Tankar

 

Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Sedan jag började skolan här i Karlskrona har det varit fullt upp med plugg och annat hela tiden. Den här veckan och framförallt helgen har varit en liten paus i det höga tempot och jag har helt plötsligt fått tid över till sådant jag saknat så mycket det senaste. Som till exempel att pyssla, titta på tv utan dåligt samvete och att bara ta det lugnt. Men det har också gjort att jag har fått mycket tid till att tänka på sådant som tidigare har fått ligga i skymundan. Till exempel hur det faktiskt känns att återigen ha flyttat till en helt ny stad utan att känna någon där och att gå från att vara sambo med min pojkvän till att bo 20 mil ifrån varandra. 

Det känns faktiskt ganska tufft just nu. Den dåliga självkänsla jag tampats med stora delar av mitt liv har mot min vilja fått komma fram och försöker långsamt att trycka ner mig. Det gör mig både förvirrad och ledsen. Det blir dessutom värre av att Karlskrona som stad inte känns hundra procent rätt för mig. Jag saknar både Borås och Malmö. Trots det så vet jag att jag gjort rätt val vad gäller skola och utbildning. Jag vet vad jag vill jobba med i framtiden, och jag trivs jättebra med just skolbiten. 

På sätt och vis ska det därför bli skönt att komma igång ordentligt med skolan imorgon igen. Det kommer att vara fullt upp resten av terminen och det känns som att det på något sätt får mig att må som bäst.

Kram och trevlig söndagskväll på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0