söndag

Sovmorgon idag. Väldigt skönt! =)

I fredags bar det iväg till Liseberg med Malin, Emelie och John.  Riktigt härlig dag! =D Jag vann till och med lite grejer. En DVD-film, ett liitet gosedjur och lite daim. Fast, jag äter ju inte godis, så får väl göra någon glad och ge bort den. Malin kammade iaf hem storvinsten. Vann en stjärnvinst på Marabou choklad-hjulet. 2kg mjölkchoklad. ^_^



Efter en skitrolig dag med tre underbara vänner, var man räätt trött när man kom hem, och jag somnade på en sekund när jag lagt mig. Och det var väl tur, för på lördagsmorgonen skulle jag upp vid 8 för att övningsköra med Åke. Blev också en trevlig dag! Övningskörde i ungefär 5 timmar =O Var på nåt ställe och kollade på mc-kläder, och sen Ullared =) Köpte bl.a. en ny singstar-skiva :) 

Idag blir det grillning hos pappa (i regnet?!?) och sen så kanske jag hinner träna med :)


In a perfect world, One we've never known,
We would never need to face the world alone.

Like dark turning into day,
Somehow we'll come through.
There's a perfect world,
Shining in your eyes.


oh happy day

Idag var det träning för tredje dagen i rad. Känns riktigt gött faktiskt =) Men nu blir det nog inte träning förrän på söndag eller måndag igen. För imorgon bär det av till Liseberg med några i klassen! Ska bli riktigt kul! Har inte varit där på två år =O
Innan Liseberg är det iaf skola. I en hel timma! Börjar kl 9 och slutar 10. heelt okej faktiskt! Sen blir det chill i några timmar innan vi tar tåget halv två till Göteborg :)

Idag är jag glad :D Har varit en väldigt väldigt vanlig dag idag. Men är ändå så grymt glad :) grreat!
Och nu ska jag titta på filmen Spiderwick innan jag ska sova. =) Min lillebror sa att den var bra, så får väl hoppas på det.

SMILE

There you are with your perfect way.
You've got that little shine in your eyes.
To hear one word would make my day.

skolalalaalaa!

Igår bar det av till Örebro tillsammans med pappa och drygt hundra andra guliganer. Lite lagom förväntansfull och glad. Ända tills det gick för jävla dåligt för Elfsborg. Helt usel match, blev aldrig nåt bra spel och ingen bra stämning. I andra halvlek hade Elfsborg visserligen några bra lägen, men Bella sumpade flera av dem. Matchen slutade 2-0 till Örebro. Fyfan. Elfsborg har inte vunnit borta mot Örebro sedan 1970. Vad händer?!?!  Det enda som gjorde mig en aaning gladare var att Ishizaki blev matchens lirare. I Borås tidning idag var han också den enda som fick 3 knallar. alla andra fick 1 eller 2. Uselt helt enkelt.
Jaja... bara att skita i det nu. Får hoppas på att de slår Ljungskile hemma nu på måndag. Annars är väl SM-guld nåt att bara drömma om.

Efter att ha kommit hem vid 12 inatt och somnat ungefär en halvtimma senare så var det lite småsegt att gå upp kl. 6 imorses. Trots det så snoozade jag inte! *stolt-som-bara-den*. Det är ju en del av mitt nya liv. "Sluta snooza" ^^
Och det var nog tur att jag gick upp såpass tidigt ändå. För det visade sig att hela min familj hade tänkt duscha den här morgonen. Som tur var hann jag in i duschen som nummer två, annars vet jag inte hur det hade gått ^^
Imorses åkte jag också buss tillsammans med min storebror för första gången på vääldigt länge. Han började på högskolan i Borås idag :)

Första lektionen: Fysik B - Yihaa, vad skojigt.  körde igång stenhårt med en gång, och fick läxa till på onsdag (som jag för övrigt redan har gjort - ytterligare en del av mitt nya liv. "Börja plugga")
Efter fysiken hade vi Digital Portfolio, som inte ens är nåt riktigt ämne, utan är en lektion som är till för att göra det som behövs i de andra ämnena. Men eftersom vi inte hade nåt att göra, så varade den lektionen i ungefär en kvart, och sen hade vi håltimma i typ en timma innan dagens sista lektion; Religionskunskap A.  Var en ganska intressant lektion om jag får säga det själv. Inledde kursen med att diskutera 'meningen med livet' i grupper. Min grupp flummade iväg rätt rejält, och vi började spekulera i huruvida det finns spöken och andar eller inte. Vi hann även med att hata frågan "Vad finns utanför Universum? För det kan ju faktiskt inte vara oändligt!" 
Även på denna lektionen fick vi läxa, men inte så jobbig iaf. Läsa en text bara, till på måndag nästa vecka.

