den 19:e mars då det är litteraturseminarium. Efter det kör skrivandet igång på allvar och jag och min skrivpartner ska dra upp till Borås en sväng och kolla in Regementsstaden som skall bli vårt fallstudieobjekt. 

Just nu är det annars ganska mycket fokus på träning. Jag försöker planera mina dagar utifrån den träning jag vill hinna med och inte tvärtom. Träningen har så stor del i hur jag mår och därför känns det fel att bara träna när man hinner emellan allt annat man vill göra. Nej, träning prioriteras för min del. 

När jag sedan har lite tid över försöker jag pyssla så mycket som möjligt. Det är både roligt och får mig att släppa allt annat för en stund, vilket mitt stressiga jag behöver just nu. 
Kram!
Tävling hos Fiffiga Systrar

Måste bara tipsa om en tävling som jag är med i och som ni också borde kolla in! En av mina favoritbloggar Fiffiga Systrar lottar ut fyra riktigt snygga kuddar från Indiska. 


Så gå in HÄR och tävla du med! :)


(Tryck på bilden så kommer du direkt till tävlingen!)Kram!

Jobb och intervju

Just nu sitter jag och förbereder mig lite inför imorgon. Jag skall nämligen på mitt livs första arbetsintervju. Känner mig lite nervös, men mest över alla papper som skall med och att jag inte får gå upp för sent imorgon bitti. Annars känner jag att det här jobbet passar mig ganska så perfekt, så för den sakens skulle är jag inte särskilt nervös. Lovar att berätta mer om jobbet om det går bra imorgon!

Har haft en lång men rolig helg. Jobbade torsdag till lördag på nya Malmömässan där Hem&Villa-mässan var i helgen. Satt i kassan och tog betalt för inträde vilket gjorde att jag sa samma sak tusentals gånger. Man blir rätt seg i huvudet efter ett tag. Förutom jobbet har jag hunnit med att träna både fredag, lördag och idag så på kvällarna har det varit lite slötittande på tv och sedan sängen. Så blir det snart även ikväll, efter att jag samlat ihop alla papper så att jag kan känna mig lugn inför imorgon. 

Hoppas att ni har en mysig söndagskväll! 


Kram!


RSS 2.0