Stickning och bästa serien

Idag blev jag klar med mitt stickprojekt! Jag blev klar med själva stickningen redan igår, men eftersom min snälla mamma skulle skicka en nål till att fästa trådarna med till mig, fick jag vänta till idag med att bli helt klar. Det var väldigt många trådar att fästa och det är ju verkligen den tråkigaste delen med stickning. Därför satte jag samtidigt igång ett avsnitt One Tree Hill för att göra det lite roligare.

One Tree Hill är ju förövrigt världens bästa serie! Jag har (för jag vet inte vilken gång i ordningen) börjat se om hela serien från första avsnittet. Plockade häromdagen fram mina kära boxar från den där flyttlådan som fortfarande står ouppackad i väntan på en bokhylla och blev minst sagt nostalgisk!

Vad som är ännu bättre är att jag idag (äntligen) fick ett meddelande från cdon.com om att de skickat min beställning. Den beställning som jag gjorde redan i juni och som dess har legat och väntat på att få skickas iväg till mig. Paketet innehåller nämligen den allra sista säsongen av One Tree Hill och den boxen släpptes inte förrän nu precis. Vad passar därför bättre just nu än att se om hela serien från början för att sedan kunna avsluta med allra sista avsnittet? Inget, faktiskt!

Vad gäller stickningen, så kommer det förhoppningsvis upp en bild här imorgon. Det var lite för dåligt ljus nu ikväll för att fota (med tanke på att det är kolsvart ute redan kl fyra nuförtiden), så ni får stå ut med er nyfikenhet till imorgon (vilket kanske inte är så svårt, med tanke på att de flesta borde sova just nu)!

Kram och godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0