Usch.... Nu har jag skrivit alldeles för mycket igen! Fick en så kallad utskällning av John idag för att jag skriver uppsatser på min blogg ^^ (Även det hanns med att diskuteras på Religionen ^^)  Haha, ja, det har iaf varit en rätt go dag. Imorgon väntar två Matte D lektioner, och så Samhällskunskap B. Inget jag direkt ser fram emot. Men jag överlever nog :) Efter skolan blir det iaf Träning =) (del tre i mitt nya liv; "Träna" ^^ )
Nej nu MÅSTE jag sluta skriva!! Helt galet att man kan skriva så mycket en dag, och ha fullständig idétorka en annan ^^
Och ja, till er som har läst ända hit. TACK för att ni orkar läsa all skit jag skriver :)

Tack och hej.

Maybe I will never be
All the things that I want to be.
But now is not the time to cry
Now's the time to find out why.


igång igen dårå!

Idag började skolan igen. Var rätt kul att träffa massa folk igen, men känns väl samtidigt lite tungt att behöva gå upp tidigt på veckorna nu igen. Idag var det dock ingen jättejobbig dag. Samling i aulan kl. 8. Rektorn snackade i ungefär 5 minuter och sen kollade vi på ett bildspel med massa bilder från massor som hänt på skolan. jag var som tur var inte med på någon bild. Men det klart, det var ju mest "de coola" på skolan som var med. De i elevkåren och så ^^
Efter mötet i aulan, som tog ungefär en kvart så hade vi 45 minuters fri tid innan vi skulle samlas i mentorssalarna. Väl där så fick vi lite papper och våra nya skåp. Mitt nya skåp var två skåp ifrån mitt gamla. Kändes verkligen nödvändigt att flytta ^^ Men aa, fick några "nya grannar" iaf. kan ju alltid vara trevligt.

Efter att allt var klart i skolan så gick i stort sett hela klassen till cafe Viskan, men där var det så lång kö, så jag och 7 pers till gick till cafe Orion istället. Satt där ett tag och softade :) Sedan gick vi runt på stan lite snabbt, och efter det knalleland. Efter ett tag började folk åka hem, och tillslut var det bara jag, Malin och Emelie kvar. Vi bestämde oss för att gå till Hemmakväll (blä på det namnet!!) och hyra lite filmer. Vi hyrde tre stycken komedier och drog hem till mig och kollade på alla tre i ett sträck. Endast en liten paus för tacos i mitten :D Riktigt trevligt!

Over and out. Pusshej


I'm far from the answer,
to the question I forgot.
I pretend I know it all,
but all I know is what I'm not.


söndag

Idag sov jag läänge! Jag hade tänkt gå upp senast tio, men det blev inte så ^^ Gick upp vid halv ett istället xD
Hade verkligen inget planerat för dagen, tänkte att jag skulle ta och träna lite på friskis, men de hade tydligen inga pass överhuvudtaget idag, så det sket sig. Attans, nu när jag äntligen tänkte anstränga mig lite. Men jag bokade iaf ett spinningpass till på torsdag :)

I alla fall, när jag gått upp satte jag mig och nördade vid datorn ett tag. hittade lite högskoleprogram som verkade kul, så får väl kolla mer på dem sen efter trean om de fortfarande är intressanta ;)
jag kollade även lite efter en tv på internet, och så hittade jag en som jag kollat på innan, som var lite billigare nu. Blev grymt sugen på att köpa den, så då bestämde jag mig för att göra det ^^ Så jag, mamma och Åke gick ut för att åka till netonnet, men då tyckte Åke att jag skulle övningsköra dit. Jag hade inte kört på några månader nu, så jag blev värsta nervös, tänkte att det inte skulle gå. Men Åke gav sig inte, så jag fick köra helt enkelt. Och det gick faktiskt skitbra! Så körde omkring en del, körde till Hedvigsborg, och kom in på nån skitlång grusväg mitt inne i skogen. Sen körde jag runt lite till, hamnade i Rydboholm utanför jobbet, och där övade jag lite dragläge och så.
Sedan körde jag till netonnet, inhandlade en 32" LG =D Riktigt nice. Men sen när jag skulle köra hem igen, gick det inte liika bra! Eller, det gick bra ända tills jag försökte köra i en korsning med för hög växel. Inte jättebra, blev ganska skumpigt, och sen kärringstopp MITT i den jävla korsningen! Fyfan vad hemskt det var. En annan bil fick stanna och vänta mitt på vägen och massa sånt! :( Buhuu!

Men ja, nu är jag glad igen :) Har satt upp tv:n och kollar lite halvt på Gladiator. Riktigt bra film :)

Förövrigt så har jag upptäckt ett nytt *tycka massor om-band* Det heter Boyce Avenue. De har en helt sjukt bra låt som heter Not Enough. Lyssna på den!!! Jag älskar den!! :)

tackförmig. pusshej


All the while just thinking about now.
In time we're gonna see how this works out.
We just need a place where we can hide.
To try and find some reason in our lives.



natt

Ja, nu sitter jag här mitt i natten och skriver igen... Att jag aldrig tar mig för att göra det mitt på dagen någon gång? Mina hjärnceller är ju inte så aktiva mitt i natten, så därför blir det ju alltid lite halvdant sådär... men ja. hoppas ni överlever, annars får ni väl helt enkelt ta och skita i att läsa ;) om ni inte vågar riskera att dö av uttråkning eller så.

men ja.. jag kanske skulle ta och skriva vad som hänt sen sist.. I söndags åkte jag till Stockholm med delar av familjen. Det var riktigt trevligt faktiskt.. Var hyperturistiga hela tiden. Men sån behöver man va ibland också ;)
Var även på Elfsborgsmatchen mellan IFE och AIK. Riktigt bra match, Elfsborg vann med 2-0 och Ishizaki blev utsedd till matchens lirare. kan inte bli bättre ^_^
Eftersom jag är så seg i huvudet just nu.. så orkar jag inte berätta allt annat vi gjorde för jag har precis dratt hela historien på bilddagboken, så om ni är intresserade så kan ni ju kolla där: paulinab.bilddagboken.se

I alla fall, så har jag jobbat nu tre dagar. Börjat klockan 7 på morgonen, vilket betyder att jag har fått gå upp halv 6 för att hinna med bussen som går tio över 6 från mig. Sedan stå på busstorget och frysa i en kvart, halvt somna på buss 155 och sen jobba järnet till klockan 4. Idag slutade jag dock klockan 3 redan, för hade ingen lunchrast. riktigt skönt. Men nu är jag lite allmänt trött och gnällig, så tänkte sova snart :)

Japp, jag vet att det här inlägget förmodligen blev det tråkigaste på länge, men jag orkar inte anstränga mig mer än så idag (a)

That's it. pusshej

Standing alone with no direction,
How did I fall so far behind?
Why am I searching for perfection,
Knowing it's something I won't find.

fredag

Inatt drömde jag den konstigaste drömmen någonsin! Var grymt förvirrad när jag vaknade vill jag lova.
Jag var med två av mina kompisar (som jag känner i verkligheten, men som jag aldrig brukar hänga med). Det visade sig att jag hade blivit mördad, men jag var fortfarande där liksom. Och jag och mina två kompisar hjälpte till med mordutredningen. Det var bara det att jag egentligen visste vem mördaren var. Det var en av de kompisarna jag hängde med! Men det sa jag aldrig till någon. Sedan verkade det ändå som om polisen var någon på spåren, och jag och mina kompisar skulle åka till poliserna. Men då sitter han, som jag visste var mördaren, i baksätet och skriver 3 st sms till mig. Jag kommer inte ihåg vad det stod, men det var rätt självsäkra sms, så jag blev arg och blängde på honom, samtidigt som jag inte kunde fatta hur han kunde tro att han inte skulle åka fast.
När vi väl hade kommit till poliserna, så kidnappar dock min kompis (mördaren) mig, och åker iväg med mig slängd i baksätet. Därifrån hör jag hur de på radion säger nånting om att jag kidnappats, och om någon ser en bil som ser ut så som den vi åkte i, så skulle de höra av sig. Samtidigt så håller jag på att banka på fönsterrutan för att försöka få någon i bilarna bredvid att fatta att det är vi, och jag ser hur de håller på och pekar på mig.
Efter det så vaknade jag... En aning förvirrad. ^^ När jag sedan somnade om igen, drömde jag ännu fler skitkonstiga drömmar. men dem orkar jag inte skriva ner här (Tack för det, tänker ni säkert nu^^)

Idag har det iaf varit en riktig slapp dag. Förutom en liten sväng till stan. Jag följde med mamma och Johannes, eftersom Johannes skulle klippa sig. Då passade jag på att köpa en ny väska. ingen speciell alls, sån sort jag gillar. enfärgad, inget märke. Helt perfekt ^_^

Sedan så åkte Johannes med pappa till nån de skulle hem till på kvällen, och jag och mamma åkte till Hemmakväll (töntigaste namnet någonsin) och hyrde två filmer, sedan köpte vi glass och vindruvor på Ica Maxi.
Sedan blev det chillkväll för hela slanten :)

Förövrigt.... så tror jag att det börjar bli emovarning för mig på allvar =P Nu har jag till och med svarta naglar. =O
Too bad för alla er som inte gillar emos. ;)

Nej, nu måste jag sova. Är massa mycket trött ^_^
Hejsvejs.

Life is a road I wanna keep going.
Love is a river I wanna keep flowing.
In the end I wanna be standing,
At the beginning with you.


schalalala

Idag vaknade jag 5.30 och var jättepigg. Så jag gick upp, gick på toa och drack ett glas vatten. Men jag tyckte inte att det var någon idé att gå upp riktigt så tidigt, för då hade jag förmodligen däckat redan innan kl. barnprogram på kvällen. Såå, jag gick och lade mig igen, och somnade innan jag knappt hunnit tänka klart tanken "Varför är jag inte så här pigg på morgonen när jag verkligen behöver det?".
Andra gången jag gick upp idag var vid typ kvart över tio. Det betydde att jag precis hade missat Blue Water High. Ohno! Jag som följer den serien!! Har ju sett hela 3 avsnitt av 23! ;)
I alla fall, jag åt frukost, duschade och städade lite i mitt rum (duktigt va?). Sedan kom Malin hem till mig :) Vi nördade ett tag vid datorn, och sedan lagade vi en delikat middag till oss själva och min bror. köttbullar och makaroner blev det. Givetvis mjölk till detta ;) Sedan bar det av ner till stan för att gå på bio med Malins bror :) Vi såg Narnia: Prins Caspian. Den var jättebra =D Och de båda brorsorna (eller kungarna kanske jag ska säga^^) hade blivit betydligt snyggare nu, än vad de var i första filmen, då de såg rätt barnsliga ut ;) Haha. Och Prins Caspian var ju inte direkt ful han heller ^_^




och det var min dag :) smile


You're my friend, my friend. but I want you, my friend, to be more than just my friend.
That's freakin' complicated ;)


tisdag

Idag var man ju då i självaste Göteborg med John och hälsade på Hampus. Det var riktigt trevligt :)
Tog 11.35 bussen till gbg, och därifrån åkte vi sedan med röd express till Landvetter där Hampus bor. Hos Hampus blev det lite singstar och allmänt tjöt, sedan lagade vi fiskpinnar och potatis. Pojkarna tog lingonsylt till det, men jag tyckte det såg så skumt ut, så föredrog nån dressing av nåt slag :)
Efter att vi käkat den alldeles utomordentligt utsökta maträtten, begav vi oss in till Göteborg för att kolla på bio. Eftersom det var ett tag kvar innan bion skulle börja när vi kom dit, så gick vi och satte oss i nån park nånstans. Verkade dock vara fyllefolkets park, och det hängde massa fulla emo/punkare-wannabes där. Inte alltför mysigt kanske. Efter ett tag så kom Hampus syster och hennes kompis och pratade med oss ett tag, men sen var vi tvungna att gå till bion.
När vi kom till bion var det långa köer, och Biopalatset hade tydligen nåt problem med datorerna, så man kunde inte få sina biljetter. kändes ju inte jättekul, med tanke på att det var 15 minuter kvar tills filmen vi skulle se började. Men eftersom vi hade såna där "gratisbiljetter" som vi hade bokat med på internet innan, så fick vi gå in i salongen ändå, och sätta oss var vi ville.
Vi såg iaf "My Blueberry Nights", och det var nog den sämsta filmen jag sett på länge. Så grymt seg och tråkig. ^^ Den är verkligen ingen film jag rekommenderar. Det sjuka är att den har fått jättebra recensioner och sånt =O Men det var iaf ingen film för mig, och Hampus och John tyckte också den var kass ^^

Efter bion gick vi till centralstationen förr att ta buss 100 hem. Tyvärr så hade vi precis missat en buss, så vi fick vänta 50 minuter på nästa. (Hampus tog såklart sin röda express hem, och behövde bara vänta i tio minuter ^^) men under tiden vi väntade passade vi på att äta glass, även om John den gnällspiken slängde typ halva sin för att han tyckte den smakade gammalt ^^
Vi träffade även Louise och några av hennes kompisar, som hade varit på Liseberg och som skulle åka samma buss hem som oss. =)

oj, vilken fin skylt?! John surade för att jag lekte turist ^^

Jappjapp, det har varit en trevlig dag, och nu är jag trött, så nu tänker jag gå och lägga mig :)
ha det braoo! pusshejsvejs

What we do in life echoes in eternity.
What do I have to do, to make you recognize me? To make you like me?

not soon enough.

om exakt 91 dagar fyller jag 18. Det är nästan exakt 1/4 år! Fattar ni hur lång tid det är?! Grr. Jag känner mig så himla liten nu när nästan alla mina kompisar är 18. buhuu!
Visst. det finns en fördel med att det är ganska lång tid kvar, och det är att min övningskörning går mer bakåt än framåt just nu. Har knappt kört nånting alls. Har varken orkat, haft tid eller lust till det. Men måste väl skärpa till mig snart, så jag får mitt körkort innan jag blir 40 åtminstone ^_^

Idag har det iaf varit värdelöst väder. Har regnat hela dagen. Och inte lite heller, det har fan öst ner! Jag tyckte lite småsynd om den stackars jäveln som var ute och klippte gräset härutanför imorses när det regnade som mest. Men han fick väl förmodligen betalt för det, så var nog inte så synd om honom i alla fall. Men jag är ju omtänksam av mig liksom, så jag tänker ju på mina medmänniskor xD
Var även på matchen mellan Elfsborg och GAIS idag. Ingen jättekul match faktiskt, men Elfsborg vann åtminstone, med 1-0. Men trist att det regnade, och så var det nån jävla gubbe som satt bredvid oss som luktade PISS. så sjukt äckligt! Jag gillar verkligen inte folk som inte har förstått det där med att duscha. Hmpf!

Men aa, dags att sluta gnälla. Imorgon bär det av till Landvetter med John för att träffa Hampus. Sen blir det bio i självaste Göteborg med de båda pojkarna. Ska bli trevligt :)

Be yourself, but make sure you fit in.
That's freaking life.


musikalisk, javisst?

Mina fingrar gör ont!?!?!
Det är inte bra för hälsan (?) att spela gitarr, så är det bara! Mina fingrar är inte glada nu asså.
Jag har spelat så sjukt mycket gitarr nu den senaste tiden, så mina fingertoppar är helt uppskavda =O Men jag är rätt bra på att spela nu iaf ^^ så frågan är... är det värt det?
JA! Det är helt klart värt det! Det är hur kul som helst att spela, även om det gör ont =)

ville bara säga det..
be happy.


It’s hard to stand here alone.
You’re that someone, I can’t get you off my mind.


saturday night.

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev nåt här. Fy på mig. Men det har hänt alldeles för mycket den senaste tiden för att jag ens har orkat skriva nåt här. Men nu bestämde jag mig till slut för att göra ett tappert försök att försöka få ner allting. Jag kommer säkert glömma hälften av allting jag egentligen vill berätta, men då får jag väl skriva det nån annan gång. Och jag vill bara förvarna alla om att det här kan bli ett lååångt inlägg. så det är inte säkert att ni orkar läsa hela vägen ner..

Jag får väl i alla fall börja med att berätta att den där semestern med husvagnen jag skulle iväg på förra gången jag skrev, den blev inte riktigt som vi hade tänkt. Dagen vi skulle åka började med att vi fick avliva ett av våra marsvin. inte jättekul..
Sedan hade vi planerat att vara borta i ungefär två veckor. Men vi åkte hem redan efter 4 dagar. Anledningen till det var att min lillebror blev sjuk redan andra dagen vi var borta. Han började kräkas och sånt, så vi trodde han hade fått magsjuka. Det gick dock inte över, och tredje kvällen/natten blev han riktigt dålig. Så vi fick ringa efter ambulans, och min bror fick åka in till Karlstads sjukhus. (Vi var då i Filipstad som ligger en bit ovanför Karlstad.) Det visade sig att min lillebror hade fått Diabetes, så vi fick helt enkelt avbryta semestern. Mamma stannade kvar i Karlstad med brorsan, medan jag och mammas kille åkte hem till Borås igen.
Dagen efter fick brorsan och mamma åka ambulansflygplan till Landvetter och sedan ambulans till Borås lasarett och där fick han sedan stanna i ungefär nästan två veckor. Han mådde bra hyffsat snabbt igen, men måste ändå stanna på sjukhuset för att lära sig att ta sitt insulin och allt det där.
Nu har han fått komma hem iaf, men är fortfarande inskriven på sjukhuset. men förhoppningsvis blir han utskriven på måndag.
Jag sov även en natt på sjukhuset hos honom, så nu har jag fått erfarenhet av både sjukhusets tältsängar och sjukhusmat. Det var väl inget vidare nåt av det, men det dög.
Nu lär det väl bli en hel del förändringar, framförallt för min lillebror, men även för alla oss andra i familjen. Vi måste äta på mer regelbundna tider, och vi måste ha hyfsat bra koll på brorsan, så vi kan lära oss hur han mår när han ligger högt/lågt. Men det dröjer väl ett tag, sedan lär väl det vara vardag för alla. Förhoppningsvis blir det inga problem i alla fall.

Nu till något mer positivt. för en vecka sedan fyllde john 18 :) Så då var det party för honom i Viared. Det var riktigt trevligt, och väldigt kul att träffa lite klasskompisar igen.
Efter partyt hos John åkte jag, Malin och Fanny med Emelie i hennes båt över sjön till Sandared. Fanny skulle hem till sig för hon skulle jobba kl. 6-10 morgonen därpå, och jag och malin skulle sova över hos Emelie. När vi kom hem till Emelie, blev vi dock inbjudna till hennes kusin som bor granne med dem, så jag, Malin och Emelie fortsatte festen där.
Dagen därpå sov vi ända tills Fanny kom och plingade på dörren, efter att hon hade jobbat. Och då blev det morgondopp i sjön. Sedan var det sola och bada som gällde hela dagen. Hur gött som helst :) Men inte nog med det, på kvällen åkte vi även ut med Emelies båt och åkte ring och vattenskidor. Första gången jag testade båda. Men det var hur kul som helst :D Trots ett par kallsupar ^^

De senaste dagarna har det bara blivit massa sola och bada också, och jag börjar väl bli lite brun åtminstone. ^^ Helt underbart med lite riktig sommar äntligen, även om det regnade en del idag. Hoppas det fina vädret kommer tillbaka igen. Man är såå mycket gladare när solen skiner :) Och jag gillar att vara glad, det gör väl alla? =)

Nu kommer jag inte på nåt mer, som skulle kunna vara av intresse, att skriva, så jag slutar helt enkelt här.

För er som läst ända hit. Tack för att ni orkade =)
Have a nice, puss.

I think I might like you.
But, why are boys so damn difficult to understand?

RSS 2.0